- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Ay bilgece kahkaha attim. Tam sirlar dunyasi tadinda.. alttaki 70 ziyaretciye de selamlar olsun bu arada..
Sanırım bilgisayar ekran açık duruyor, arada bakıyor yazıyor gibi geldi bana...
Kocası insanlıktan yoksun, merhametsizin biri tabi bulmuş ufacık kız, doğru düzgün sahip çıkanı yok
işkence ediyorlar kıza analı oğullu ..
İnsanlar psikolojik testlerden geçmeli cidden evlenmeden,
böyleleri insanın başını yakıyorlar .
Boyleleri psikolojik testten gecse ne olur ki? Test sonucunu degistirirler.
boyle atraksiyonlu konulari nereden haber alip hemen geliyorlar sasiriyorum. Ben uyeyken kaciriyorum bazi konulari..Aynen ya o 70 ziyaretci neyin nesi acaba??
Kaynanam oğlunu arıyor devamlı baktığını diye 2 saat oldu gideli çıt yok hala gelip saldırmak için üstüme haber bekliyor kaynanam. Hayır anneme kaynanam Kötüledim ruh hastası falan dedim birsey çıksa bu saate kadar gelmezdi yada mesajlarimi okuyor tek korkum Bebeğimi koruyamamak şu an kendimi öldürmeyi düşünüyorum,
Ne kocaymis evlerden irak
Ben daha dun kocamin anasina da degil ta babaannesine nur yuzlu ihtiyar gorunumlu seytan dedim adam gulmekten yerlere serildi yav
Ayy ne bileyimm
asabım bozuldu ..
Adam zaten günlerdir anam da anam diye konu sahibinin başının etini yiyordu
konulardan gördüğüm kadarıyla ..
Şimdide böyle bir sebepten kıza yok gidersin yok bilmemne diyip duruyor,
konu sahibi de bugünü de kurtarma derdinde ..
Allah hiç kimseyi şu durumlara düşürmesin ..
Benim pc başından çok asabım bozuldu yaa ..
Bu hastalıklı kişiliklerden herşey beklenir .. Haklısın ..
Ne kocaymis evlerden irak
Ben daha dun kocamin anasina da degil ta babaannesine nur yuzlu ihtiyar gorunumlu seytan dedim adam gulmekten yerlere serildi yav
Supermisaynen eşim anasına "sülalecek paragöz bunlar" diyor.ben susturuyorum adamı.
Once kendine saygi duyacaksin ki elalem sana saygi duysun diye bosuna demiyorlar bacimKonu sahibinin annesine de kocası dünyanın lafını söyleyip duruyor
bir de pişkin adam
karısı yapınca boşamalara kovmalara kalkıyor .
Kadın ev verdi.. Dükkan açtı.. İki kardeş üstüne ama.. Onlara yapacağımı yaptım, artık kendi istediklerimi alıcam dedi. Paragöz oldu.Supermis
Aferin kocana sen de ne susturuyorsun birak adamcagiz icini doksun
Once kendine saygi duyacaksin ki elalem sana saygi duysun diye bosuna demiyorlar bacim
Supermis
Aferin kocana sen de ne susturuyorsun birak adamcagiz icini doksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?