Makarnalar Yamuk Yumuk Renkli Makarna

Şoklardayım kuzum yarışmaya katılmışsın haberimiz yok ne ara yaptın da katıldın süpersin bu ne güzel bir anlatımdır böyle renkli kişiliğin tarifine yansımış ellerine emeğine sağlık tatlım yarışmada başarılar dilerim o tontişi de mıncıklayıver yerime

Makarnanızın tadı nasıl oldu bilmiyorum ama evin kedisinin iç sesi beni bitirdi, bakışlarıyla hepimizi yer gibi görünüyor
Başarılar dilerim...

Makarnanızın tadı nasıl oldu bilmiyorum ama evin kedisinin iç sesi beni bitirdi, bakışlarıyla hepimizi yer gibi görünüyor
Başarılar dilerim...

Makarna aynı normal el yapımı makarnaydı, pancarla ıspanakla işi olmayanlar bile gönül rahatlığıyla yapıp çocuklarına yedirebilir. Ama kedim, her zamanki gibi "ay ne banal, normal ev yemeği mi yiyeceksiniz pis fakirler" diye bakış atıp bizi kınadı

kedi bu bakışlarla foto çekiminden sonra makarnanın üzerine atladı heralde çok tatlı maşallah
başarılar dilerim

"Bu da kadın mı, bu da yemek mi beee" diyen gözlerle sandalyeden hemen aşağı atlayıp, arka odaya geçip yüzünü kalorifere, totosunu bize dönerek bir süre beni ve makarnamı protesto etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…