Yan komşu sesleri

Kim ne derse desin apartmanda yaşayan insan yürüdüğü terliğin sesine bile dikkat etmeli. Sevişme sesleri seni beni etkilemez ama çocuğu olan bir dairedeki çocuğun psikolojisini olumsuz etkileyebilir. Belki tiksinti oluşturup cinsel gelişimini bozabilir. Veya yaşı gelmemişken özenmeye teşvik edebilir. Mahremiyet çok güzel bir şey. Ben olsam kapısına not bırakırdım veya direkt yönetici ile konuşurdum ki o ikaz etsin.

Uyarabilirsin ama tepki alırsın benimde böyle komşum vardı , bizim yatak odaları üst üste ben eşimle uyumaya calışırken o seslerden artık ben bile utandım. Yani niye başkaların sesini duyalım. Ama gidipte sevişmeyin diyemeyiz kadın yada adam sanane evimde sevişiyorum dese kala kalırsınız özgür herkes sonuçta

Aynısını yaşadım.Bi gün ünide yaz okulundayım. Gündüz uyuyorum. Yan apartmandan bi sesler ama apartmanların baktığı boşlukta ses yayılıyor. Biri de müzik açmış. Kimi muhabbet ediyor,kahkaha patlatıyor. Öyle bir gülüyor ki ben uykudan gülerek uyandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…