Yan komşu sesleri

Nzen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
56
22
88
32
Merhaba hanımlar : yan komşumuz yeni evli 3 hafta önce düğünleri oldu . Malum ki yeni yapılı evler çok ses geçiriyor .bizim çocuk odamızla onların yatak odası bitişik . Hergün gece ya da gündüz fark etmeksizin seslerini duyuyoruz . Bu durum biraz sıkıcı ve rahatsız etmeye başladı . Bu durumda onları kıröadan üzmeden nasıl uyarabiliriz hem yAn komşumuz hemde her şeyleri çok çok net duyuluyor . Yardımcı olunuz

sevişme sesleri mi geliyor

Not yazıp kapısının altından atın.

Gece gunduz hey masallah ahshdh nasip olur mu acaba ahshd

Eger arada laflayacak bir iletisiminiz varsa sevisme sesi vurgusu yapmadan "apartmanin duvarlari cok ince, her ses dağılıyor duyuluyor, tam yaniniz da bizim cocuk odasi, cocugun sesi rahatsiz etmiyordur insallah" falan gibi kizim sana soyluyorum gelinim sen anla yapabilirsiniz.

Gerci zart diye evet ediyor derlerse ne olur bilemedim

Belki sesin gittiğinin farkında değildir. Bir kek yapıp kahveye davet edebilir, çocuğun ses geliyor mu gece ağlıyor, akşam oynuyor diyebilirsiniz. Direkte söyleyebilirsiniz ama ben sanırım yapmazdım.

Çok hoş olmaz sanki ama ses gelmeye başlayınca müzik açıp rahatsız olduğunuzu belli edebilirsiniz.

Başlığı görür görmez direkt aklıma sevişme sesleri geldi. Daha önce buna benzer birkaç konu açılmıştı. Yeni evliler üstelik:) utandırmadan söylemek lazım bir şekilde.

Valla ben iş dönüşü kapimda not bulunca daire daire gezip kimin yazdigini buldum gerizekali sesin nereden geldigini anlamamis, kendi ust katından gelen ses icin bana not yazmis.

Sinirlendim yine ahshd

Not yazıp kapıya koyun. İsminizi yazmayın. Alt mı üst mü yan mı anlamazlar.
Duvarlar çok ince maalesef bina yalıtımı iyi değil. Bu sebeple özellikle akşam saatleri sessiz olmaya özen gösteriyoruz. Sizden de aynı hassasiyeti bekliyoruz teşekkürler gibi.
Valla ben iş dönüşü kapimda not bulunca daire daire gezip kimin yazdigini buldum gerizekali sesin nereden geldigini anlamamis, kendi ust katından gelen ses icin bana not yazmis.

Sinirlendim yine ahshd

Yüzleşmek isterse bulabilir yine bence. İsimsiz bırakma sebebi aslında sesi yapanı utandırmamak amaçlı. Yoksa yüz yüze de söylenir. Bulmak yüzleşmek istiyorsa da çalar kapıları siz mi yazdınız diye

Geceli gündüzlü böyle 10 sene evli olsak da düzenli cinsellik yaşayacak eş nasip olur mu bize de :) Lyanna Mormont ben bıkmam yani sjsjdjdjdjfgh yeterki tutku, şehvet olsun.
Ben apartmanda yasarken kkdaki komsu sesi konulari travmam olmustu. Kendi evimde sevisirken gık çıkaramiyordum. Adamin evindeysem sabahlar olmasin, komsu onun komsusu sonucta ahdhdh

Ben apartmanda yasarken kkdaki komsu sesi konulari travmam olmustu. Kendi evimde sevisirken gık çıkaramiyordum. Adamin evindeysem sabahlar olmasin, komsu onun komsusu sonucta ahdhdh
ohhh sefam olsun ne de olsa onun komşusu djdjfjfjfhjgh
Bu aralar sevişmeli konular beni yükseltiyor hiç iyi değilim

Cocuk olmasa guzel aslında. Ama cocuk sıkıntı. Oda degistirmeyi de dusunebilirsiniz. Not yazıp kapısına bırakabilirsiniz

ohhh sefam olsun ne de olsa onun komşusu djdjfjfjfhjgh
Bu aralar sevişmeli konular beni yükseltiyor hiç iyi değilim
Ahshd en iyi komsu benim olmayan komsu.

Ay birkac onceki evimizde ust katimiza bosanmis bir kadin taşınmıştı. Cocugu babaya gittiginde sevgilisi geliyordu. Sanki bizim evde sevisiyorlar, hele salondaki kanepe sesi ahdhd beni rahatsiz etmiyordu, sevissin napayim. Ama bir gun salonda balkon kapisi acik sevisiyorlar. Bizim balkonlar da bes alti apartmanin aciklik otoparkina bakiyor. Kadin artik yılların intikamini mi aliyor bilmiyorum ama tum mahallede ses yankilaniyor. Millet cama cikti sonunda noluyor diye ahdhd annem en sonunda balkona cikti "valla ben sevismiyom" diye kendini gostermeye ahsdhd
Bu da boyle bir anımdır.

Aman bundan ne olur derdim ta ki tepeme yeni evli çift taşınıncaya kadar......o özel seslerin insanı nasıl gerim gerim gerdiğini çocuklar anlamayın diye televizyonu son ses açtığımız zamanlar hatırladım.O ses senden çıkmayınca dışardan çok kötü geliyor.Hele dakikalarca sürüyorsa tam bir işkence

Anneniz üstüne kalacak diye korkmuştur.Kıyamam....

Onlar sevisirken cocuk odaniza gecip ya apartmanin yalitimida ne kadar kotu, herkesin herseyini duyuyoruz, umarim farkindadirlar diye yuksek sesle konusun.

Apartman hayati cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…