Yalvarırım bir bakın

Geçen gün yüzüme söylediklerine inanmamıştım zaten. Çok yapmacık gelmişti. Burada da paylaşmıştım. Ana artık iş hayati tehlikeye doğru gidiyor sanırım. Korkuyorum inanın. Aklım almıyor bu söylediklerini. Yıldırma politikası yapıyor sözde ama çok yanlış yerden

Geçen gün yüzüme söylediklerine inanmamıştım zaten. Çok yapmacık gelmişti. Burada da paylaşmıştım. Ana artık iş hayati tehlikeye doğru gidiyor sanırım. Korkuyorum inanın. Aklım almıyor bu söylediklerini. Yıldırma politikası yapıyor sözde ama çok yanlış yerden
Baban nasıl biri. Onunla konussan anlatsan evliliginde yaşadığın sorunları

Aileniz sizi istemiyor açık ve net.
O yüzden kimsesiz biri olarak kendinize yeni bir hayat kurun.

Eki Görüntüle 2211838 Kızlar buraya annemin bana yazdıklarının sadece bir kısmını paylaşıyorum okursanız çok sevinirim

Bence avukatla konuşun. Hep avukatla konuşun diyorum çünkü sizin hakkınızı savunacak ne eşiniz, ne aileniz var. Siz de pek iyi değilsiniz kendi hakkınızı korumak konusunda, fazla sessizsiniz. O yüzden ezmeye çalışıyorlar.

Sizi ancak iyi bir avukat korur, kanun korur. Bence avukat annenize noterden ihtarname çeksin. Yaptıklarının (psikolojik şiddet, hakaret, tehdit vs) kanunlara aykırı olduğunu, bir kez daha yaparsa yasal yollara başvurulacağını belirtsin.

Anneniz yasalara aykırı davranıyor. Bir zahmet sonuçlarına katlansın. Aradıklarında da telefonu açmayın, çok istiyorlarsa mesaj yazsınlar, elinizde kanıt olsun.

Siz muhtemelen bunları yapmayacaksınız. Genelde pasif kalmayı tercih ediyorsunuz. Ama yine de belki bir fikir verir diye yazmak istedim.

Bence avukatla konuşun. Hep avukatla konuşun diyorum çünkü sizin hakkınızı savunacak ne eşiniz, ne aileniz var. Siz de pek iyi değilsiniz kendi hakkınızı korumak konusunda, fazla sessizsiniz. Sizi ancak iyi bir avukat korur, kanun korur. Bence avukat annenize noterden ihtarname çeksin. Yaptıklarının (psikolojik şiddet, hakaret vs) kanunlara aykırı olduğunu, bir kez daha yaparsa yasal yollara başvurulacağını belirtsin.

Anneniz yasalara aykırı davranıyor. Bir zahmet sonuçlarına katlansın. Aradıklarında da telefonu açmayın, çok istiyorlarsa mesaj yazsınlar, elinizde kanıt olsun.

Siz muhtemelen bunları yapmayacaksınız. Genelde pasif kalmayı tercih ediyorsunuz. Ama yine de belki bir fikir verir diye yazmak istedim.
Çok mantıklı...

Bence avukatla konuşun. Hep avukatla konuşun diyorum çünkü sizin hakkınızı savunacak ne eşiniz, ne aileniz var. Siz de pek iyi değilsiniz kendi hakkınızı korumak konusunda, fazla sessizsiniz. O yüzden ezmeye çalışıyorlar.

Sizi ancak iyi bir avukat korur, kanun korur. Bence avukat annenize noterden ihtarname çeksin. Yaptıklarının (psikolojik şiddet, hakaret, tehdit vs) kanunlara aykırı olduğunu, bir kez daha yaparsa yasal yollara başvurulacağını belirtsin.

Daha hiç birşey yapmadan bana bunları yapan yasal yollara başvurunca neler yapar. Tahmin edemiyorum ne yapayım. Git gide içinden çıkılmaz hal alıyor işler.

Allah yardımcınız olsun .
Şu günleri sağsalim bi atlatsan
Hep aklımdasın İnan.
İnsanın en dip noktası en büyük çıkışını yapacağı ilk yerdir
Sen de bundan sonra tüm yüklerinden kurtulup sadece kendin için yaşamayı seçersini inşallah

Daha hiç birşey yapmadan bana bunları yapan yasal yollara başvurunca neler yapar. Tahmin edemiyorum ne yapayım. Git gide içinden çıkılmaz hal alıyor işler.

Allah kolaylık versin demeye geldim. Bunu bir sınav gibi düşünün, başarıyla atlatacak ve çok güzel bir hayata başlayacaksınız. Bu durum şu an sizin pranganız, prangayı atınca yepyeni bir hayat başlayacak önünüzde. Ha gayret...

Tek başınıza savaşmak durumundasınız. Tamamen ayrı bir yere taşınıp yeni bir hayat, kimsenin size ulaşamayacağı bir hayat kurmalısınız. Yeni bir iş, yeni bir telefon numarası...

Şu anki iş durumunuz nasıl orayı kaçırdım ama umarım en kısa zamanda halledersiniz.

Telefonda söyleyin bari. “Ben bir bireyim. Kanunlar bana istediğim zaman boşanma hakkı vermiş. Şu an bana yaptığınız şeyin ismi kişisel özgürlükleri kısıtlamaya çalışmak, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit. Hepsi kanunen suç. Avukatım hakkınızda yasal işlem başlatmamı tavsiye etti. Dolayısıyla, şu an sizi savcılığa şikayet etmediğime şükredin anneciğim” diyebilirsiniz.

Eğer hapse girmekten çekinecek insanlarsa, size bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Muhtemelen, duygu sömürüsüne ağırlık verirler, “baban, ben hasta oldum, acile gittik vs” diye. Yine de ailenizi en iyi siz tanırsınız tabii.

Planınız nedir? Arkadaşların dediği gibi başka bir yere de taşınabilirsiniz. Ama bu iyi mi olur bilmiyorum. Keşke birkaç seans da olsa bir psikoloğa gidebilseniz. Hem tavsiye alırdınız, hem güç kazanırdınız.

Eşine acı ve boşanma dicektim ama..Sonra bir düşündüm ne gerek var? Bu olaya çocukta girecek ve herşey daha içinden çıkılmaz hale gelecek.Cinayete kadar gider mazallah.Derhal kaç ve kurtul.Kendini düşünmek zorundasın malesef.Erkeğe birşey olmaz.Sen kenini kurtar yeter.

Kocan madem arkanda terk edin oraları bu nasıl aileye düşmüssünüz Allah yardımcınız olsun belki suan sinir anıyla ayrılmayı düşünüyorsunuz ama bence sakinleşin sizin arkanızda duran adamı yarı yolda bırakmayın derim o da görmüş olanları hele öyle bir küfürden sonra bence imkanını bulut bulmaz gitmek ister eşinizde

Eşinizin bir suçu yoksa sizin yanınızda olduysa ve boşarsanız adamı, ailesini haklı çıkarmış ve adamı da yüzüstü bırakmış olacaksınız. Şehir değiştirin kendinize yeni bir hayat kurun başka şehirde. Şuan soğumuş hissediyor olabilirsiniz ama buradan görünen o ki eşiniz sizin yanınızda. Böyle durumlarda daha üstüne eşi tarafından hakarete uğrayan tonlarca insan var. Bence bunu düşünün. Tabi eğer eşiniz arkanızdaysa, diğer konularınızı bilmiyorum bu konuya göre yorum yaptım.Aileye gelecek olursak bu kadar berbat insanlar niye yaşıyor şu dünya da demek istiyorum sadece.

Eşiniz ailesi gibi değil demek ki eğer ayrılırsan yazık adamı onların kucağına atmış olursun çocuk var yıllarca görüşeceksin çocuk için ve eşinin ailesi ohh iyi oldu boşandırdık dicekler kapını kapat görme duyma evde kavga mı oluo al çayını aç tvyi ben bundan başka çıldırtma hareketi görmedim çünkü ben öyle yapıorum kayınvalidem deliriyo eşiniz hakkaniyetli bi adam öyle olmasa sana da saldırır ne kadar uzak o kadar mutlu aileni uzak tut onlardan eşin de her yetiş diyene koşmasın açmasın telefonlarını konuşmak için gitmesin

Valahi bu nasıl abi ben anlamadım sana o küfürü ettiğinde bir tokatı atacaktı kimse kusura bakmasın benim mişanlımın kızkardeşleri abilerine saygılarından dolayı kendilerinden yaşım küçük olmasına rağmen mum gibiler ağızlarını dahi açamazlar kocanız nasıl bu kadar sabırlı davranmı anlayamadım sanki ben yaşamışım gibi sinirlendim şuanda ben olsam tekme tokat dalar o görümceyi atarım evden.Ama eşinden boşanman ona haksızlık olur.

Ne yaptınız? Sizi merak ettim. Dava açtınız mı? Uzun süre yazmadığınız için belki de barıştınız diye düşündüm.

Back
X