- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
En mantiklisi esiyle tanistigi evlilik programina baglanip yardim istemesi..
Ben size bişey demiyorum yanlış anladınız beni. Kaldı ki ben çocuğum olmadığı halde 1 senedir çalışmıyorum dinlenmek için, yani sizi zaten bu konuda elestiremem. Demek istediğim şey her çalışmayan ya da erken yaşta evlenen kadın eşine mecbur değildir, bir mesleği vardır her an geri donebilecegi, diploması vardır, ailesi vardır arkasında.Ben çocuğuma bakmak için açıkçası iki senedir çalışmıyorum.. Ama eşim, bırakın başıma kakmayı bu durumdan oldukça memnun.. Hiç para hesabı yapmaz bana.. Durumumuz kötü değil ama aşırı iyide değil. Yine de ne akşam geldiğinde, ne var ne yok bana verir.. Evdeki hesap kitabı ben tutarım.
Eşiyle orda tanışmamış, eşini tvde görmüş dışarıda tanışmış programla bir alakası yok yani, en azından ben konudan öyle yazdığını hatırlıyorum.
Haberleri tabi ki yoktur ama varsa o zamandan talip olan kadınlar nelerden kurtulduklarını bilmiyorlar bile
Hayır görmedim . Önceki konularında okumuştum.Valla ben se yeni ogrendim. Siz görmüş muydunuz Programa ciktiklarini??
Sanırım bilgisayar ekran açık duruyor, arada bakıyor yazıyor gibi geldi bana...kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz. ben anlamıyorum bu kadar gerilimli bir ortamda, başına gelecekleri bilerek nasıl hala kk da yazıyorsun..
Bende çok uzuluyorumOff bu kızcağızın durumuna çok üzülüyorum ..
Allah yardımcısı olsun, bunca sadistliğin içerisinde o da aklını kaybetmiş gibi ..
Kocaya bak ne adamlar var ya.bn eşimin yüzüne söylüyrm annesini filn :) bunda ne varOyle mi? Ben de ordan tanismis sandim vallahi.. o zaman alakasi yok yani... Baglansa ne diyecek..
Oyle mi? Ben de ordan tanismis sandim vallahi.. o zaman alakasi yok yani... Baglansa ne diyecek..
Bu konunun sonu nereye varacak merak ediyorum.
disarda tanismislarmis evlilik programinda degil. Adam sadece evlilik programina cikmis yani..Hayır görmedim . Önceki konularında okumuştum.
Kocaya bak ne adamlar var ya.bn eşimin yüzüne söylüyrm annesini filn :) bunda ne var
Hiç bir şey diyemez ki? Neden boşanmıyorsun? sorusuna cevabı var mı ki? Geçen hafta bu adam doğumla birliklte değişmiş bir dediğini iki etmiyordu, ilgisi had safhadaydı, zorla koca savunucusu yaptırıyolar resmen
Bende çok uzuluyorum
Hmm yanlış anlamışım benBen soyleyeyim.
kocasi kurbagadan prense donusecek. Kaynana da cadiliktan tövbe edip hacca gidecek.. Mutlu mesut yasayacaklar ve gokten 3 elma dusecek biri konu sahibine, biri hacdaki kaynanaya biri de harika kocaya...
disarda tanismislarmis evlilik programinda degil. Adam sadece evlilik programina cikmis yani..
Ay bilgece kahkaha attim. Tam sirlar dunyasi tadinda.. alttaki 70 ziyaretciye de selamlar olsun bu arada..Ben soyleyeyim.
kocasi kurbagadan prense donusecek. Kaynana da cadiliktan tövbe edip hacca gidecek.. Mutlu mesut yasayacaklar ve gokten 3 elma dusecek biri konu sahibine, biri hacdaki kaynanaya biri de harika kocaya...
disarda tanismislarmis evlilik programinda degil. Adam sadece evlilik programina cikmis yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?