sevişme sesleri mi geliyorMerhaba hanımlar : yan komşumuz yeni evli 3 hafta önce düğünleri oldu . Malum ki yeni yapılı evler çok ses geçiriyor .bizim çocuk odamızla onların yatak odası bitişik . Hergün gece ya da gündüz fark etmeksizin seslerini duyuyoruz . Bu durum biraz sıkıcı ve rahatsız etmeye başladı . Bu durumda onları kıröadan üzmeden nasıl uyarabiliriz hem yAn komşumuz hemde her şeyleri çok çok net duyuluyor . Yardımcı olunuz
Not yazıp kapısının altından atın.Merhaba hanımlar : yan komşumuz yeni evli 3 hafta önce düğünleri oldu . Malum ki yeni yapılı evler çok ses geçiriyor .bizim çocuk odamızla onların yatak odası bitişik . Hergün gece ya da gündüz fark etmeksizin seslerini duyuyoruz . Bu durum biraz sıkıcı ve rahatsız etmeye başladı . Bu durumda onları kıröadan üzmeden nasıl uyarabiliriz hem yAn komşumuz hemde her şeyleri çok çok net duyuluyor . Yardımcı olunuz
Gece gunduz hey masallah ahshdh nasip olur mu acaba ahshdMerhaba hanımlar : yan komşumuz yeni evli 3 hafta önce düğünleri oldu . Malum ki yeni yapılı evler çok ses geçiriyor .bizim çocuk odamızla onların yatak odası bitişik . Hergün gece ya da gündüz fark etmeksizin seslerini duyuyoruz . Bu durum biraz sıkıcı ve rahatsız etmeye başladı . Bu durumda onları kıröadan üzmeden nasıl uyarabiliriz hem yAn komşumuz hemde her şeyleri çok çok net duyuluyor . Yardımcı olunuz
Başlığı görür görmez direkt aklıma sevişme sesleri geldi. Daha önce buna benzer birkaç konu açılmıştı. Yeni evliler üstelik:) utandırmadan söylemek lazım bir şekilde.Merhaba hanımlar : yan komşumuz yeni evli 3 hafta önce düğünleri oldu . Malum ki yeni yapılı evler çok ses geçiriyor .bizim çocuk odamızla onların yatak odası bitişik . Hergün gece ya da gündüz fark etmeksizin seslerini duyuyoruz . Bu durum biraz sıkıcı ve rahatsız etmeye başladı . Bu durumda onları kıröadan üzmeden nasıl uyarabiliriz hem yAn komşumuz hemde her şeyleri çok çok net duyuluyor . Yardımcı olunuz
Valla ben iş dönüşü kapimda not bulunca daire daire gezip kimin yazdigini buldumNot yazıp kapıya koyun. İsminizi yazmayın. Alt mı üst mü yan mı anlamazlar.
Duvarlar çok ince maalesef bina yalıtımı iyi değil. Bu sebeple özellikle akşam saatleri sessiz olmaya özen gösteriyoruz. Sizden de aynı hassasiyeti bekliyoruz teşekkürler gibi.
Valla ben iş dönüşü kapimda not bulunca daire daire gezip kimin yazdigini buldumgerizekali sesin nereden geldigini anlamamis, kendi ust katından gelen ses icin bana not yazmis.
Sinirlendim yine ahshd
Ben apartmanda yasarken kkdaki komsu sesi konulari travmam olmustu. Kendi evimde sevisirken gık çıkaramiyordum. Adamin evindeysem sabahlar olmasin, komsu onun komsusu sonucta ahdhdhGeceli gündüzlü böyle 10 sene evli olsak da düzenli cinsellik yaşayacak eş nasip olur mu bize de :)Lyanna Mormont ben bıkmam yani sjsjdjdjdjfgh yeterki tutku, şehvet olsun.
ohhh sefam olsun ne de olsa onun komşusu djdjfjfjfhjghBen apartmanda yasarken kkdaki komsu sesi konulari travmam olmustu. Kendi evimde sevisirken gık çıkaramiyordum. Adamin evindeysem sabahlar olmasin, komsu onun komsusu sonucta ahdhdh
Ahshd en iyi komsu benim olmayan komsu.ohhh sefam olsun ne de olsa onun komşusu djdjfjfjfhjgh
Bu aralar sevişmeli konular beni yükseltiyor hiç iyi değilim
Aman bundan ne olur derdim ta ki tepeme yeni evli çift taşınıncaya kadar......o özel seslerin insanı nasıl gerim gerim gerdiğini çocuklar anlamayın diye televizyonu son ses açtığımız zamanlar hatırladım.O ses senden çıkmayınca dışardan çok kötü geliyor.Hele dakikalarca sürüyorsa tam bir işkenceMerhaba hanımlar : yan komşumuz yeni evli 3 hafta önce düğünleri oldu . Malum ki yeni yapılı evler çok ses geçiriyor .bizim çocuk odamızla onların yatak odası bitişik . Hergün gece ya da gündüz fark etmeksizin seslerini duyuyoruz . Bu durum biraz sıkıcı ve rahatsız etmeye başladı . Bu durumda onları kıröadan üzmeden nasıl uyarabiliriz hem yAn komşumuz hemde her şeyleri çok çok net duyuluyor . Yardımcı olunuz
Anneniz üstüne kalacak diye korkmuştur.Kıyamam....Ahshd en iyi komsu benim olmayan komsu.
Ay birkac onceki evimizde ust katimiza bosanmis bir kadin taşınmıştı. Cocugu babaya gittiginde sevgilisi geliyordu. Sanki bizim evde sevisiyorlar, hele salondaki kanepe sesi ahdhd beni rahatsiz etmiyordu, sevissin napayim. Ama bir gun salonda balkon kapisi acik sevisiyorlar. Bizim balkonlar da bes alti apartmanin aciklik otoparkina bakiyor. Kadin artik yılların intikamini mi aliyor bilmiyorum ama tum mahallede ses yankilaniyor. Millet cama cikti sonunda noluyor diye ahdhd annem en sonunda balkona cikti "valla ben sevismiyom" diye kendini gostermeye ahsdhd
Bu da boyle bir anımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?