• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan komşuma özenmek

Birazda kendınden kotu olanları dusun.Sende gir bi işe calıs .İlla doktor olmamıza gerek yok.Ekmegını kazanda nasıl kazanırsan kazan.Rabbım verır rızkı.Bakarken maşallah deseydın .

• Beğen
Reactions: 000
Ben de buna benzer birvsey yazacaktım. Şu hayatta tek özendiğim şey hiç-bir şey üretmeden bomboş içerikler ve paylaşımlarla milyonları götüren youtuber/ influencer tayfa. Özenmek de doğru kelime mi bilmiyorum ama nasıl oluyor bu iş nasıl takip ediliyor ve bunca kazanabiliyor, kitleleri bu kadar etkileyebiliyorlar aklım.l almıyor. Bunca yıl boşuna okumuşum çalışmışım diyorum onları görünce
Duygu özaslan mesela 6 yıl önce bimden aldığı ürünlerle pasta videosu çekmiş youtubeda şimdi de yumurtaya suny side up diyor😂 zaten okulu falan bırakmış paranın kaynağını bulunca. Bu da zeka işi ilerigörüşlülük bir yandan da takdir etmemek elde değil

Eski mesajlariniza baktim da esiniz isten cikali baya olmus ve biriniz 5bin biriniz 2500 kazanirken doktor maasi kazanmiyormussunuz zaten hani biz de oyle kazaniyorduk kismi sanirim dogru degil. Ve lutfen goz var nazar var yaa calismislar kazanmislar cocuklari da guzelmis masallah diyin gecin bulundugunuz konumu begenmeme var sizde net.

Valla ozenme daha beter hale gelirsin biz eskiden bi corba ekmek yerdik cok genctik ve hala genciz Allah bir yuru ya kulum dedi Rabime bin sukur.Azla yetinki cogu bulasin

Arkadaşlar bu sitede oturma olayına çok takılan olmuş türkiyede herkes belli sınıflara bölünüp mü ev kiralıyor
Evet, hemen hemen böyle oluyor.

Ama zaten sizin de bu salgın sürecine kadar geliriniz iyiymiş. Onu başta açıklamadığınız için insanlar şaşırmış olabilir.

Evet yeni taşındım yan komşumu tanımıyorum bile ama evli ikiside doktor bir kızları var hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerden biri siteye gidip gelirken gördüğüm kadarıyla piyasadaki en lüks arabalardan birine sahipler ve onlarda bizim gibi genç sayılır. İnançlı bir insanım hepsi gelip geçici biliyorum ama elimde olmadan kendime bakıp üzülüyorum. Biz daha kirayı ödeyemedik bu ay, bebek istedik kimyasal gebelik geçirdim, eşimse işsiz kaldı bir süredir. Bir onlara bir bize bakıyorum elimde olmadan.
Sagliklisin esin yanında borcun olabilir ama bunlar geçici şeyler sen dışardan bakıp iyi diyorsun belki hiç iyi değiller.yada iyi olsunlar sen elindekiyle mutlu olmaya bak gerisi hikaye

Evet yeni taşındım yan komşumu tanımıyorum bile ama evli ikiside doktor bir kızları var hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerden biri siteye gidip gelirken gördüğüm kadarıyla piyasadaki en lüks arabalardan birine sahipler ve onlarda bizim gibi genç sayılır. İnançlı bir insanım hepsi gelip geçici biliyorum ama elimde olmadan kendime bakıp üzülüyorum. Biz daha kirayı ödeyemedik bu ay, bebek istedik kimyasal gebelik geçirdim, eşimse işsiz kaldı bir süredir. Bir onlara bir bize bakıyorum elimde olmadan.
Evet hak veriyorum insan ister istemez özeniyor bende de bazen oluyor ama sonra kendimi toparlıyorum belki onlarında ev içi hayatları huzursuzdur nereden bileceksiniz.Eğer onlara kendinizi kaptırırsanız mutsuz olursunuz

Belki de özendiğiniz hayat görüntüsünün arkasında sizden daha mutsuz daha huzursuz bir yaşam var bunu bilemezsiniz. Elimizdekilerle mutlu olmaya çalışmazsak daha iyisinin bizi bulma ihtimali düşebilir. İnşallah herşey dilediginizce olur.

Herkesin hayatta sınavı farklı. Özenmek yerine çaba gösterin hayatınız için.

Evet, henüz izlemeyenler için Spoiler olarak ekliyorum😂 , üstüne basarsanız açılacaktır
Komşu kadın bizimkini görünce heyecanlanıyor. Diyor ki, siz karşıda oturuyorsunuz değil mi? 2 çocuğunuz bir bebeğiniz var? Bu dediğimi yanlış anlamayın, sapik gibi gözükeceğim ama... kocamla sık sık sizin pencerenize bakardık. Ne kadar mutlu bir ailesiniz, çocuklarınız çok güzeller. Benim eşim hastaydı ve çocuğumuz olmadı. sizin pencerenize bakıp, ailenizi izleyip özenir, hayal kurardik...
Gibi bir şeyler söylüyor.

Ay ben bu filmi izledim. 😂 Çok saçma gelmişti bana konusu ya, bir de Oscar ödülü aldı üstüne üstlük Nefta Football Club gibi bir şaheser varken... Neyse, film konusuna döndürmeyim şurayı ehehe.

Konu sahibi, kırıcı olmak istemiyorum ama iki hekimin geliriyle yaşanılabilecek bir yerde neden oturuyorsunuz onu anlamadım. Eski konularınızdan birine baktım fikir edinebilmek için. 1800 liralık kirası olan bir yerde oturduğunuzu beyan etmişsiniz, hala burada oturduğunuzu tahmin ediyorum (2500 liralık kirası olan yerde oturuyorsanız daha da sıkıntı). Gelirlerimiz benzer demişsiniz ama o zaman beyan ettiğiniz pek benzer durmuyor. Kaldı ki eşiniz sonradan işsiz kalmış sanırım. Allah yardımcınız olsun. Maddi problemleriniz 1 yılı aşkındır devam ediyormuş, bu halde hem bebek düşünüp hem kirası yüksek bir yerde oturmak pek mantıklı değil. Önce ekonomik durumunuzun rayına oturmasını bekleyin derim. Yok o çift de belki çok mutsuzdur diye kendini avutmak da pek sağlıklı değil ve böyle düşünmek sizi daha ileriye götürmez.

Karı koca doktoruz güzel bir evde yasıyoruz bebeklerimiz var vs ama suan hayatımızda o kadar cok aksilik var ki.derdimizi kimseye acmıyoruz ama herkesin sınavı bu hayatta farklı.mesela bebeklerimiz tedaviyle oldu cevremdeki kimse bilmez.sağlık sorunlarım var ve tedaviye yanıt vermiyorum gibi gibi şimdi bizim komsular baksa oh ne güzel derler ama kendi içimizde neler yasıyoruz.herkesin hayatta sınavı imtihanı farklı böyle düşünürseniz hayat daha cekilir oluyor

Bunu izler misiniz lütfen? Tam sizin konunuzla alakalı , ödüllü bir kısa film
(Türkçe altyazısi yok ama çok konusmuyorlar zaten, ne dediğini anlamasaniz bile film anlaşılır.
Müstehcen kısmı var ama çok kısa sürüyor ve rahatsız edici değil)
Tam sizin konunuzla alakali

The Neighbors’ Window filmin alt yazılı hali :)

Ben konu sahibine bakarak genelleme yapmadım kendisinin bakış açısına sahip insanlar bizin de çevremizde çok demek istedim,herkes kıskanıyor böyle bir gerçek var özellikle kadın olanlar,neden kiskanmasinlar ki bir kere zekiler çalışkanlar amaçları var amaçsız ortalama zekaya sahip insanların işi bu hiç polyannaci olamiciim
Eşinizin doktor oluşunu biraz fazla abartmışsınız sanki :) Bazı doktorların ve eşlerinin kıskanıldıklarına özellikle inandıklarını düşünüyorum. Eşim doktor, kaynım, eşimin kuzenleri vs de ama olaya hiç sizin açınızdan bakmadım. Çok şükür ne göze geldik, ne de sıkıntı yaşadık. Konu sahibi umutsuz bir döneminde, hasetlendiğini de sanmıyorum.

Karı koca doktoruz güzel bir evde yasıyoruz bebeklerimiz var vs ama suan hayatımızda o kadar cok aksilik var ki.derdimizi kimseye acmıyoruz ama herkesin sınavı bu hayatta farklı.mesela bebeklerimiz tedaviyle oldu cevremdeki kimse bilmez.sağlık sorunlarım var ve tedaviye yanıt vermiyorum gibi gibi şimdi bizim komsular baksa oh ne güzel derler ama kendi içimizde neler yasıyoruz.herkesin hayatta sınavı imtihanı farklı böyle düşünürseniz hayat daha cekilir oluyor
oh be aranan doktor karı koca nihayet bulundu😁

Tam bir yıl önce eşiniz 5000tl siz 2500 tl kazanıyormuşsunuz. 2019 ağustos da ikinizde işsiz kalmışsınız. Bir doktorun maaşı bile etmiyor bu rakamlar. Yani şu an konuyu yazarken bile dürüst davranmıyorsunuz. Para hırsınızı anlarım ama çocuğu kıskanmanız tehlikeli.

başkalarin yaşadığı hayatini yaşarsanizi kendini unutursun...
başkalarina özenirken kendine olan özel şeyleri kaçirirsin...
Hayat çok kısa...
lütfen halinize şükredin.
o onlarin hayati.. Rabbim en güzelleri sizin olsun... hayırlısını versin...
ama Gerçek şu ki
o doktorlarin mis gibi hayati yaşadığı düşünmeyin hastalarla uğraşiyor eve mutsuz geliyor ne yapacak.. çok çalşıyor hatta bizden fazla çalışıyor emegi çok büyük
Allahım onlara yardim et bizim için çalışıyor bize de hayırlısıyla nasip etde..
Lütfen iyi düşün...
kendiniz olun ... Hayat çok kısa...

Back
X