yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Peki telefon sıfırlandığında herşey otomatik silinir mi? Fabrika ayarlarına geri dönüldüğünde yani.

Eşin msjlara ulaşmadıysa bence konu sahibi direkt sıfırla telefonunu. Hatta bilgisayarının geçmişini bile sil. Eşin birde burda yazdıklarını okumasın.
En iyisi valizini bebeğini al çık o evden sen.

konuşmaları falan bulmayacak ama sana gelip bulmuş gibi davranıp, seni köşeye sıkıştırıp itiraf ettirecek. sen ufak bir cinnet geçirsen sorun çözülecek de sen onu yapamazsın. tek seçenek ara anneni- babanı yahu hiç mi arkan yok.

Konu sahibi kizmasinda sadece kaynana dedikodusu yapti diye mi endiseli acaba ?
Baska yazismalarda var miydi ?
Arkadasimin basina boyle bi durum geldi,is yerinden biriyle normal bi yazismasi olmus guya (!) eside suphelenip konu sahibinin esi gibi mesajlari geri getirip,kavga gürültü bosandilar..
Gunahina giriyorum belki ama boyle bi psikolojiyle yanlis bisey yapmis olabilir misin acaba dedim.Yada insan ndn bu kadar korkar ya.

Cidden saka gibi. Burda konuyu okuyor ama tek bir cevabi yok hah konu inandiriciligini yitirdi uzgunum. Hadi bye..

evet telefonun kendi hafızasına kaydediliyor bunlar o yüzden telefon fabrika ayarlarına döndürüldüğünde otomatik siliniyor.
Hafıza kartı için aynısı geçerli değil ama

Cidden saka gibi. Burda konuyu okuyor ama tek bir cevabi yok hah konu inandiriciligini yitirdi uzgunum. Hadi bye..
sabah bahsettiğim şeyden az biraz bahsedeyim yeni yasalar gereği fake konu fake üye diyemiyoruz işte

e doğru birşeyi yazmışsan ne diye boşanacak ki ifitra mı atıyorsun sanki.Onun annesi diye hep doru yapacak diye bir kaide yok

Aynen aynen. Şurada yazılanlara bakıyorum. Kız kardeşim kocasını parmağında çeviriyor. Küçücük kız yahu. Şunun kadar olamıyorlar. Kaynana, görümce bişey yapsa, herkesin içinde azarı basıp def ediyor. Kocası da ses edemiyor. Şuna baksana yuvam dağılacak da yuvam dağılacak. Ay ne büyük problem. Bu yüzden dağılacaksa hiç olmasın öyle yuva. Sinirlerim tepeme çıktı yahu. Ayyy üstümü başımı parçalayacam şimdi ayol. Ne de korkuyorlar ayrılmaktan.

banada öyle geldi.

yok anasını doğumda bile çağırmadı yanına kaynanası söylenir diye. bu adamın da şeyi altından mıdır nedir tövbe tövbe çoluk çocuk var ama nedir bu yuvam da yuvam sevdası. hayır yuva yuva değil ayı ini.
biz ne diyelim ki. hala daha bilmem ne okuyun diyor, bu gidişle Allah göstermesin okusak okusak fatiha okuruz bunun ardından.
yok anacım bu kadın bu herifi terk etmez. yiyecek dayağı sonra koca aynı gece bir güzel "sevecek" bunu oldu bitti.
tam bir love story

Aynı şeyi bende düşündüm acaba başka korktuğu şeyler demi var ?
Konu sahibi eminsen kendinen korkma artık dik dur

benim aklıma bisey takıldı bu kadın yeni doğum yapmış biri olamaz çünkü saatlerce burda takılıyor. hiç mi yavrusuna vakit ayırmıyor yada bebek sürekli mi uyuyor? acıların kadını bergen imajı çizmeye çalışıyor sanki...

Diyelim ki bulamadı, okuyamadı, öğrenemedi.
Böyle bir adamla yaşamaya devam edecek misiniz?
Anlattığınız gibiyse o eşiniz ve annesi, ne kadar daha sağlıklı olabileceksiniz o evde.
O bebe ne olacak?
Kendinizi düşünmüyorsanız evladınızı düşünün..

yok Bilgece maalesef bence gerçek. konu sahibinin istediği akıl değil ki. hala bana dua edin diyor, ne işine yarayacaksa. çözümü bebeğini alıp evden çıkmakken yuvam dağılacak falan diyor ve böyle onlarca konusu var.
ne yazık ki gerçek hem de sinir edecek kadar.

kocasının malı değil kocası ona istediğini yapamaz,resti çeksin,sinirleri bozuk olabilir ama uslubadaa dikkat etmek gerek..

Kaynanayı kötüledin diye boşayacaksa adam değil be güzelim boşanmayı daha önce kafasına koyduysa boşar , görsün varsın , o görmeden ben anlatırdım ne olucak ölüm mü var sonunda, o benim için öldün dese bile ölücek değilim ya... Bu kadar korkmana gerek yok , annesini onada kötüle...

whatsapp ayarlarında otomatik yedekleme kısmını kapalı tuttuğunuz taktirde hiç bir silinen mesajınız tekrar görüntülenemez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…