Çocuk Hastalıkları yalvarıyorum lütfen okuyun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin inşallah. İyi düşünün iyi olsun.Tez zamanda iyi haberlerinizi bekliyoruz inş.

ayy kıyamam ona ya inşallah en kısa zamanda iyileşir. sizi üzülürken görmesin o da panik yapar, üzülür. Allah acil şifalar versin.

Amin inşaallah canım ardakadaslarda yazmışlardı evet bizim dikim işlemi yapıldı kan devir daim yapamadığı için parmağı simsiyah olmuş onun için sülük artırmamız i tavsiye etti doktorumuz inşaallah iyi olur dua edin lütfen bı sonuc alalım en kısa sürede

Çok geçmiş olsun inşaAllah düzelir mis gibi. Öpüyorum onun bal parmaklarından.

İnşallah en kısa zamanda iyileşir ancak parmağı olmayıp gayet sağlıklı şekilde hayatını devam ettiren, mesleği olan, aktif sekilde çalışan insanlar var. Hiç de sorun yaşamıyorlar. Eğer başınıza aksi türlü bir durum gelirse cidden üzülmeyin.

Bizim inşaatımızda elemanımızın parmağına rögar kapağı düştü koptu. Ordan oraya İstanbul'da bide saatine yetişmesi lazım diye devlet hastaneleri alamadı süre yetmez doktorlar ameliyatta diye. En son devlet hastanesi Gaziosmanpaşa medicalpark hastanesine sevk etti mikro cerrahide baya iyilermiş. 10 güne yakın yattı hastanede. Biraz pahalı bi hastane ama devlet hastanesinin Ümit vermediği parmağı yaptılar Maaşallah.
Bir sene sonra tekrar ameliyata alınacak, şuan sadece fiziksel bağlantılar yapılmış his yokmuş, bir sene sonra hissetmesi için cerrahi müdahale yapılacak dediler onu bekliyor.

Birde sürekli o parmağa sıcak hava üfletmişler buhar galiba tırnak ucundan damla damla kan geliyormuş o olmazsa kan akışı olmaz morarır çürür demişler.

Çok güzel hastane önerileri yapmışlar geç gördüm ama belki faydası olur. Çok üzüldüm rabbim yüzüne baksın meleğin şifa versin inşallah.

Kardesimin parmagi koptu dikildi yamuk dikilmis hala belli oluyor parmak gelisti ama yamukluk belli belirsiz normal hayati asla etkilemiyor insallah sizin cocugunuzunda duzelir cok gecmis olsun

Canim oncelikle rabbim sifa versin... benim kayinbiraderin orta parmagi ilk bogumundan eti sıyrılmış sadece kemik kalmıştı... ilk doktor care yok kesilmesi lazim dedi .. esim kabul etmedi izmirde bi profesör le görüştü resimlerini cekip atti o doktorda pek umutlu konusmadi... esim hizla arastirdi ve sonunda kesmeden once bütün gereken mudahaleyi yapalim olmazsa keseriz diyen bi doktor buldu ve kardesini vakit kaybetmeden o doktora götürdü... ve o doktor sıyrılan parmagi avucunun icini kesip oraya dikti bir ay o sekilde kaldi ve o parmak yeniden et tutu iylesti... belki biraz karisik oldu ama demem oki yilmayin umut yok diyen doktor olsa bile başka doktorlara bakin ... eger biz o doktorlara guvenip arastirmasaydik kayinbiraderin parmagi kesilecekti.. insallah iyilesir kuzun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…