yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Boyleleri psikolojik testten gecse ne olur ki? Test sonucunu degistirirler.

Valla bir gün kk yı pcde açık unutursa ve eşide bütün bu yazdıklarını okursa bilemiyorum.Konu shaibi arkadaşım geçmişi silmeyi unutma yoksa bu olaylardan dolayıda sıkıntıya girersin.Devlet senin durumunda olan her bayana bakıyor istersen bir destek almayı dene sen eşine ulaşmak istemediğin sürece eşinin seni bulamayacağı yerlere gönderebiliyorlar.

Boyleleri psikolojik testten gecse ne olur ki? Test sonucunu degistirirler.

Ayy ne bileyimm
asabım bozuldu ..
Adam zaten günlerdir anam da anam diye konu sahibinin başının etini yiyordu
konulardan gördüğüm kadarıyla ..
Şimdide böyle bir sebepten kıza yok gidersin yok bilmemne diyip duruyor,
konu sahibi de bugünü de kurtarma derdinde ..
Allah hiç kimseyi şu durumlara düşürmesin ..
Benim pc başından çok asabım bozuldu yaa ..
Bu hastalıklı kişiliklerden herşey beklenir .. Haklısın ..

Ne kocaymis evlerden irak
Ben daha dun kocamin anasina da degil ta babaannesine nur yuzlu ihtiyar gorunumlu seytan dedim adam gulmekten yerlere serildi yav

canım korkma ben bir kere kendi telefonumdan sildiklerimi geri yüklemeye calıstım mesajlar geldı ama kesik kesik yani düzenli yazışmalar şeklinde gelmiyo. bir günden bir iki mesaj diğer günden bir cümle falan böyle karısık halde geliyo. yani en fazla bır ıkı cumlenı gorur bişey anlamaz diye tahmın edıyorum. tabi telefoncular ayrıntısını bılır mı bılemem senı korkutmayım ama kalbını ferah tut bebeğin var hiçbişey yapamazlar sana

Amin amin. Allah kimseyi boyle bir duruma dusurmesin. Konu sahibinin de yuvasi bir gun huzur bulur insallah..

Ne kocaymis evlerden irak
Ben daha dun kocamin anasina da degil ta babaannesine nur yuzlu ihtiyar gorunumlu seytan dedim adam gulmekten yerlere serildi yav

Konu sahibinin annesine de kocası dünyanın lafını söyleyip duruyor
bir de pişkin adam
karısı yapınca boşamalara kovmalara kalkıyor .

Konusmalar nasıl bulunacak yok öyle bir sey

Konu sahibinin annesine de kocası dünyanın lafını söyleyip duruyor
bir de pişkin adam
karısı yapınca boşamalara kovmalara kalkıyor .
Once kendine saygi duyacaksin ki elalem sana saygi duysun diye bosuna demiyorlar bacim

Supermis
Aferin kocana sen de ne susturuyorsun birak adamcagiz icini doksun
Kadın ev verdi.. Dükkan açtı.. İki kardeş üstüne ama.. Onlara yapacağımı yaptım, artık kendi istediklerimi alıcam dedi. Paragöz oldu. Anneannesiyle dedesi paragöz orası kesin. Babasıda felaket tellalı gibi adam. Hep olumsuz .. KV ona 'zırıltı' dyor.

Once kendine saygi duyacaksin ki elalem sana saygi duysun diye bosuna demiyorlar bacim

O da doğru ama
kızın böyle sevgisiz gergin bir ortamda iyice kendine güveni kalmamış,
ailesi belli ki arkasında durmuyor, yaşı da küçük, bir de üstüne lohusalık
iyice psikolojisi gitmiş ..

2 haftalik bebeğin var.. kaynana saldırmak için bekliyo. . Koca tlfnu almış seni öldürmeye gelecek.. ve sen o kadaaar paniksin ki pc başına oturmuş cvp yaziyorsun. . Yazılanları okuyorsun. . Valla krizi iyi tolere ediyorsun maşallah :)) yaw he hee diyesim geldi nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…