- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
Benim yasadiklarimin onda birini yasamamissin ..ve benim esim hep ailesini savundu.yinede bosqnmayi dusunmedim cabaladim severek evlendigim icin bes para etmez insanlr icin hem cocuklarimi hem kendimi rezil etmek istemedim iyikide birakmamisim esimi simdi her firsaatta beni senin kadar.kimse korumadi diyor kocam cunku ailesine hep pasifti..bazi insqnlarin yapisi bu...sende simdi sana.arka.cikan senle birlikte ailesinin yanlislarina göğüs geren bir adama sirtini donersen sende ah alacaksin..baskalarinin hesabini esinizden kesmeyin sogumak icin degil aksine ona guvenmek icin sebep bunlar bnce aklinizi kullanin...onlarin amaci sizi ayirmak ise siz meydani onlara birakmayin
Bütün evlilik masraflarının tamamını siz kredi çekerek ödeseydiniz, siz o krediyi öderken ve eşiniz de kendi lüks yaşamının borçlarını kapatmaya uğraşırken, sizden kredi çekip onun kullanacağı lüks bir araba almanızı ve arabayı da annesi üzerine yapmanızı istese kabul eder miydiniz? Kabul etmeyince boşanma aşamasına geldiğinizde, kayınvalideniz sizi gecenin bir yarısı sizin paranızla döşenmiş evinizden kovsaydı ne yapardınız?
Kayınvalidenizin sigara parasına kadar katkıda bulunmanızı sağlayan işinizde (siz olmasanız eşiniz hiçbir masrafa yetişemeyecek), çalışırken çalan telefonunuzu açtığınızda, eşiniz sesin neden nefes nefese diye hesap sorsa ne yapardınız?
Bir de, şu anki konusunda eşi konu sahibine tamamen arka da çıkmamış. Konu sahibi küfreden görümcesine “sen hala burada mısın” dediği için haksızmış. Hala da kayınvalidesiyle aynı evde oturuyorlar.