Yalvaririm yardim

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
98
Merhaba kızlar. Daha oncedende eşimle problemlerim vardı her defasında affettim. 40 gün önce kayinpderimin aort damarı patladı çok büyük ameliyat oldu. Hep onlarla idim. Onlarla ağladım onlarla güldüm. Normal odaya alındı eşim kayınvalidem ben üçümüz baktık. Bayram geldi bayramın 1. Günü akşamüstü kendi aileme geldik eşimle. Eşim mutfaktayken annem kızımın gözleri çöktü artık gondermicem falan dedi fısır fısır eşimde duymuş bunu. Ertesi gün o hastaneye gidip beni aradı anneme babama bir sürü hakaret etti bütün mesajlar duruyor. Ne yavsakligim kaldı ne kopekligim 30 yaşında olmuşum kendi kararlarımı veremiyormusum. Ailemi dinliyormusum. Neyse dün akşam mahallede düğün vardı annemle babamla gittim. Arkadaşlarımı gördüm faceden fotoğrafımı görmüş benim ne işim varmış düğünde ailem beni piyasaya cikariyomus.bende ne yaptım orospulukmu dedim oturdum bi kenarda dedim. Anneme babama söyledim babamla hastaneye gittik kayinpederimi görmeye diye odasında yoktu yoğun bakımdaymış cigerlerinden su cekiyorlarmis. Biz babamla insan gibi konuşmaya geldik dedim babamın üstüne yürüdü kızı bırak diye beni birakcakmis babam kendi gidecekmiş aldı babam beni bindik arabaya yolda bana mesaj atıyo babamı birakcakmisim hastaneye gidicekmisim. Daha sonra istanbula git yada bosucam seni dedi ev adresini ver dedi. Bütün küfürleri hakaretleri telefonumda duruyor. Birde annemlerin oturduğu ev benim üstüme ben bu adamı görmeden bosanabilirmiyim ve bu evden hak alabilirmi şuan çok sinirlerim bozuk elim ayağım titriyor karışık yazmış olabilirim sorularınızı cevaplarim

Şuan babası için endişe duyan bir adam var .
Evet kabul ediyorum sarf ettiği sözler çok çirkin , hepsi hakaret ve yenilir yutulur değil .

Ama siz bir aile iseniz , birinizin acısı varken diğerinin mahalle düğününde olması da doğru değil .

Kaldı ki şuan belki bitecek evliliğinizde , sorununuz " o evden ona pay düşer mi ? " .

Bazen hayatta öfkeyle ağızdan çıkan küfürlerden daha can acıtan şeyler vardır
.

Peki annen göndermeyeceğim seni deyince sen ne dedin

Zira benim babam ölümle pençeleşirken eşimin annesi ah oğlum yorulmuşsun dese çok bozulurum ve eşimin bir çift laf etmesini yoruldum ama orada onlara destek olmam lazım o iyileşir çıkar ben de dinlenirim demesini beklerim

zaten ağır aksak giden bir evliliği sürdürmeye çalışıyordun.
her şeyi affeder, idare edersen kocan böyle hadsiz olur.
üzerine olan evi satılmış gibi göstererek birine devret. sonra annen veya baban üstüne alsın.

Eğer ev evlenmeden önce alındıysa bir hak iddia edemez.

Çok terbiyesizmiş kocan.

Annenin öyle demesi doğru olmamış ama üzüldüm kadına da, çıngar çıkarmamış ki fısır fısır dedi diyorsun. Muhtemelen bir şey diyemeyecekti.

Babası hayatını kaybetse bile sana bu sözleri söylemeye hakkı yok.

Onun annesi demiş olsaydı, annemdir yaşlıdır söyler. Oğluna üzülmüş cigeri yanmış diyecekti.

Babana yaptığı saygısızlık sonrası, asla alttan almanı tavsiye etmiyorum

Babanizin evi neden sizin ustunuze? Esiniz maddi bir yardimda bulunmus muydu?

Evlendiğiniz tarihten önce sizin üzerinizde ise ev kesinlikle hak iddia edemez. Ancak evlilik sonrası edinilen mallardan yarı yarıya isteme hakkı var.. Ben de bunu anlamıyorum, böyle bir kanun çıkardılar kadınları mağdur etmemek adına eyvallah ancak erkek kadının üzerine olan mallardan neden hak iddia edebiliyor etmesin, zamanında kadının üzerine yapıldıysa ev, arsa yada araba boşanırken kadında kalsın, erkeğin üzerindeyse kadın yüzde ellisini alsın

ben annenize de kizmadim soz konusu evlat olunca kiyamiyorlar iste..benim annemde boyle cunku benimde kizim var bende kiyamam benim icin oncelik evladimin mutlulugu kendi mutlulugumdan bile once..erkek milletinde annelik kavrami olmadigi icin anlamiyorlar iste..

Ev anneme dedemden miras kaldı o parayla alındı. 2 ev aldı birtanesini abimin üstüne yaptı orda abim oturuyor. Kendi oturdugunuda benim üstüme yaptı haksızlık olmasın diye

Ve birde tehdit ediyor birşey yapmasından korkuyorum abini mi araya sokucan evlatlarına yazık yazmış. Ya ölürüm ya öldürürüm yazmis

Ve birde tehdit ediyor birşey yapmasından korkuyorum abini mi araya sokucan evlatlarına yazık yazmış. Ya ölürüm ya öldürürüm yazmis
bir şey yapamaz. en fazla içer, olay çıkarır, defolup gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…