yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Kendini öldürmekten falan bahsediyor ayyy deli olcam burda.!!! boşuna dil döküyoruz valla İçim şişti.

ben babamın ne yapacağını düşünmek bile istemiyorum.
işte aile çok önemli bu kızda hissetse arkasında aileyi böyle olmaz, sıkar biraz. e ne eğitim var, ne meslek var, hadi bunlar yok, ama aile de yok. bu kız da diğer yolları araştırıp öğrenip ayakları üzerinde durmaya gönüllü değil. korkuyorum o çocuk da dayakla büyümesi bari.
dilerim en kısa zamanda ve en önemlisi sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

zaten kocası "hiç bir şey" bulamayıp gelirse, gene başka bir vukuat olana kadar eski yaşantısına devam edecek.
biz de burda kendimizi yiyoruz.

Ben çocuğuma bakmak için açıkçası iki senedir çalışmıyorum.. Ama eşim, bırakın başıma kakmayı bu durumdan oldukça memnun.. Hiç para hesabı yapmaz bana.. Durumumuz kötü değil ama aşırı iyide değil. Yine de ne akşam geldiğinde, ne var ne yok bana verir.. Evdeki hesap kitabı ben tutarım.

Evet kesinlikle telefonla baglansin. Simdi tam saatidir evlilik programlarinin.. hem olay reyting diye de baglarlar. Hadi cabuk baglan..

Bağlamazlar ki.. eğer bu bayanı konuştururlarsa programa olan güven sarsılır
Millet orayı ciddiye almaz.. al ordan da bu kadar adam çıkar derler
Bence de çıkmalı oraya alın evlendim ama rezil etti beni demeli.. yada sosyal medya hesaplarından ulaşsın.. ama konu sahibi ölmeyi düşünüyorum diyip duruyor... Sanki kocasının da çok umrumda

Canım senin ailen arkanda olurlar mı?
sana sahip çıkacak, boşanma halinde gideceğin birileri varmı ?
Ailen kocanın bu davranışlarını bilseler, sana sahip çıkarlar mı ?

Birisine talibim diye baglansin. O zaman baglarlar bence..

Ben neden o ewde beklediğini hala anlamış değilim.....
Al kızını çık git diyorum sana.
Ve ailen yanında olur mu senin bi cewap ver yaa ALLAH İÇİN YA ARTIKKKKK....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…