Yan komşu sesleri

Annenize çok güldüm ya fjsjdhdlssb

az kaldı ben de 2 yılın intikamını alicam yetti gari ulen ama bu kadın gibi cam balkon açık şey etmem tabi, herkesin duymasına gerek yok. Ben rahatlarsam site de topyekûn rahatlayacak.

Annenin tedirginligini hayal ettim bi an

Herkesin sevişmek en doğal hakkı ama bu kadar yüksek sesli olup milletin rahatsız edilmesine karşıyım. O sesler biraz daha düşük dozda olsa mesela benim de hoşuma gider öyle bir komşum olmasını isterdim .

uludun, bağırdın, inledin.. belirli bir saatten sonra biz evde yüksek sesle bile konuşmamayı bile tembihliyoruz çocuğa. bu bana sevimli gelmiyor. ısırdın yastığı kocasını tırmıklasın ama film çevirmesin biraz da show gibi geliyor bana. ülkede kadın erkek orgazm oranları ortada, bu kadar inleyecek durumlar biraz tiyatral geliyor bana. herkes sevişsin rahatlasın pamuk gibi olsun ama insanlığını da kaybetmesin. not yazabilirsiniz arkadaşların dediği gibi sevimli tatlı bir not olsun. baktınız devam ediyorlar yöneticiye söylersiniz.

Son düzenleme:
‎Öğrenciyken yeni taşındığım evin yan dairesinden acayip sesler gelirdi. Banyolarımız bitişikti ve küçük bir havalandırma penceresiyle birbirine bağlantılıydı.Sesleri ilk duymaya başladığımda korktum, klozetin üstüne çıkıp dinledim hala anlayamadım, kız sara krizi geçiriyor sandım çok üzüldümSonra sesler kesildi neyse dedim. Başka bir gün yine başladı, panik yaptım, kapılarını çalıp yardım lazım mı ambulansı falan arıyım mı diycektim ki arkadaşlarım geldi de duruma aydım. Sonra ne zaman sesler başlasa çöp atma bahanesiyle kapıya çıktım, balkona falan geçtim ki benden bilmesinler dsdsfs. Her seferinde millet balkona çıkıyodu bu sesler nerden geliyor diye tam bir rezillik. Tüm gün hiç durmadan fik fik yapıyordu gençler şap şap diye sesler geliyordu , benim evde yapsalar daha az sese maruz kalırdım. Sonra ben de alıştım, ders çalışırken efkarlanıp bi sigara yakıp onları dinliyodum artık. Neyse yıllar öncesine dönüp bakınca tek pişmanlığım o gün zillerini çalıp yardım lazım mı dememiş olmam.

Biz uzun suredir ayni evdeydik ve annemin bekar oldugu biliniyor. Ust komsu yeni gelmisti, kimse tanimiyordu. Ustune kalmasin, seneler sonra kadin coştu diye dusunmesinler diye masumca kendi gosterdi anam, garip anam, cilekes anam ahshdh
Fjdkdjwkdjdkdd

Belki de videoya falan alıyorlardı.
" İnleyeyim de zevk almış gibi görüneyim orgazm olduğumu düşünsün"diye düşünen kadınların çok olduğunu düşünüyorum. Ay ne kadar düşünme kelimesini kullanmışım öyle. Kısacası abartan da var gerçekten zevk alıp çok ses çıkaran da var bilemedim şimdi.

Aklıma yeni evliyken yaşadığım bir olay geldi. Balayına küçük bir otele gitmiştik. Bizim haricimizde bir balayı çifti daha vardı aynı katta kalıyorduk. Otel küçük olduğu için çalışanları falan tanıyordu bizi biliyorlardı balayı çifti olduğumuzu. Bir gece sabaha karşı kadının sesi tüm oteli inletti öyle böyle değil. Çok utanmıştım İnşallah bizim olduğumuzu düşünmemişlerdir diye geçirmiştim içimden. Ertesi gün benimde boynumda morluk varmış kadın geldi pişkin pişkin yanıma boynumdaki morluga bakarak ancak yeni evliler birbirinin halinden anlar gibi bir laf etti Neyse benimde size tavsiyem utandırmadan kapıya bir not yazıp bırakmanız.

Biz uzun suredir ayni evdeydik ve annemin bekar oldugu biliniyor. Ust komsu yeni gelmisti, kimse tanimiyordu. Ustune kalmasin, seneler sonra kadin coştu diye dusunmesinler diye masumca kendi gosterdi anam, garip anam, cilekes anam ahshdh
garibim ya, benim anamda aynisi olsa valla ben sevismedim, bilmem oyle şeyleri diye konusurdu komşularıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…