Nasılsınız? Kayınvalide kızında mı kalıyor? Eşinizin tavrı nasıl? En önemlisi avukatla konuştunuz mu, ne diyor?
Hem size cevaben hemde genel olarak durumu paylaşayım. Hiç iyi değilim söylenenler hala kulaklarımda çınlıyor.
Annem bugün kayınvalidemi aramış. Kayınvalidem senin kızın benim malımın üstüne konamaz arabayı üstüne alamaz demiş. Annem edilen küfürü söylemiş. Kvdem inkar üzerine inkar etmiş benim kızım asla öyle bişey söylemedi diye yeminler etmiş. Ses kaydı var ve küfür açık seçik duyuluyor. Sinirlerim daha fazla kaldırmadığı için gerisini dinlemek istemedim.
Annem kadının tek derdinin araba olduğunu söylüyor. Ve hala aman kocan şöyle iyi böyle güzel diyor.
Normalde yarın akşam ailemle gidip tek başıma ve yüzyüze konuşacaktım ancak dayanamadım.
Anne bitti ben istemiyorum. Bu evde ölüp gitmem mi yoksa dul kalmam mı (o ne demekse!?) daha kötü dedim. İkisi de kötü diyor.
Ben bugün avukata gittim ve Perşembe gününe anlaşmalı boşanma evrakları hazır olacak önce eşim imzalayıp kabul edecek tek celsede bitecek bu iş sonra da notere gidilecek birbirlerini gırtlakladıkları arabalarını vereceğim onlara dedim.
Hala kocamı savunuyor. Ben istemediğim birşeyi bana zorla kimse yaptıramaz. Ne polis zoruyla yaparım ne rica minnet ne de zorbalıkla yaparım 26 yaşındayım istemiyorum bitti dedim.
Yani ailem bu kararımı desteklemiyor. Ama ben yine de son olarak görev sayıp onlara gidip bundan sonraki planlarımdan bahsedip yanımda olup olmayacaklarını soracağım.
İster yanımda olurlar açacak bir kapıları daha olur istanbulda ister yine o.....dan girer metresliğimden çıkarlar. Kötü sonuçlanırsa beni iyilikle son görüşleri olacak maalesef.
Araba konusunda isr henüz bir karara varamadım, perşembe günü avukatla tekrar oturup konuşacağız. Bir yanım yarısını da olsa al bırakma diyor diğer yanım ver kurtul kafan rahat olsun diyor.
Bilemiyorum