• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Kendini öldürmekten falan bahsediyor ayyy deli olcam burda.!!! boşuna dil döküyoruz valla İçim şişti.

Bence evden vikip gitmemesi eger tekrar donersem beni döver diye dusunuyor. Sanki annesi babasi kabul edecek mi? Hic sanmiyorum. Allahim ben bebek bebek diye o kadar dua ediyorum. Benim yavtum olacak elin sere..sizi benim yavrumu dövecek. Yani basta esim olmak üzere artik ne yapariz o adama bilmem.

Maalesef aileler kizlarina deger vermiyor. Ne aci ya. Benim amcamon kizi bana dedi ki bir gun bilgece evlendigimden beri adam beni dovuyor. Sok oldum hic bahsetmemisti zorla agzindan aldim. Hemen aradim annemi. Annem abime demis. Abimler kalkti gitti oraya. Diger süt abim tam techizatli gitti. Memleketten ailesi geldi adami mahvettiler. kiz cocuguyla gitti annesinin evine. 4 5 ay kaldi. Adam köpek gibi geldi Özür diledi. Bir daha da hic yapmadi..
insanin evladi onemli olmali. Siddete göz yumulmamali....
ben babamın ne yapacağını düşünmek bile istemiyorum.
işte aile çok önemli bu kızda hissetse arkasında aileyi böyle olmaz, sıkar biraz. e ne eğitim var, ne meslek var, hadi bunlar yok, ama aile de yok. bu kız da diğer yolları araştırıp öğrenip ayakları üzerinde durmaya gönüllü değil. korkuyorum o çocuk da dayakla büyümesi bari.
dilerim en kısa zamanda ve en önemlisi sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

zaten kocası "hiç bir şey" bulamayıp gelirse, gene başka bir vukuat olana kadar eski yaşantısına devam edecek.
biz de burda kendimizi yiyoruz.

Lütfen boyle bir sey yapmayin. Isler daha da kotulesebilir..
Bir değil iki değil bu . Her konuda kan kusuyor bu kız var mı böyle bir durum ya çıldırcam artık ama :KK43::KK20:

Bende 20 yaşında evlendim ama burda bahsedilen şey daha çok genelde erken yaşta evlenen kadınların bir mesleğinin olmaması. Kocalarina adeta 'mecbur' olmaları. Yoksa tabi ki olgunluk yaşla doğru orantılı değil her zaman.
Ben çocuğuma bakmak için açıkçası iki senedir çalışmıyorum.. Ama eşim, bırakın başıma kakmayı bu durumdan oldukça memnun.. Hiç para hesabı yapmaz bana.. Durumumuz kötü değil ama aşırı iyide değil. Yine de ne akşam geldiğinde, ne var ne yok bana verir.. Evdeki hesap kitabı ben tutarım.

Evet kesinlikle telefonla baglansin. Simdi tam saatidir evlilik programlarinin.. hem olay reyting diye de baglarlar. Hadi cabuk baglan..

Bağlamazlar ki.. eğer bu bayanı konuştururlarsa programa olan güven sarsılır
Millet orayı ciddiye almaz.. al ordan da bu kadar adam çıkar derler
Bence de çıkmalı oraya alın evlendim ama rezil etti beni demeli.. yada sosyal medya hesaplarından ulaşsın.. ama konu sahibi ölmeyi düşünüyorum diyip duruyor... Sanki kocasının da çok umrumda

Kaynanam oğlunu arıyor devamlı baktığını diye 2 saat oldu gideli çıt yok hala gelip saldırmak için üstüme haber bekliyor kaynanam. Hayır anneme kaynanam Kötüledim ruh hastası falan dedim birsey çıksa bu saate kadar gelmezdi yada mesajlarimi okuyor tek korkum Bebeğimi koruyamamak şu an kendimi öldürmeyi düşünüyorum,

Canım senin ailen arkanda olurlar mı?
sana sahip çıkacak, boşanma halinde gideceğin birileri varmı ?
Ailen kocanın bu davranışlarını bilseler, sana sahip çıkarlar mı ?

Bağlamazlar ki.. eğer bu bayanı konuştururlarsa programa olan güven sarsılır
Millet orayı ciddiye almaz.. al ordan da bu kadar adam çıkar derler
Bence de çıkmalı oraya alın evlendim ama rezil etti beni demeli.. yada sosyal medya hesaplarından ulaşsın.. ama konu sahibi ölmeyi düşünüyorum diyip duruyor... Sanki kocasının da çok umrumda

Birisine talibim diye baglansin. O zaman baglarlar bence..

Ben neden o ewde beklediğini hala anlamış değilim.....
Al kızını çık git diyorum sana.
Ve ailen yanında olur mu senin bi cewap ver yaa ALLAH İÇİN YA ARTIKKKKK....

Back
X