yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

kevser süresini oku gelene kadar hısım arasında kötülüğü kaldırır

Valla yazik. Aslinda bu kizin da bir sucu yok çünkü arkasinda kimsesi yok. Annesi dogumuna bile gelmemis. Bi meslegi de yoktur kesin. 19 yasinda bu kadar dert cok fazla ya. Ben 19 yasindayken gülüp egleniyordum evliligin e si bile yoktu.
Yazik olmus.
Bebege yazik olmus. Iste boyle evliliklerde sorunli cocuklar ortaya cikiyor... Korkusu olan insan evden çıkıp gider bana göre. .

İnsanlar burada yaşın küçük yaşın küçük demiş. Ben de 20 yaşımda evlendim. Fakat ne kayınvalidemden ne eşimden çektim.. Gül gibi yaşıyoruz.. Mutlu mesut..
Yaşla alakası var mı olgunluğun?

ah işte hep gencecik yaşta evlenmekten. sanki koca kaçıyor. işte evden çıkıp gider de yuvam dağılmasına takılmış bir orada kalmış. 19 yaşında evlenince akıl böyle 5 karış havada mı oluyor. halbuki anne o artık. biraz bebeğini düşünse bu evde bebek büyütülmeyeceğini bilir.
ailesine ayrı, bu kıza ayrı kızıyorum. olan o bebeğe olacak ona yanıyorum ben.

Kaynanam oğlunu arıyor devamlı baktığını diye 2 saat oldu gideli çıt yok hala gelip saldırmak için üstüme haber bekliyor kaynanam. Hayır anneme kaynanam Kötüledim ruh hastası falan dedim birsey çıksa bu saate kadar gelmezdi yada mesajlarimi okuyor tek korkum Bebeğimi koruyamamak şu an kendimi öldürmeyi düşünüyorum,

Yavrum seni bu eve o kocaya bu kadar baglayan muhtac eden ne? Annen ile whatsaptan kaynanani cekistirebildigine gore iletisimin var demektir. Sahip cikmiyorlar mi sana?

Birde sirf kaynanam dememek icin kaynana kaynana yazmissin. Konuyu anlayana kadar canim cikti.

Telefon kocandaysa sen nereden yaziyorsun? Yazimin pek pc klavyesi kullaniyormussun gibi degil.

Kendini oldurmeyi dusunuyorsan bebegini dusundugunu soyleme
Bebegini gercekten dusunuyorsun al yavrunu cik su evden ya
Bebegini koruyamama gibi bi korkun var ve hala o evdesin gunah degil mi ona ya

Aaaaa yeter ama ya al bebeğini çık o evden ama bi insan bu kadar da güçsüz olamaz

Bebeğini alıp Ailene gitmek kendini öldürmekten daha kolay değil mi

Bence evden vikip gitmemesi eger tekrar donersem beni döver diye dusunuyor. Sanki annesi babasi kabul edecek mi? Hic sanmiyorum. Allahim ben bebek bebek diye o kadar dua ediyorum. Benim yavtum olacak elin sere..sizi benim yavrumu dövecek. Yani basta esim olmak üzere artik ne yapariz o adama bilmem.

Maalesef aileler kizlarina deger vermiyor. Ne aci ya. Benim amcamon kizi bana dedi ki bir gun bilgece evlendigimden beri adam beni dovuyor. Sok oldum hic bahsetmemisti zorla agzindan aldim. Hemen aradim annemi. Annem abime demis. Abimler kalkti gitti oraya. Diger süt abim tam techizatli gitti. Memleketten ailesi geldi adami mahvettiler. kiz cocuguyla gitti annesinin evine. 4 5 ay kaldi. Adam köpek gibi geldi Özür diledi. Bir daha da hic yapmadi..
insanin evladi onemli olmali. Siddete göz yumulmamali....

anasının telefonunu açmıyor mu?

Bebegini kendini oldurerek mi koruyacaksin. Yavrum iyi degilsin sen gercekten. Git bir yuzune su carp.

kocanı şikayet etmeyi düşünüyorum. O bebeğe de yazık sana da

Bende 20 yaşında evlendim ama burda bahsedilen şey daha çok genelde erken yaşta evlenen kadınların bir mesleğinin olmaması. Kocalarina adeta 'mecbur' olmaları. Yoksa tabi ki olgunluk yaşla doğru orantılı değil her zaman.

Neden hala evden gitmiyorsun?? Bence senin gucun kaynanana yeter. Ayrica seni kim evlendirmisse oraya git ailenden fayda yoksa belki onlar bir seyler yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…