yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Ben de konularına inanmak istemiyorum fakat ilk konusunda eşinin fotosunu falan paylaştığı için kendisini tanıyanlar var.
Bir evlilik programında tanışmışlar.

Anamm hangi konusuydu? Hangi programda evlenmisler? Vay anasini bee. Yuh..

valla merak ettim ben ya
bulamadım bende
herşeyin durduğu o klasörü bide bana göster arkadaş
samsung galaxy s4 için
nerde acaba ?

Arkadasim telefonunda dosyalar diye bir klasor yok mu hani rengi sari olan. Ona bas ve tum dosyalari gostere tikla. Ordan hepsi cikiyor ne var ne yok..

Konu sahibi bilgisayarda mısın?

Telefonunu kocasi aldigina gore herhaldr bilgisayardandir ama tabi bilemedim.

Gitse de kurtulsam lafı nedir ki ya bunun için bu kadar telaşlanmaya ne gerek var.
Sakin ol senin 2 haftalık bebeğin var.

şu kocalarınıza kendinizi niye bu kdr ezdiriyosunuz yahu. aman dedim de geç. ananada sanada başlarım de çık git ya. nedir bu bizde sana akıl vermekten yıldık ama. dinlemiyosunki sen hiç al işte olan olmuş yine

Hayirdir?? Burdasin ama tenezzul edip cevap vermiyor musun? Boyle hosuna mi gidiyor anlamadim ki.. Hey Allahim ya..

O yanip tutusanlardan biri bnm
Keske cocuk yapmasaymis,Yazik..

valla merak ettim ben ya
bulamadım bende
samsung galaxy s4 için
nerde acaba ?
valla merak ettim ben ya
bulamadım bende
samsung galaxy s4 için
nerde acaba ?
Galaxy s4 için (türkçe menü kullandığınızı varsayıp yazıyorum) klasörlerim diye bir seçenek olacak böyle sarı klasör imgesi var. onu tıklayın. sonraki pencerede "tüm dosyalarım" klasörü var onu da açın aşağılarda "whatsapp" klasörü var. onun içinde daha önce yaptığınız her şey kodlarla kayıtlı. fotograflar görünür ama onun dışında bizim açamayacağımız türden kodlarla mesaj vs herşey saklanır. whatsapp klasörünü bahsettiğim yerden ara ara komple silebilirsiniz. zaten whatsapp kullandıkça güncelliyor o klasör kendini. Şu an elimde s4 yok ezberden yazdım. dediğim yoldan bulamazsanız özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Bir arkadaş da Iphone için sormuştu çevremde şu an Iphone kullanan biri yok bulursam ama menüsüne bakıp nasıl yapıldığını söyleyebilirim.

Konu sahibi arkadaş da hakkını helal etsin onun derdi arasında ben bir şeyler anlatıyorum burada ama derdi bununla alakalı şu an, arkadaşım senin üzerinden bayanları bilgilendireyim istedim.

aynen kesinlikle. daha beteri eğer yediği dayaklara, duyduğu hakaretlere rağmen boşanmayacaksa o zaman telefonda dedikodu yapmayacak. ben bunu anlamıyorum yahu, hem bildiğini okuyup hem de bana yardım edin diyor ki biz en az 54545645 kere dedik annene git bu adam manyak diye. o bebekciğe yazık yahu, bu kadar kötü bir ailede doğmak nasıl bir şeydir. herkes anne olmamalı kesinlikle haklısın, yeterlilik testi falan yapılmalı.

buradan sana yapabileceğimiz bir şey yok byby. sen anneni arayacaksın gelecek alacaklar seni. ama buraya yazıyorum sen boşanırsan bana da Muharrem desinler bundan sonra..

Anlamıyorum neden bu kadar korkuyorsunuz? Kovarsa kovsun. Topla eşyalarını al çocuğunu çık yahu. Alla allaaaa. Ne çok korkuyorsunuz kaynananızdan kocanızdan ya! Yuvan da böyle bir sebep yüzünden dağılacaksa, olmasın zaten öyle yuva. Alla allaaaaa. Elde ne biçim kocalar, kaynanalar var diyecem ama ben suçu eşine bulmam. Sana bulurum şu noktada. Eşine lafını geçirmekten acizsin, korkudan ölüyorsun. Ne yani. Dünyada son erkek kocan mı kaldı??? O telefonu eline alır almaz, bu lafları söyler söylemez çıkıp gidecektin sen o evden. Şimdi gelmiş dua edin diyorsun. NE dua edicek millet. Al çantanı çocuğunu çık. Bu kadar basit ya. Ailene de sizi istemiyorlar, o yüzden beni evden kovdular de. Bu korku neyin nesidir ya aklımı kaybedecem şimdi.

Gitse de kurtilsam da baska seyler yazdin mi hakaret kufir vs.yani bu kdr telas yapman garip.sanki sdc bununla sinirli dgl gibi

kaynananızı ona buna kötüleyince kürk mü giydiriyolar size anlamıyorum sevgili bacım.bulamazlar eski yazışmları watsup tan .bilen lazım çok iyi.hem ne biçim kocan var.bu yüzden eş terkedilir mi.defolsun gtsn

şu annenin numarasını versene bana valla arıcam. ay baygınlık geldi bana yaa hala evim hala yuvam diyo yaaa

İsmi lazim olmayan evlilik programinda mi evlenmis???
dayak yemissiniz eziyet gormussunuz baba eviniz ddaha kotu bir yer mi ki? Neden gitmekten korkuyorsunuz?

Evet baktım onlarca konu açmış. Hepsi dehşete düşürüyor insanı
Hep çekmiş konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…