- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
kocanı şikayet etmeyi düşünüyorum. O bebeğe de yazık sana da
Lütfen boyle bir sey yapmayin. Isler daha da kotulesebilir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocanı şikayet etmeyi düşünüyorum. O bebeğe de yazık sana da
Neden hala evden gitmiyorsun?? Bence senin gucun kaynanana yeter. Ayrica seni kim evlendirmisse oraya git ailenden fayda yoksa belki onlar bir seyler yapar..
ben babamın ne yapacağını düşünmek bile istemiyorum.Bence evden vikip gitmemesi eger tekrar donersem beni döver diye dusunuyor. Sanki annesi babasi kabul edecek mi? Hic sanmiyorum. Allahim ben bebek bebek diye o kadar dua ediyorum. Benim yavtum olacak elin sere..sizi benim yavrumu dövecek. Yani basta esim olmak üzere artik ne yapariz o adama bilmem.
Maalesef aileler kizlarina deger vermiyor. Ne aci ya. Benim amcamon kizi bana dedi ki bir gun bilgece evlendigimden beri adam beni dovuyor. Sok oldum hic bahsetmemisti zorla agzindan aldim. Hemen aradim annemi. Annem abime demis. Abimler kalkti gitti oraya. Diger süt abim tam techizatli gitti. Memleketten ailesi geldi adami mahvettiler. kiz cocuguyla gitti annesinin evine. 4 5 ay kaldi. Adam köpek gibi geldi Özür diledi. Bir daha da hic yapmadi..
insanin evladi onemli olmali. Siddete göz yumulmamali....
Bir değil iki değil bu . Her konuda kan kusuyor bu kız var mı böyle bir durum ya çıldırcam artık amaLütfen boyle bir sey yapmayin. Isler daha da kotulesebilir..
açsın telefonla bağlansın şu anda saati olmalı , di mi ama??![]()
Bir değil iki değil bu . Her konuda kan kusuyor bu kız var mı böyle bir durum ya çıldırcam artık ama![]()
Ben çocuğuma bakmak için açıkçası iki senedir çalışmıyorum.. Ama eşim, bırakın başıma kakmayı bu durumdan oldukça memnun.. Hiç para hesabı yapmaz bana.. Durumumuz kötü değil ama aşırı iyide değil. Yine de ne akşam geldiğinde, ne var ne yok bana verir.. Evdeki hesap kitabı ben tutarım.Bende 20 yaşında evlendim ama burda bahsedilen şey daha çok genelde erken yaşta evlenen kadınların bir mesleğinin olmaması. Kocalarina adeta 'mecbur' olmaları. Yoksa tabi ki olgunluk yaşla doğru orantılı değil her zaman.
Söylemiyim dedim bende. Demek sizde biliyorsunuz bu durumları. Biri el uzatmalı bu kızaEn mantiklisi esiyle tanistigi evlilik programina baglanip yardim istemesi..
Nerden giriyosun ki oraya?benim telde iphone :)aynen ama diğer telefonlarda varmı bilmiyorum
Söylemiyim dedim bende. Demek sizde biliyorsunuz bu durumları. Biri el uzatmalı bu kıza
Evet kesinlikle telefonla baglansin. Simdi tam saatidir evlilik programlarinin.. hem olay reyting diye de baglarlar. Hadi cabuk baglan..
Kaynanam oğlunu arıyor devamlı baktığını diye 2 saat oldu gideli çıt yok hala gelip saldırmak için üstüme haber bekliyor kaynanam. Hayır anneme kaynanam Kötüledim ruh hastası falan dedim birsey çıksa bu saate kadar gelmezdi yada mesajlarimi okuyor tek korkum Bebeğimi koruyamamak şu an kendimi öldürmeyi düşünüyorum,
Bağlamazlar ki.. eğer bu bayanı konuştururlarsa programa olan güven sarsılır
Millet orayı ciddiye almaz.. al ordan da bu kadar adam çıkar derler
Bence de çıkmalı oraya alın evlendim ama rezil etti beni demeli.. yada sosyal medya hesaplarından ulaşsın.. ama konu sahibi ölmeyi düşünüyorum diyip duruyor... Sanki kocasının da çok umrumda
kadın sığınma evi de mi yok mavi? bunlar bahane. çocuğunu düşünse kendini öldürmekten önce o bebeği kurtarmak için bir şeyler yapardıGidecek yeri yokmuş
Nerden giriyosun ki oraya?
kadın sığınma evi de mi yok mavi? bunlar bahane. çocuğunu düşünse kendini öldürmekten önce o bebeği kurtarmak için bir şeyler yapardı