Yalvarırım bir bakın

Artık onu da istemiyorum kendisinden de soğudum maalesef
görümce o ahlaksız cümleyi kurunca eşin,onun ağzına bi tane nasıl patlatamadı. Ahh bir tane sen patlatsaydın terbiyesiz arsız kadın .Ayy sinirlerim bozuldu.Eşin sana destek oluyorsa boşanma milletin yüzünden,onları sevindirme ama sana sahip çıkmıyorsa boşa derim çocuk yoksa

Size bu lafı sayan görümcenize eşiniz sen de evden kovmayacaktın diyene kadar eşinizin yanında olun diyecektim ama mevzuları bu hale getiren eşinizin yumuşak tavrı olmuş anladığım kadarıyla. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Ne olursa olsun ben sucu yine esinizde buldum. Dogru duzgun bir insan anasinin bacisinin ne oldugunu iyi bilir ve esini bunlarla muhatap etmez,kesinlikle bosanmaniz sizin hayriniza olur. Zaten her sey yari yariya. Haklarinizi alirsiniz.

Onlar nasil lagim agizli les insanlar yahu!
O sirada videosunu alabilseydiniz elinizde güzel bir koz olurdu.
Sonuc itibariyle kacin kurtulun derim.
O kavga bitmez,gümbürtüye giden siz olmayin.

Neden eşinizden boşanıyorsunuz.Asıl size bu çirkin hakaretleri edenleri mahkemeye verin ve ondan sonra eşinizin tutumunu izleyin
Başta yanınızda durduğu gibi sonuna kadar da yanınızda duracak mı?Durmazsa da inceldipi yerden kopar zaten

Bu arabanın değeri nedir? Eşyaları sen almıştın yanlış hatırlamıyosam ve kv sizle yaşıyo

Eşinden vazgeçtiysen eğer önce kvyi göndermeyi dene gitsin kızının yanına

Arabayıda boşanmadan satarsan hangi hakkı talep edecek senden ? Bozdukları psikolojini düzeltmeye yetmez

Günaydın herkese hayırlı sabahlar dilerim.

Henüz kafamı toparlayamadım o yüzden kısa ve net cümlelerle yazacağım.

Eşim ve annesi ile ilgili sorunlarımı herkes biliyor artık neredeyse.

Kv ile 3 aydır konuşmuyordum, ta ki dün sabah bana sataşana kadar.

Konuşma senin ağzına s***m ile başladı, nerden, nasıl bir yerden geldiğini unutma ile devam etti. Gerizekalı dedi. Dedi de dedi. Sonra çıktı evden ben ona asla defol git vs demeden gitti.

Oğlunu aramış hemen gel nyks beni evden kovdu demiş. Tövbeler olsun kovmadım.

Her neyse eşim gitmiş yanına. Görümcemi de çağırmış eşim. Gel annemle konuşalım diye.

Ben bu arada evde temizlik yemek vs normal devam ediyorum.

Akşam üzeri önce eşim geldi konuşuyorduk. Sonra kv ve görümcem geldi. Eşimi yanlarına çağırdılar derken bir kavga gürültü koptu. Görümce senin karın benim annemi nasıl evden kovar diyerek bir başladı kv ile ikisi (ayrı odalarda oturuyorduk) birden salona benim üzerime koşmaya başladılar.

Sonra eşim araya girdi derken iki kardeş ve annesi boğaz boğaza kavgaya tutuştular.

Allah biliyor eşimi tuttum gözü dönmüştü annesine ablasına vurmasın diye.

Baya bir küfürler edildi sesler yükseldi. Ben yine asla konuşmadım. Araba kavgas yaptılar. Eşimin boğazına sarıldılar derken ben o ara arabayı yanlış kişiden istiyorsunuz araba benim üzerime benden isticeksiniz dedim.

Görümcem o arabayı benzin döküp yakacağını söyledi.

Sonra görümcem maalesef eşime benimle ilgili çok talihsiz bir cümle kurdu. Çok utanıyorum ama aynen şöyle dedi;

Benim kocam senin karının a***a çok güzel koyar...

Bundan sonra ses çıkarmayan ben kapıya sadece bir yumruk attım. Çıktık evden. Biraz dışarıda durduk.

Eşimin kadın kuzeni aradı ben sizdeyim gel bu işi konuşalım diye.

Kalktık eve gittik. Eve girince ben görümceme sen hala ne hakla burada duruyorsun haydi herkes evine deyince kv görümcem ve kuzeni yine üzerime saldırmaya kalktılar. Eşimin kuzeni senin ağzına s...m demeye başladı.
Sonra eşim beni tuttu yatak odasına götürdü. Eşimin kuzeni eşimi benim üzerime odaya itip hemen içeri gir karının hakkını vermeden sakın çıkma deyip eşimi üzerime salıp kapıyı kapattılar. Olaylar böyle

Bu küfürlerin çok açık şekilde bende ses kaydı var.

Şimdi lütfen bana yardımcı olun.

Eşim her ne kadar benim yanımda da olmuş olsa ben boşanmak istiyorum.
Böyle bir ailenin kanını taşıyan kimse ile bu saatten sonra asla görüşmek istemiyorum.

Hatta ve hatta bu yaşadıklarıma karşılık arabadan da pay almak istiyorum.

Niyetim onların parası değil gerekirse fakir fukaraya dağıtırım ama bana bu yapılanların acısını maddi manevi çıkarmak istiyorum onlardan.

Ne diyorsunuz? Lütfen yorumlarınız ile bana yol gösterin.

Eğer eşin arkanda duruyorsa sakın boşanma. Ama gözünü biraz korkutabilirsin. Eğer ailenden uzak bir eve taşınmazsak veya ilçe değiştirmezsek evliliğimiz bitme noktasına gelecek filan diyebilirsin. Biraz gözü korksun

Kocan senden yana ise neden boşuyorsun? Sinirle kalkan zarar ile oturur.

Konuşmayın ailesi ile olsun bitsin.

Eski konuları da okudum bir an önce çıkın o evden ve dava açın.Çünkü yaşadıklarınız ruh sağlığınızı çok kötü yönde etkileyecek olaylar.Şu an sineye çekersiniz 3-5 yıl sonra panik atak,majör depresyon vs şeklinde türlü tanılarla uğraşmak zorunda kalırsınız
Kısaca,ruh sağlığı çok önemli bir an önce ayrılın o evden

one ya okadar lafa kufure hic agzinizi acmadan oylece durdunuzmu yani

Eşime güvenemiyorum zaten. Ve evet maalesef cinsine çeker. Görümceme de kallavi bir hakaret davası açmak istiyorum.

Az çok biliyorum konularını
Sabır taşı olsa çatlardı şu zamana kadar ki yüzyüze bakacak haliniz de kalmamış
Çocuk yapmamış olmanıza sevindim
Eşinin en büyük hatası maalesef çok önce dur demeliydi, işler bu raddeye gelmezdi o zaman .. eşinle boşanma kararını açıkladığın anda çirkinleşebilir maalesef, çalışıyordunuz sanki aklımda öyle kalmış, umarım çalışıyorsunuzdur hala ..

kaçın kurtarın kendinizi bence eski konularınızı da biliyorum. götümceye bak senin evinde ahlaksızlığın dibini sıyırana kadar alsın da anasına baksın. evlatlığı gelinin üstüne yürümek hakaret etmek sanıyor heralde. valla konu sahibi kızma ama senin kocandan hiç bişey olmaz daha da seni hatalı bulmuş. kaç kurtul o evden hatıtladığım kadarıyla daha gencecikte kızsın harcama zamanını böyle insanlara

Şöyle ki üzerime bana zarar vermek için o kadar insan yürüyünce ve sürekli senin karın şöyle kötü senin karın şöyle fena deyince susamadığım yerde bunu söyledim. Başkası olsa çok daha farklı şeyler olabilirdi. Ben her zaman yaptığımın da yapmadığımın da arkasındayım

Nasılsınız? Kayınvalide kızında mı kalıyor? Eşinizin tavrı nasıl? En önemlisi avukatla konuştunuz mu, ne diyor?

Herkes boşanma kocan seni savunmuş demiş ama ben sizin konularınızı başından beri hatırlıyorum. Şimdi bu durumda olmanızın sebebi malesef kocanız. Başından kardeşine annesine dur deseydi böyle çirkinliklerle muhatap olmayacaktınız. Eşinizin o kardeşe haddini bildirmesi sizinle bir daha aynı ortama sokmaması lazım. Keza annesine de aynı şekilde. Soğumanızı da anlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun ama devam edicekseniz eşinizle masaya oturup keskin sınırlarınızı çizmeniz ve bu sınırları sokakta selam veremeyeceğiniz insanların sırf eşinizin kardeşi ve annesi diye çiğnemesine izin vermeyeceğinizi söylemeniz gerekir. Bana bu şekilde hakaret eden, namusumu diline dolayan kadın evime gelemez hatta eşimle bile görüşmesini midem kaldırmaz. Kusura bakmayın sizin yerinize ben sinirlendim. Boşanırsınız ya da boşanmazsınız ama eşinize de haddini ve sınırını bildirin devam edicekseniz öyle edin. İnsanlar ne kadar çirkef ve saygısız olmuşlar inanamıyorum. Kadınların ağızlarına aldıkları küfürlere bak. Allah yardımcınız olsun.

Nasılsınız? Kayınvalide kızında mı kalıyor? Eşinizin tavrı nasıl? En önemlisi avukatla konuştunuz mu, ne diyor?
Hem size cevaben hemde genel olarak durumu paylaşayım. Hiç iyi değilim söylenenler hala kulaklarımda çınlıyor.

Annem bugün kayınvalidemi aramış. Kayınvalidem senin kızın benim malımın üstüne konamaz arabayı üstüne alamaz demiş. Annem edilen küfürü söylemiş. Kvdem inkar üzerine inkar etmiş benim kızım asla öyle bişey söylemedi diye yeminler etmiş. Ses kaydı var ve küfür açık seçik duyuluyor. Sinirlerim daha fazla kaldırmadığı için gerisini dinlemek istemedim.
Annem kadının tek derdinin araba olduğunu söylüyor. Ve hala aman kocan şöyle iyi böyle güzel diyor.

Normalde yarın akşam ailemle gidip tek başıma ve yüzyüze konuşacaktım ancak dayanamadım.

Anne bitti ben istemiyorum. Bu evde ölüp gitmem mi yoksa dul kalmam mı (o ne demekse!?) daha kötü dedim. İkisi de kötü diyor.

Ben bugün avukata gittim ve Perşembe gününe anlaşmalı boşanma evrakları hazır olacak önce eşim imzalayıp kabul edecek tek celsede bitecek bu iş sonra da notere gidilecek birbirlerini gırtlakladıkları arabalarını vereceğim onlara dedim.

Hala kocamı savunuyor. Ben istemediğim birşeyi bana zorla kimse yaptıramaz. Ne polis zoruyla yaparım ne rica minnet ne de zorbalıkla yaparım 26 yaşındayım istemiyorum bitti dedim.

Yani ailem bu kararımı desteklemiyor. Ama ben yine de son olarak görev sayıp onlara gidip bundan sonraki planlarımdan bahsedip yanımda olup olmayacaklarını soracağım.

İster yanımda olurlar açacak bir kapıları daha olur istanbulda ister yine o.....dan girer metresliğimden çıkarlar. Kötü sonuçlanırsa beni iyilikle son görüşleri olacak maalesef.

Araba konusunda isr henüz bir karara varamadım, perşembe günü avukatla tekrar oturup konuşacağız. Bir yanım yarısını da olsa al bırakma diyor diğer yanım ver kurtul kafan rahat olsun diyor.

Bilemiyorum

Back
X