- 21 Eylül 2017
- 2.836
- 7.034
- 158
Annenize çok güldüm ya fjsjdhdlssbAhshd en iyi komsu benim olmayan komsu.
Ay birkac onceki evimizde ust katimiza bosanmis bir kadin taşınmıştı. Cocugu babaya gittiginde sevgilisi geliyordu. Sanki bizim evde sevisiyorlar, hele salondaki kanepe sesi ahdhd beni rahatsiz etmiyordu, sevissin napayim. Ama bir gun salonda balkon kapisi acik sevisiyorlar. Bizim balkonlar da bes alti apartmanin aciklik otoparkina bakiyor. Kadin artik yılların intikamini mi aliyor bilmiyorum ama tum mahallede ses yankilaniyor. Millet cama cikti sonunda noluyor diye ahdhd annem en sonunda balkona cikti "valla ben sevismiyom" diye kendini gostermeye ahsdhd
Bu da boyle bir anımdır.
Ahshd en iyi komsu benim olmayan komsu.
Ay birkac onceki evimizde ust katimiza bosanmis bir kadin taşınmıştı. Cocugu babaya gittiginde sevgilisi geliyordu. Sanki bizim evde sevisiyorlar, hele salondaki kanepe sesi ahdhd beni rahatsiz etmiyordu, sevissin napayim. Ama bir gun salonda balkon kapisi acik sevisiyorlar. Bizim balkonlar da bes alti apartmanin aciklik otoparkina bakiyor. Kadin artik yılların intikamini mi aliyor bilmiyorum ama tum mahallede ses yankilaniyor. Millet cama cikti sonunda noluyor diye ahdhd annem en sonunda balkona cikti "valla ben sevismiyom" diye kendini gostermeye ahsdhd
Bu da boyle bir anımdır.
Annenin tedirginligini hayal ettim bi anAhshd en iyi komsu benim olmayan komsu.
Bu da boyle bir anımdır.
Herkesin sevişmek en doğal hakkı ama bu kadar yüksek sesli olup milletin rahatsız edilmesine karşıyım. O sesler biraz daha düşük dozda olsa mesela benim de hoşuma gider öyle bir komşum olmasını isterdim .Ahshd en iyi komsu benim olmayan komsu.
Bu da boyle bir anımdır.
Öğrenciyken yeni taşındığım evin yan dairesinden acayip sesler gelirdi. Banyolarımız bitişikti ve küçük bir havalandırma penceresiyle birbirine bağlantılıydı.Sesleri ilk duymaya başladığımda korktum, klozetin üstüne çıkıp dinledim hala anlayamadım, kız sara krizi geçiriyor sandım çok üzüldümAhshd en iyi komsu benim olmayan komsu.
Bu da boyle bir anımdır.
Annenize çok güldüm ya fjsjdhdlssb
Biz uzun suredir ayni evdeydik ve annemin bekar oldugu biliniyor. Ust komsu yeni gelmisti, kimse tanimiyordu. Ustune kalmasin, seneler sonra kadin coştu diye dusunmesinler diye masumca kendi gosterdi anam, garip anam, cilekes anam ahshdhAnnenin tedirginligini hayal ettim bi an
FjdkdjwkdjdkddBiz uzun suredir ayni evdeydik ve annemin bekar oldugu biliniyor. Ust komsu yeni gelmisti, kimse tanimiyordu. Ustune kalmasin, seneler sonra kadin coştu diye dusunmesinler diye masumca kendi gosterdi anam, garip anam, cilekes anam ahshdh
Ahshhs gel bir el at derlerdi mazallah. Iyi olmus demediginneyse yıllar öncesine dönüp bakınca tek pişmanlığım o gün zillerini çalıp yardım lazım mı dememiş olmam.
Belki de videoya falan alıyorlardı.Öğrenciyken yeni taşındığım evin yan dairesinden acayip sesler gelirdi. Banyolarımız bitişikti ve küçük bir havalandırma penceresiyle birbirine bağlantılıydı.Sesleri ilk duymaya başladığımda korktum, klozetin üstüne çıkıp dinledim hala anlayamadım, kız sara krizi geçiriyor sandım çok üzüldümSonra sesler kesildi neyse dedim. Başka bir gün yine başladı, panik yaptım, kapılarını çalıp yardım lazım mı ambulansı falan arıyım mı diycektim ki arkadaşlarım geldi de duruma aydım. Sonra ne zaman sesler başlasa çöp atma bahanesiyle kapıya çıktım, balkona falan geçtim ki benden bilmesinler dsdsfs. Her seferinde millet balkona çıkıyodu bu sesler nerden geliyor diye tam bir rezillik. Tüm gün hiç durmadan fik fik yapıyordu gençler şap şap diye sesler geliyordu , benim evde yapsalar daha az sese maruz kalırdım. Sonra ben de alıştım, ders çalışırken efkarlanıp bi sigara yakıp onları dinliyodum artık. Neyse yıllar öncesine dönüp bakınca tek pişmanlığım o gün zillerini çalıp yardım lazım mı dememiş olmam.
Yoksa sen misin doğru söyleBir gün komşum böyle konu açacak diye korkmuyor değilim
+1Bir gün komşum böyle konu açacak diye korkmuyor değilim
Biz uzun suredir ayni evdeydik ve annemin bekar oldugu biliniyor. Ust komsu yeni gelmisti, kimse tanimiyordu. Ustune kalmasin, seneler sonra kadin coştu diye dusunmesinler diye masumca kendi gosterdi anam, garip anam, cilekes anam ahshdh
Benim 4 aylık bebeğim var bunlar yeni evliymiş fjdkshskssYoksa sen misin doğru söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?