- 19 Haziran 2025
- 724
- 1.226
- 28
Ayy hiç bilmiyorum ki o zamanlar baya saf salak bişeydim çok üzülmüştüm hallerine meğer üzülecek halde olan benmişimBelki de videoya falan alıyorlardı.
" İnleyeyim de zevk almış gibi görüneyim orgazm olduğumu düşünsün"diye düşünen kadınların çok olduğunu düşünüyorum. Ay ne kadar düşünme kelimesini kullanmışım öyle. Kısacası abartan da var gerçekten zevk alıp çok ses çıkaran da var bilemedim şimdi.
Tiplerini hep merak ettim hiç karşılaşma fırsatımız olmadı gerçi oğlanı görseydim gözümün cetvel misali nereye kayacağını biliyorum kızı beğenmesem onu alma beni al şarkısı eşliğinde sürekli balkon altlarında dolanırdım kedi gibi iyiki de olmamış dsdsd. Bikaç kez anahtarı kapının üstünde bırakmışlardı artık bu bana bir davet miydi bilemiyceem. Bugünlere gelmemde büyük bir emekleri olduğu da bir gerçek bu aradaAhshhs gel bir el at derlerdi mazallah. Iyi olmus demedigin
Herkes birbirini notluyomus demekki bu konulardaValla ben iş dönüşü kapimda not bulunca daire daire gezip kimin yazdigini buldumgerizekali sesin nereden geldigini anlamamis, kendi ust katından gelen ses icin bana not yazmis.
Sinirlendim yine ahshd
Ya yok benimki sevisme sesi degildi. Normal ev gürültüsü olmus gec saatte. Ben ise gidiyorum diye uyuyordum, ust komsusunun yetiskin çocukları gelmis onlarin konuşma sesleri rahatsiz etmis.Herkes birbirini notluyomus demekki bu konularda
Ya güldürdünüz beniAhshd en iyi komsu benim olmayan komsu.
Ay birkac onceki evimizde ust katimiza bosanmis bir kadin taşınmıştı. Cocugu babaya gittiginde sevgilisi geliyordu. Sanki bizim evde sevisiyorlar, hele salondaki kanepe sesi ahdhd beni rahatsiz etmiyordu, sevissin napayim. Ama bir gun salonda balkon kapisi acik sevisiyorlar. Bizim balkonlar da bes alti apartmanin aciklik otoparkina bakiyor. Kadin artik yılların intikamini mi aliyor bilmiyorum ama tum mahallede ses yankilaniyor. Millet cama cikti sonunda noluyor diye ahdhd annem en sonunda balkona cikti "valla ben sevismiyom" diye kendini gostermeye ahsdhd
Bu da boyle bir anımdır.
Bence de travma yaratmasinBir ara laf arasında "bu binada da duvarlar çok ince biri öksürse yandan duyuluyor" gibi bir laf edebilirsiniz. Çocuğun odasını da mümkünse değiştirin.
Ay yeni evli olsam bile gece gündüz kaldıramam ben ya ehhh yeter be derim benim içim çürümüş sanırım kfldflşsdlşgfdşlgGece gunduz hey masallah ahshdh nasip olur mu acaba ahshd
Eger arada laflayacak bir iletisiminiz varsa sevisme sesi vurgusu yapmadan "apartmanin duvarlari cok ince, her ses dağılıyor duyuluyor, tam yaniniz da bizim cocuk odasi, cocugun sesi rahatsiz etmiyordur insallah" falan gibi kizim sana soyluyorum gelinim sen anla yapabilirsiniz.
Gerci zart diye evet ediyor derlerse ne olur bilemedim
Hayalini kurduğum hayat..
Bırakın sevişsinler.
ya yeni evliler, zamanla normale donerler yani duvarlar inceyse de insanlar ne yapsin
En sevdiğim ses elleşmen yaa dadını çıkartsınlar
MYO'da okurken üc kız arkadaş kiralık bir evde kalıyoruz ve yan dairenin çifti benim odamın bitişiğinde sevişirken sanki sesler net olarak benim odamın içindeydi, duvar o kadar inceki 10 cm ötemde bambaşka bir dünya. Sesler başlar başlamaz üç kız duvarın dibine yanaşıp sessizce gülerek bi saat kadının inleme seslerini ve aralarındaki konuşmaları dinlerdik. Sonra da kendi aramızda onları taklit ederek gülüp eğlenirdik.Yirmili yaşlarda çok eğlenmiştik. Ablayı kapıda, asansörde görünce muzip bakışmalarımız oluyordu. Abla 32 dairelik apartmanda bize selam veren, halimizi soran, arada bir bize yemek de verien tek komşu o olunca çok anlayıslıydık.. Sonra ben de alıştım, ders çalışırken efkarlanıp bi sigara yakıp onları dinliyodum artık.
O kadar ses çıkartacak birşey yok.bence bu tarz şeyler bilerek yapılıyor.hatta ben tam tersi ses çıkartınca yeterince zevke konsantre olamıyorum.kimbilir bu yaşlara kadar kimleri kiskandılar da acısını çıkartmaya çalışıyorlar.ses gidip gitmeyeceğini her normal zekalı insan tahmin eder.terbiyesizlik işte.bu tipler de yeni türedi.çocuğu olan insanlar nasıl yapıyor?Gece gunduz hey masallah ahshdh nasip olur mu acaba ahshd
Eger arada laflayacak bir iletisiminiz varsa sevisme sesi vurgusu yapmadan "apartmanin duvarlari cok ince, her ses dağılıyor duyuluyor, tam yaniniz da bizim cocuk odasi, cocugun sesi rahatsiz etmiyordur insallah" falan gibi kizim sana soyluyorum gelinim sen anla yapabilirsiniz.
Gerci zart diye evet ediyor derlerse ne olur bilemedim
Tek neden terbiyesizlik.zamanında onlar da birilerini kıskanmıştır. Benim ilk evimde komşular beni şikayet etmişti sevişme sesi geliyor diye.o kadar hoşuma gitti o kadar hoşuma gitti ki.26 yaşına kadar bu anı beklemiştim.gayet de bilerek yapıyordum.şimdi gayet de sessiz sevişiyorum.icimden hiç ses çıkarmak gelmiyor.demem o ki maksat millet bizi kıskansın bence.Belki de videoya falan alıyorlardı.
" İnleyeyim de zevk almış gibi görüneyim orgazm olduğumu düşünsün"diye düşünen kadınların çok olduğunu düşünüyorum. Ay ne kadar düşünme kelimesini kullanmışım öyle. Kısacası abartan da var gerçekten zevk alıp çok ses çıkaran da var bilemedim şimdi.
Sevişme sesi geliyor diye şikayet edilmek mi hoşuna gitti ?Tek neden terbiyesizlik.zamanında onlar da birilerini kıskanmıştır. Benim ilk evimde komşular beni şikayet etmişti sevişme sesi geliyor diye.o kadar hoşuma gitti o kadar hoşuma gitti ki.26 yaşına kadar bu anı beklemiştim.gayet de bilerek yapıyordum.şimdi gayet de sessiz sevişiyorum.icimden hiç ses çıkarmak gelmiyor.demem o ki maksat millet bizi kıskansın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?