Makarnalar Yamuk Yumuk Renkli Makarna

elinize sağlık çok güzel ,besleyıcı ve sağlıklı görünüyorlar... malzemelerin ismini yazıp açıklama yapmışsınız ya şunu söylıyım ben de, hamur için yumurta kırdığınız resımde yanında da çay koymussunuz , ben onu yağ olarak gördum Allah Allah yagı nereye kullandı acaba dıye tekrar tekrar okudum baktım ki çaymış adını yazmadıgın için oldu bak onu da yazmalıydın

Çamaşır atacaktım makineye, ama şu madde madde yazdıklarınızı okuyunca öyle bir gaza geldim, öyle bir moda girdim ki dünya barışı sağlamış gibi pozlardayım. Akşam koca gelsin, yıkasın çamaşırları peh
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Ellerine sağlık başarılar diliyorum yarışmada..
Anlatım harika idi,hele o tatlı pisiye bayıldım,suratının ortasına bir tane çarp benim için sonrada öpüver olurmu..

Genelde geceleri kovalamaca oynuyoruz birlikte. Ben de iri cüsseli olduğumdan ev yıkılıyor. Tam oyunun en eğlenceli yerinde durup kediye :" gece gece gürültü etme, hös de otur, aaa ne yaramaz oldun sen böyle" diyorum Eşim de "sen bu kediyi şizofren edeceksin, hem kudurtup, hem sus otur diyorsun" diyor Bir de üstüne sizin dediğiniz gibi suratına vurup sonra öpersem iyice bizim kedi "Dedeye sahip çıkalım diyen teyze"ye bağlar diye korktum açıkçası

Çok tatlısınız. Madem bir iş yaptın, tam yap değil mi, yumurtaya "yumurta" yazıyorsun ama içi sarımsı bardağı tüm gizemiyle masaya atıp tüm kafaları karıştırıyor, insanları gizem dolu saatlere sürüklüyorsun Neyse bitki çayı gizemi çözülmüş finalde sayenizde.

Güzel dileklerini ve sözlerini sunan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapıp bir çok sayfayı kaplamak istemedim.
Çok ince ve hoşsunuz. Ayrıca kedi ile ilgili öpüşme, koklaşma siparişleriniz ivedilikle yerine getirildi

Tekrar teşekkürler.

Ellerinize saglik,pisicigin bakisina koptum
Ayarlasam bu kadar denk gelmezdi
Kendisi yurtdışından mama yiyor vücut tipi, cinsi ve de aristokratlığından. O yüzden biz yemek yerken bize ve yediklerimize bir bakışı var aynen buradaki gibi: "Sizi pis ev yemeği yiyen fakirler, hepiniz fakirsiniz keşke ölseniz" gibi

Bir arkadaş hijyenik bulmamış haklıdır ama kedim o kadar kendini beğenmiş ve bizi hor gören bir kedidir ki, masaya çıkmışlığı, yediklerimize tenezzül edip bakmışlığı ve hatta mutfağa girmişliği bile yoktur. Ben evde balık kızarttığımda bile kokudan dolayı arka balkona gidip sabaha kadar kendini defalarca temizler. Balık sevmeyen kedi olur mu, benimki kokusuna bile tahammül edemez. Öyle bir cins işte kendisi

Cok tatli bisey yaa bayildimm. Bakisini sevdigimm aa neden hijyenik bulunmamis ki? Kediler dunyanin en temiz yaratiklari. Hangi insan ya da hayvan kediler kadar temiz?
Ama cidden bakis `` iyyy ne kaa igrencsiniz`` bakisi  

Çok eğlenceli bir anlatım olmuş :)

Böyle renkli renkli makarnalar almıştım ben de bolca, bazıları gerçekten çok lezzetliydi, eminim sizinki de öyledir :)

Ama kedinin bakislar muthis

yaaa ben resimlerinizi neden göremiyorum

yaaa ben resimlerinizi neden göremiyorum

Bilemedim ki...Bir fotoğraf yükleme sitesi üzerinden yüklemiştim. Eğer bazı ayarlarınız farklıysa sanırım ondan. Hoş, fotoğraflarda kaşını gözünü bükmüş kaynana suratlı bir kedi ve ecik cücük makarna var ama gene de üzüldüm.

Makarnanın tadı nasıl olmuş bilmem ama
uzunnn zamandır bu kadar gülmemiştim :)
Ellerinize sağlık umarım kazanırsınız yarışmayı :)

Teşekkür ederim. Valla çok ilginç ne ıspanağın ne de pancarın tadını alabildim. Ben akar, kokar diye çekine çekine ağzıma attım malum sebzeden fazla uzak duran etçil birisiyim ama bildiğiniz el yapımı makarna tadı vardı.
Görünüşü ortada ona kefil olamam ama tadı güzel, siz bakmayın benim kedinin suratına , o top oynarken en mutlu anında bile "batsın bu dünya" diye bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…