Yan komşu sesleri

Ayy hiç bilmiyorum ki o zamanlar baya saf salak bişeydim çok üzülmüştüm hallerine meğer üzülecek halde olan benmişim Kız da çocuk da hiç normal deildi ama
Ahshhs gel bir el at derlerdi mazallah. Iyi olmus demedigin
Tiplerini hep merak ettim hiç karşılaşma fırsatımız olmadı gerçi oğlanı görseydim gözümün cetvel misali nereye kayacağını biliyorum kızı beğenmesem onu alma beni al şarkısı eşliğinde sürekli balkon altlarında dolanırdım kedi gibi iyiki de olmamış dsdsd. Bikaç kez anahtarı kapının üstünde bırakmışlardı artık bu bana bir davet miydi bilemiyceem. Bugünlere gelmemde büyük bir emekleri olduğu da bir gerçek bu arada

Herkes birbirini notluyomus demekki bu konularda
Ya yok benimki sevisme sesi degildi. Normal ev gürültüsü olmus gec saatte. Ben ise gidiyorum diye uyuyordum, ust komsusunun yetiskin çocukları gelmis onlarin konuşma sesleri rahatsiz etmis.

Elimde not, tek tek gezdim valla. Kara Murat hanginizsiniz diye cunku benden ses gitmis olmasi imkansizdi.

Sevisme sesi olsa gam yemeyecegim. Keske sevisme sesinden gelseydi ahdhf

Ya güldürdünüz beni

Bir ara laf arasında "bu binada da duvarlar çok ince biri öksürse yandan duyuluyor" gibi bir laf edebilirsiniz. Çocuğun odasını da mümkünse değiştirin.

Ay yeni evli olsam bile gece gündüz kaldıramam ben ya ehhh yeter be derim benim içim çürümüş sanırım kfldflşsdlşgfdşlg

Bizim duvarlar da çok ince yan komşunun hapşırığına çok yaşa diyorum, telefonu titreşimde çalıyor utanmasam kapısını vurup ben açacağım o teli. Yeni binalardan malzeme çalacağım diye kırk takla atıyorlar. Geçen oturduğum mahallede bir bina bitişiğine başka bina diktiler iki bina ortak duvar kullanıyor. Herhangi bir yalıtım emaresi de yok.

Bu mevzuya bir dur denmesi lazım naçizane kamu spotu.

Ennn sevdiğim konuu
Libidosuz kocası olanlar ve singlelarla dolmuş yorumlar
Sevgili bacılarım zegslerin en coşkulusunu diliyorum sizlere, konuda bahsi geçen çift gibi olalım cümleten, çığlıklarca, kostümlerce, duvarlarca, satenlerce..

Hayalini kurduğum hayat..

Bırakın sevişsinler.

ya yeni evliler, zamanla normale donerler yani duvarlar inceyse de insanlar ne yapsin

En sevdiğim ses elleşmen yaa dadını çıkartsınlar

. Sonra ben de alıştım, ders çalışırken efkarlanıp bi sigara yakıp onları dinliyodum artık.
MYO'da okurken üc kız arkadaş kiralık bir evde kalıyoruz ve yan dairenin çifti benim odamın bitişiğinde sevişirken sanki sesler net olarak benim odamın içindeydi, duvar o kadar inceki 10 cm ötemde bambaşka bir dünya. Sesler başlar başlamaz üç kız duvarın dibine yanaşıp sessizce gülerek bi saat kadının inleme seslerini ve aralarındaki konuşmaları dinlerdik. Sonra da kendi aramızda onları taklit ederek gülüp eğlenirdik.Yirmili yaşlarda çok eğlenmiştik. Ablayı kapıda, asansörde görünce muzip bakışmalarımız oluyordu. Abla 32 dairelik apartmanda bize selam veren, halimizi soran, arada bir bize yemek de verien tek komşu o olunca çok anlayıslıydık.

Son düzenleme:
Geçen ay üst kata taşındı bizim yeni evliler, ege bölgesi olunca sıcaktan mecbur cam kapı açık herkesin, bütün mahalle dinliyoruz efenim

O kadar ses çıkartacak birşey yok.bence bu tarz şeyler bilerek yapılıyor.hatta ben tam tersi ses çıkartınca yeterince zevke konsantre olamıyorum.kimbilir bu yaşlara kadar kimleri kiskandılar da acısını çıkartmaya çalışıyorlar.ses gidip gitmeyeceğini her normal zekalı insan tahmin eder.terbiyesizlik işte.bu tipler de yeni türedi.çocuğu olan insanlar nasıl yapıyor?

Tek neden terbiyesizlik.zamanında onlar da birilerini kıskanmıştır. Benim ilk evimde komşular beni şikayet etmişti sevişme sesi geliyor diye.o kadar hoşuma gitti o kadar hoşuma gitti ki.26 yaşına kadar bu anı beklemiştim.gayet de bilerek yapıyordum.şimdi gayet de sessiz sevişiyorum.icimden hiç ses çıkarmak gelmiyor.demem o ki maksat millet bizi kıskansın bence.

Sevişme sesi geliyor diye şikayet edilmek mi hoşuna gitti ? ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi . Sevişmek herkesin en doğal hakkı ama bunu kasıtlı olarak herkese duyurmak, ayrıca ohhhh iyice ses çıkarayım inleyeyim de millet kıskansın bizi diye düşünmek çok tuhaf geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…