- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
zaten ağır aksak giden bir evliliği sürdürmeye çalışıyordun.Merhaba kızlar. Daha oncedende eşimle problemlerim vardı her defasında affettim. 40 gün önce kayinpderimin aort damarı patladı çok büyük ameliyat oldu. Hep onlarla idim. Onlarla ağladım onlarla güldüm. Normal odaya alındı eşim kayınvalidem ben üçümüz baktık. Bayram geldi bayramın 1. Günü akşamüstü kendi aileme geldik eşimle. Eşim mutfaktayken annem kızımın gözleri çöktü artık gondermicem falan dedi fısır fısır eşimde duymuş bunu. Ertesi gün o hastaneye gidip beni aradı anneme babama bir sürü hakaret etti bütün mesajlar duruyor. Ne yavsakligim kaldı ne kopekligim 30 yaşında olmuşum kendi kararlarımı veremiyormusum. Ailemi dinliyormusum. Neyse dün akşam mahallede düğün vardı annemle babamla gittim. Arkadaşlarımı gördüm faceden fotoğrafımı görmüş benim ne işim varmış düğünde ailem beni piyasaya cikariyomus.bende ne yaptım orospulukmu dedim oturdum bi kenarda dedim. Anneme babama söyledim babamla hastaneye gittik kayinpederimi görmeye diye odasında yoktu yoğun bakımdaymış cigerlerinden su cekiyorlarmis. Biz babamla insan gibi konuşmaya geldik dedim babamın üstüne yürüdü kızı bırak diye beni birakcakmis babam kendi gidecekmiş aldı babam beni bindik arabaya yolda bana mesaj atıyo babamı birakcakmisim hastaneye gidicekmisim. Daha sonra istanbula git yada bosucam seni dedi ev adresini ver dedi. Bütün küfürleri hakaretleri telefonumda duruyor. Birde annemlerin oturduğu ev benim üstüme ben bu adamı görmeden bosanabilirmiyim ve bu evden hak alabilirmi şuan çok sinirlerim bozuk elim ayağım titriyor karışık yazmış olabilirim sorularınızı cevaplarim
evlenmeden once mi sonramiEv anneme dedemden miras kaldı o parayla alındı. 2 ev aldı birtanesini abimin üstüne yaptı orda abim oturuyor. Kendi oturdugunuda benim üstüme yaptı haksızlık olmasın diye
Evlendikten sonraevlenmeden once mi sonrami
yanlis yapmissiniz annenin ustunde kalsaydi bak simdi sorunlar yasiyacaksiniz bi avukata danisin.Evlendikten sonra
bir şey yapamaz. en fazla içer, olay çıkarır, defolup gider.Ve birde tehdit ediyor birşey yapmasından korkuyorum abini mi araya sokucan evlatlarına yazık yazmış. Ya ölürüm ya öldürürüm yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?