5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Ay kucucuk daha cok uzuldum1hafta sonra 3olacak
5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Bende aynısını düşünüyorum kolu bacağı olmayan bir sürü insan var diyorum ama kendim vicdanen kahroluyorum niye tutamadim diyeİnşallah en kısa zamanda iyileşir ancak parmağı olmayıp gayet sağlıklı şekilde hayatını devam ettiren, mesleği olan, aktif sekilde çalışan insanlar var. Hiç de sorun yaşamıyorlar. Eğer başınıza aksi türlü bir durum gelirse cidden üzülmeyin.
Amin inşaallah Allah razı olsun oğlumun parmağını hissediyor sadece kan akımı olmuyorBizim inşaatımızda elemanımızın parmağına rögar kapağı düştü koptu. Ordan oraya İstanbul'da bide saatine yetişmesi lazım diye devlet hastaneleri alamadı süre yetmez doktorlar ameliyatta diye. En son devlet hastanesi Gaziosmanpaşa medicalpark hastanesine sevk etti mikro cerrahide baya iyilermiş. 10 güne yakın yattı hastanede. Biraz pahalı bi hastane ama devlet hastanesinin Ümit vermediği parmağı yaptılar Maaşallah.
Bir sene sonra tekrar ameliyata alınacak, şuan sadece fiziksel bağlantılar yapılmış his yokmuş, bir sene sonra hissetmesi için cerrahi müdahale yapılacak dediler onu bekliyor.
Birde sürekli o parmağa sıcak hava üfletmişler buhar galiba tırnak ucundan damla damla kan geliyormuş o olmazsa kan akışı olmaz morarır çürür demişler.
Çok güzel hastane önerileri yapmışlar geç gördüm ama belki faydası olur. Çok üzüldüm rabbim yüzüne baksın meleğin şifa versin inşallah.
Amin inşaallah canım haklısın bizim doktorumuzda kesilecek demiyor ama böyle giderse tutmaz diyor sülük tedavisi ne başladık dua edin inşaallah faydasını görürüz pis kanın akması içinCanim oncelikle rabbim sifa versin... benim kayinbiraderin orta parmagi ilk bogumundan eti sıyrılmış sadece kemik kalmıştı... ilk doktor care yok kesilmesi lazim dedi .. esim kabul etmedi izmirde bi profesör le görüştü resimlerini cekip atti o doktorda pek umutlu konusmadi... esim hizla arastirdi ve sonunda kesmeden once bütün gereken mudahaleyi yapalim olmazsa keseriz diyen bi doktor buldu ve kardesini vakit kaybetmeden o doktora götürdü... ve o doktor sıyrılan parmagi avucunun icini kesip oraya dikti bir ay o sekilde kaldi ve o parmak yeniden et tutu iylesti... belki biraz karisik oldu ama demem oki yilmayin umut yok diyen doktor olsa bile başka doktorlara bakin ... eger biz o doktorlara guvenip arastirmasaydik kayinbiraderin parmagi kesilecekti.. insallah iyilesir kuzun...
Görüştüğümüz 5tane doktor var ama biz yinede başka hastahaneyede götüreceğizCok cok gecmis olsun cok uzuldum. Lutfen tek doktorla sınırlı kalmayin. Yasadiginiz sehirde universite hastanesi varsa orayada goturun.
Eklem yeri değil tırnak bitiminden itibaren koptu ve parmağını hissediyor iğne batirdiklarindaYa canım benim esiiminde parmağı koptu bas parmağının yarısı tam oynatma yeri koptuğu için dikmedilerek tutmaz diye seninkinin tam neresi yani eger tam oy atma yeri yada tam altıysa tutmaz ama eger Kı bunların dısındaki yer kesildiyse tutar ve tam neresi
Yine de görüşmekte fayda var aynı şey olmayabilir ama aynı sonuca ulaşılacaktır inşallah. Allah size de güç kuvvet versinAmin inşaallah Allah razı olsun oğlumun parmağını hissediyor sadece kan akımı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?