Yalvarırım bir bakın

Olan oldu şimdi eşiniz kırk kere pişman olsa ne fayda
Döner döner yine anam der
İlla görüşmek ister görüşmezse bir şey olsa senin yüzünden oldu der
Hiç gerek yok
Ben bu kararımı o gece daha vermiştim ama günlerdir herkese anlatmaya çalışıyorum işte. Bu akşam ona da dedim. Ne yaparsa yapsın anandır büyük konuşmayacaksın

Ben bu kararımı o gece daha vermiştim ama günlerdir herkese anlatmaya çalışıyorum işte. Bu akşam ona da dedim. Ne yaparsa yapsın anandır büyük konuşmayacaksın
Vallahi çok rezil terbiyesiz bir aile
Siz de naif bir insansınız
Zamanında mesafe koysaydı eşin bunlar olmazdı zararın neresinden dönersen kardır

Vallahi çok rezil terbiyesiz bir aile
Siz de naif bir insansınız
Zamanında mesafe koysaydı eşin bunlar olmazdı zararın neresinden dönersen kardır
Evet başından beri hatalıydım kabul ediyorum diyor ancak benim tahammülüm sabrım sevgim saygım bittikten sonra hatalar kabul edilse ne olur. Benden geçtikten sonra kıymeti yok ki

Evet başından beri hatalıydım kabul ediyorum diyor ancak benim tahammülüm sabrım sevgim saygım bittikten sonra hatalar kabul edilse ne olur. Benden geçtikten sonra kıymeti yok ki
Ayrıca orada kendi kardeşini terbiyesiz nasıl konuşuyorsun lan sen deyip kapıya koyması gereken kendiydi
Hala kadınla burun burunasınız hiçte arkanızda görünmüyor

Ayrıca orada kendi kardeşini terbiyesiz nasıl konuşuyorsun lan sen deyip kapıya koyması gereken kendiydi
Hala kadınla burun burunasınız hiçte arkanızda görünmüyor
Onun da kimseyi incitmesini istemem. Biri annesi biri ablası. Dövse iyi mi olacaktı? Ve evet o gece evden çıkması gereken Kişiler eşim ve ben değildik

Teşekkür ederim. Bu aile içinde durursam akıl sağlığımı yitireceğim. Sürekli bir yerlerde hakkımda konuşulduğunu bilmek, sülalenin kanını taşıyan bir çocuk sahibi olmak ille de bir gün bu insanları mutlaka bir düğünde bir cenazede görecek olmak tüylerimi diken diken ediyor
Ya herkes Kocan arkanda durmuş de işte ben mi kaçırdım ablasının o iğrenç lafından sonra sen vekil kenara diyip hepsini evden kovası gereken kocanız değil mi? Sessiz kalmak arka çıkmskmdemek değildir bence aman yiyin birbirinizi dese daha manalı olurmuş. 2.sizin evinizde enişteyi de kuzeni de ana görümce yi de söz sahibi eden de Kocanız ne demek karının hakkını ver? Vereyim böyle insanlar ile muhatap olmak zorunda kaldığın için hakkını helal et karıcım deseydi keşke peşinden de yalanın deseydi sustu ama anladığım o zaman haklısınız bence

Eşim anlaşmalı boşanmayı kabul etti. Evrakları ne zaman getirirsem imzalayacağını söyledi. Araba eşya vs de bişi istemedi. Ptesi avukat tarafından da bu işi halletmek gerek. Protokolü almam lazım

Araba konusunda avukat ne diyor? Avukat eğer küçük de olsa arabayı alamama ihtimaliniz olduğunu söylüyorsa, bence yeni açacağınız ev için yapacağınız tüm masrafları da eşiniz karşılamalı.

Bir de arabanın kaskosu yoksa yaptırın. İş ciddiye binince görümceniz dediğini yapıp arabaya zarar verebilir. Veya avukata boşanma davası açmadan satmanız sizin leyhinize mi olur diye sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Eşim anlaşmalı boşanmayı kabul etti. Evrakları ne zaman getirirsem imzalayacağını söyledi. Araba eşya vs de bişi istemedi. Ptesi avukat tarafından da bu işi halletmek gerek. Protokolü almam lazım

Bir de görümce ve kayınvalidenizi şikayet etme işi ne oldu? Eğer arabayı alamama ihtimaliniz varsa, ikisine de maddi manevi tazminat davası açmalısınız ve eşiniz de şahitlik etmeli.

Benim yasadiklarimin onda birini yasamamissin ..ve benim esim hep ailesini savundu.yinede bosqnmayi dusunmedim cabaladim severek evlendigim icin bes para etmez insanlr icin hem cocuklarimi hem kendimi rezil etmek istemedim iyikide birakmamisim esimi simdi her firsaatta beni senin kadar.kimse korumadi diyor kocam cunku ailesine hep pasifti..bazi insqnlarin yapisi bu...sende simdi sana.arka.cikan senle birlikte ailesinin yanlislarina göğüs geren bir adama sirtini donersen sende ah alacaksin..baskalarinin hesabini esinizden kesmeyin sogumak icin degil aksine ona guvenmek icin sebep bunlar bnce aklinizi kullanin...onlarin amaci sizi ayirmak ise siz meydani onlara birakmayin
Konu sahibi neyse ki sizin gibi kendini "mutluyum" diye kandırmaya çalışmayıp gerçekten mutlu olmak için bir şeyler yapıyor :KK51:

Sen farkında değilsin ama sizin evliliğiniz 2 kişi arasında değil kv-sen-kocan arasında. Sen istediğin kadar anlaşmalı boşanmaya ikna et kocanı. Son sözü kv söyleyecek görürsün bak. Kv kocan ile konusunçalışan sana verdiği sözler uçup gider.

Nyks- Nyks- son durum ne? Siz boşanınca görümcenin hayatı da altüst olacak. Kaynananız ona kalacak çünkü. Bin pişman olacak eşin De o da. Mutlaka araba konusunda süründürün. Gerekirse satarsınız iş bulana kadar parasını harcarsınız ama çektiklerinize sayın o arabayı

Ben olsam boşardım, öyle de yaptım. Kocana da gram güvenme. Benim rahmetli anlaşmalı boşanacagız, seni asla mağdur etmeyeceğim. Sadece anlaşamadık yoksa kötü ayrılmayacağız deyip esyalrimı çaldı.
Şimdi onun olmadığı evimde ms gibi yaşıyorum. Resmen dünya varmış. Tavsiye ederim.

Conoların kavgaları gibi bu ne seviyesizlik :KK11:
Bu lafların onda birini duysam birinden (eşimin ailesi kendi ailem fark etmez) hayatta yüzlerine bakmam bir daha.

Tekrar merhaba, bugün evden eşyalarımı topladım. Birazını şimdilik kuzenime getirdim. Kalanını da yarın alacağım. Yarından sonra sadece mobilyalar kalacak.

Yani çıktım artık o evden. Eşim arabayı güzellikle vermemi istiyor. O para bizim değil ne sana ne bana hayır gelmez diyor. Bende mahkeme çıkışı vereceğimi söyledim.

Bir hafta daha dava açmamamı söylüyor. Ama ben ara vermeyeceğim.

Teyzem aradı. Ben senin başka birini bulduğunu yada eskilerden birine dönmeye niyetin olduğunu düşünüyorum dedi. Çıldırdım. İstemiyorum ne bu aileyi ne bu adamı kendimi mi öldüreyim zorla mı dedim. Evet şuan yapabileceğin en iyi şey olur ölmek dedi.
Hüngür hüngür ağlattı beni.

Sonra annemi aradım kardeşlerine sahip çık saçma sapan konuşmasınlar yoksa ben verecem ağızlarının payını dedim.

Bi daha arayan olmadı. Herkes üzerime geliyor.

Annem inanılmaz olumlu konuşuyor. Ama yapmacık olduğunu biliyorum. Herşey bitip ben o eve girince herşeyi baştan alacağımızı biliyorum.

Şuan ev tutma vs planımdan çok bahsetmedim.
Dillendirmedim. Ama gizli kendi kendime halledeceğim çünkü o zaman tamamen üzerime gelecekler.

Bu arada gittim saçlarımı kısacık kestirdim.

Şimdilik olanlar böyle

Tekrar merhaba, bugün evden eşyalarımı topladım. Birazını şimdilik kuzenime getirdim. Kalanını da yarın alacağım. Yarından sonra sadece mobilyalar kalacak.

Yani çıktım artık o evden. Eşim arabayı güzellikle vermemi istiyor. O para bizim değil ne sana ne bana hayır gelmez diyor. Bende mahkeme çıkışı vereceğimi söyledim.

Bir hafta daha dava açmamamı söylüyor. Ama ben ara vermeyeceğim.

Teyzem aradı. Ben senin başka birini bulduğunu yada eskilerden birine dönmeye niyetin olduğunu düşünüyorum dedi. Çıldırdım. İstemiyorum ne bu aileyi ne bu adamı kendimi mi öldüreyim zorla mı dedim. Evet şuan yapabileceğin en iyi şey olur ölmek dedi.
Hüngür hüngür ağlattı beni.

Sonra annemi aradım kardeşlerine sahip çık saçma sapan konuşmasınlar yoksa ben verecem ağızlarının payını dedim.

Bi daha arayan olmadı. Herkes üzerime geliyor.

Annem inanılmaz olumlu konuşuyor. Ama yapmacık olduğunu biliyorum. Herşey bitip ben o eve girince herşeyi baştan alacağımızı biliyorum.

Şuan ev tutma vs planımdan çok bahsetmedim.
Dillendirmedim. Ama gizli kendi kendime halledeceğim çünkü o zaman tamamen üzerime gelecekler.

Bu arada gittim saçlarımı kısacık kestirdim.

Şimdilik olanlar böyle
Avukatınızla konustunuz mu ?
O edeosiz gorumce ve kv ye hakaret davasi acacak misiniz ?
Lutfen arabayi da vermeyin , gerekirse satin parasini bagislayin yine de vermeyin.

Back
X