- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
evlenecektim 19umda Allah korumuş Allahİbret alacağını pek zannetmiyorum,sevgili ayakları daha enteresan geliyor demekki..
Dğer arkadaş Iphoneiçin sormuştu
Galaxy s4 için (türkçe menü kullandığınızı varsayıp yazıyorum) klasörlerim diye bir seçenek olacak böyle sarı klasör imgesi var. onu tıklayın. sonraki pencerede "tüm dosyalarım" klasörü var onu da açın aşağılarda "whatsapp" klasörü var. onun içinde daha önce yaptığınız her şey kodlarla kayıtlı. fotograflar görünür ama onun dışında bizim açamayacağımız türden kodlarla mesaj vs herşey saklanır. whatsapp klasörünü bahsettiğim yerden ara ara komple silebilirsiniz. zaten whatsapp kullandıkça güncelliyor o klasör kendini. Şu an elimde s4 yok ezberden yazdım. dediğim yoldan bulamazsanız özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Bir arkadaş da Iphone için sormuştu çevremde şu an Iphone kullanan biri yok bulursam ama menüsüne bakıp nasıl yapıldığını söyleyebilirim.
Konu sahibi arkadaş da hakkını helal etsin onun derdi arasında ben bir şeyler anlatıyorum burada ama derdi bununla alakalı şu an, arkadaşım senin üzerinden bayanları bilgilendireyim istedim.
evet telefonun kendi hafızasına kaydediliyor bunlar o yüzden telefon fabrika ayarlarına döndürüldüğünde otomatik siliniyor.Peki telefon sıfırlandığında herşey otomatik silinir mi? Fabrika ayarlarına geri dönüldüğünde yani.
Eşin msjlara ulaşmadıysa bence konu sahibi direkt sıfırla telefonunu. Hatta bilgisayarının geçmişini bile sil. Eşin birde burda yazdıklarını okumasın.
En iyisi valizini bebeğini al çık o evden sen.
sabah bahsettiğim şeyden az biraz bahsedeyim yeni yasalar gereği fake konu fake üye diyemiyoruz işteCidden saka gibi. Burda konuyu okuyor ama tek bir cevabi yok hah konu inandiriciligini yitirdi uzgunum. Hadi bye..
sabah bahsettiğim şeyden az biraz bahsedeyim yeni yasalar gereği fake konu fake üye diyemiyoruz işte
Aynen aynen. Şurada yazılanlara bakıyorum. Kız kardeşim kocasını parmağında çeviriyor. Küçücük kız yahu. Şunun kadar olamıyorlar. Kaynana, görümce bişey yapsa, herkesin içinde azarı basıp def ediyor. Kocası da ses edemiyor. Şuna baksana yuvam dağılacak da yuvam dağılacak. Ay ne büyük problem. Bu yüzden dağılacaksa hiç olmasın öyle yuva. Sinirlerim tepeme çıktı yahu. Ayyy üstümü başımı parçalayacam şimdi ayol. Ne de korkuyorlar ayrılmaktan.şu kocalarınıza kendinizi niye bu kdr ezdiriyosunuz yahu. aman dedim de geç. ananada sanada başlarım de çık git ya. nedir bu bizde sana akıl vermekten yıldık ama. dinlemiyosunki sen hiç al işte olan olmuş yine
banada öyle geldi.Konu sahibi kizmasinda sadece kaynana dedikodusu yapti diye mi endiseli acaba ?
Baska yazismalarda var miydi ?
Arkadasimin basina boyle bi durum geldi,is yerinden biriyle normal bi yazismasi olmus guya (!) eside suphelenip konu sahibinin esi gibi mesajlari geri getirip,kavga gürültü bosandilar..
Gunahina giriyorum belki ama boyle bi psikolojiyle yanlis bisey yapmis olabilir misin acaba dedim.Yada insan ndn bu kadar korkar ya.
yok anasını doğumda bile çağırmadı yanına kaynanası söylenir diye. bu adamın da şeyi altından mıdır nedir tövbe tövbe çoluk çocuk var ama nedir bu yuvam da yuvam sevdası. hayır yuva yuva değil ayı ini.aynen kesinlikle. daha beteri eğer yediği dayaklara, duyduğu hakaretlere rağmen boşanmayacaksa o zaman telefonda dedikodu yapmayacak. ben bunu anlamıyorum yahu, hem bildiğini okuyup hem de bana yardım edin diyor ki biz en az 54545645 kere dedik annene git bu adam manyak diye. o bebekciğe yazık yahu, bu kadar kötü bir ailede doğmak nasıl bir şeydir. herkes anne olmamalı kesinlikle haklısın, yeterlilik testi falan yapılmalı.
buradan sana yapabileceğimiz bir şey yok byby. sen anneni arayacaksın gelecek alacaklar seni. ama buraya yazıyorum sen boşanırsan bana da Muharrem desinler bundan sonra..
Konu sahibi kizmasinda sadece kaynana dedikodusu yapti diye mi endiseli acaba ?
Baska yazismalarda var miydi ?
Arkadasimin basina boyle bi durum geldi,is yerinden biriyle normal bi yazismasi olmus guya (!) eside suphelenip konu sahibinin esi gibi mesajlari geri getirip,kavga gürültü bosandilar..
Gunahina giriyorum belki ama boyle bi psikolojiyle yanlis bisey yapmis olabilir misin acaba dedim.Yada insan ndn bu kadar korkar ya.
yok Bilgece maalesef bence gerçek. konu sahibinin istediği akıl değil ki. hala bana dua edin diyor, ne işine yarayacaksa. çözümü bebeğini alıp evden çıkmakken yuvam dağılacak falan diyor ve böyle onlarca konusu var.Cidden saka gibi. Burda konuyu okuyor ama tek bir cevabi yok hah konu inandiriciligini yitirdi uzgunum. Hadi bye..
sanırım bilgisayardan yazıyor. telefonu kocası almış öyle dedi.Konu sahibi bilgisayarda mısın?
kocasının malı değil kocası ona istediğini yapamaz,resti çeksin,sinirleri bozuk olabilir ama uslubadaa dikkat etmek gerek..yok Bilgece maalesef bence gerçek. konu sahibinin istediği akıl değil ki. hala bana dua edin diyor, ne işine yarayacaksa. çözümü bebeğini alıp evden çıkmakken yuvam dağılacak falan diyor ve böyle onlarca konusu var.
ne yazık ki gerçek hem de sinir edecek kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?