Amin inşaallah çok sağolun lütfen duanizdan esirgemeyin biziRabbim bütün çoçukları korusun.. inşallah tez zamanda şifa bulur mümkünse başka Dr lar da baksın.
Küçük olması büyük avantaj , umudunuzu kaybetmeyin.
Geçmiş olsun.
Amin inşaallah canım ardakadaslarda yazmışlardı evet bizim dikim işlemi yapıldı kan devir daim yapamadığı için parmağı simsiyah olmuş onun için sülük artırmamız i tavsiye etti doktorumuz inşaallah iyi olur dua edin lütfen bı sonuc alalım en kısa süredeAllah şifa versin kuzunuza inşallah,umarım en yakın zamanda yüzünüzü güldürecek haberler alırsınız.
Yazıldımı bilmiyorum ama İzmirde emot el mikrocerrahi hastanesi var,eşimin iş arkadaşının metal testeresiyle kesilen parmağını diktiler ameliyatla şuan tamamen iyileşmiş ve eskisi gibi kullanabiliyormuş parmağını bir araştırın isterseniz. Gerçi sizin dikim işlemi yapılmış ama yinede danışmaktan zarar gelmez diye düşümüyorum.
Gönlünüzü ferah tutun iyileşecek inşallah bebeğiniz,rabbim dermansız dert vermesin
Teşekkür ederiz çok sağolunÇok geçmiş olsun inşaAllah düzelir mis gibi. Öpüyorum onun bal parmaklarından.
Amiiiin amiiiin inşaallahÇok gecmis olsun rabbim acil sifa versin insallah en yakin zamanda iglesir yavrunuz
Haklısınız onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum ama o uyuduğunda olmuyor dayanamıyorum amin inşaallahayy kıyamam ona ya inşallah en kısa zamanda iyileşir. sizi üzülürken görmesin o da panik yapar, üzülür. Allah acil şifalar versin.
Amin Allah razı olsun inşaallah.. inşaallah iyi haberler alırsak mutlaka paylaşacağımÇok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin inşallah. İyi düşünün iyi olsun.Tez zamanda iyi haberlerinizi bekliyoruz inş.
Dualarımız sizinle sende gönlünü ferah tut kötü seyler düşünme iyi olacagına inanAmin inşaallah ya çok dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?