- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygu özaslan mesela 6 yıl önce bimden aldığı ürünlerle pasta videosu çekmiş youtubeda şimdi de yumurtaya suny side up diyorBen de buna benzer birvsey yazacaktım. Şu hayatta tek özendiğim şey hiç-bir şey üretmeden bomboş içerikler ve paylaşımlarla milyonları götüren youtuber/ influencer tayfa. Özenmek de doğru kelime mi bilmiyorum ama nasıl oluyor bu iş nasıl takip ediliyor ve bunca kazanabiliyor, kitleleri bu kadar etkileyebiliyorlar aklım.l almıyor. Bunca yıl boşuna okumuşum çalışmışım diyorum onları görünce
Evet, hemen hemen böyle oluyor.Arkadaşlar bu sitede oturma olayına çok takılan olmuş türkiyede herkes belli sınıflara bölünüp mü ev kiralıyor
Sagliklisin esin yanında borcun olabilir ama bunlar geçici şeyler sen dışardan bakıp iyi diyorsun belki hiç iyi değiller.yada iyi olsunlar sen elindekiyle mutlu olmaya bak gerisi hikayeEvet yeni taşındım yan komşumu tanımıyorum bile ama evli ikiside doktor bir kızları var hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerden biri siteye gidip gelirken gördüğüm kadarıyla piyasadaki en lüks arabalardan birine sahipler ve onlarda bizim gibi genç sayılır. İnançlı bir insanım hepsi gelip geçici biliyorum ama elimde olmadan kendime bakıp üzülüyorum. Biz daha kirayı ödeyemedik bu ay, bebek istedik kimyasal gebelik geçirdim, eşimse işsiz kaldı bir süredir. Bir onlara bir bize bakıyorum elimde olmadan.
Evet hak veriyorum insan ister istemez özeniyor bende de bazen oluyor ama sonra kendimi toparlıyorum belki onlarında ev içi hayatları huzursuzdur nereden bileceksiniz.Eğer onlara kendinizi kaptırırsanız mutsuz olursunuzEvet yeni taşındım yan komşumu tanımıyorum bile ama evli ikiside doktor bir kızları var hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerden biri siteye gidip gelirken gördüğüm kadarıyla piyasadaki en lüks arabalardan birine sahipler ve onlarda bizim gibi genç sayılır. İnançlı bir insanım hepsi gelip geçici biliyorum ama elimde olmadan kendime bakıp üzülüyorum. Biz daha kirayı ödeyemedik bu ay, bebek istedik kimyasal gebelik geçirdim, eşimse işsiz kaldı bir süredir. Bir onlara bir bize bakıyorum elimde olmadan.
Belki de özendiğiniz hayat görüntüsünün arkasında sizden daha mutsuz daha huzursuz bir yaşam var bunu bilemezsiniz. Elimizdekilerle mutlu olmaya çalışmazsak daha iyisinin bizi bulma ihtimali düşebilir. İnşallah herşey dilediginizce olur.Evet yeni taşındım yan komşumu tanımıyorum bile ama evli ikiside doktor bir kızları var hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerden biri siteye gidip gelirken gördüğüm kadarıyla piyasadaki en lüks arabalardan birine sahipler ve onlarda bizim gibi genç sayılır. İnançlı bir insanım hepsi gelip geçici biliyorum ama elimde olmadan kendime bakıp üzülüyorum. Biz daha kirayı ödeyemedik bu ay, bebek istedik kimyasal gebelik geçirdim, eşimse işsiz kaldı bir süredir. Bir onlara bir bize bakıyorum elimde olmadan.
Evet yeni taşındım yan komşumu tanımıyorum bile ama evli ikiside doktor bir kızları var hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerden biri siteye gidip gelirken gördüğüm kadarıyla piyasadaki en lüks arabalardan birine sahipler ve onlarda bizim gibi genç sayılır. İnançlı bir insanım hepsi gelip geçici biliyorum ama elimde olmadan kendime bakıp üzülüyorum. Biz daha kirayı ödeyemedik bu ay, bebek istedik kimyasal gebelik geçirdim, eşimse işsiz kaldı bir süredir. Bir onlara bir bize bakıyorum elimde olmadan.
Evet, henüz izlemeyenler için Spoiler olarak ekliyorum, üstüne basarsanız açılacaktır
Komşu kadın bizimkini görünce heyecanlanıyor. Diyor ki, siz karşıda oturuyorsunuz değil mi? 2 çocuğunuz bir bebeğiniz var? Bu dediğimi yanlış anlamayın, sapik gibi gözükeceğim ama... kocamla sık sık sizin pencerenize bakardık. Ne kadar mutlu bir ailesiniz, çocuklarınız çok güzeller. Benim eşim hastaydı ve çocuğumuz olmadı. sizin pencerenize bakıp, ailenizi izleyip özenir, hayal kurardik...
Gibi bir şeyler söylüyor.
Bunu izler misiniz lütfen? Tam sizin konunuzla alakalı , ödüllü bir kısa film
(Türkçe altyazısi yok ama çok konusmuyorlar zaten, ne dediğini anlamasaniz bile film anlaşılır.
Müstehcen kısmı var ama çok kısa sürüyor ve rahatsız edici değil)
Tam sizin konunuzla alakali
Eşinizin doktor oluşunu biraz fazla abartmışsınız sanki :) Bazı doktorların ve eşlerinin kıskanıldıklarına özellikle inandıklarını düşünüyorum. Eşim doktor, kaynım, eşimin kuzenleri vs de ama olaya hiç sizin açınızdan bakmadım. Çok şükür ne göze geldik, ne de sıkıntı yaşadık. Konu sahibi umutsuz bir döneminde, hasetlendiğini de sanmıyorum.Ben konu sahibine bakarak genelleme yapmadım kendisinin bakış açısına sahip insanlar bizin de çevremizde çok demek istedim,herkes kıskanıyor böyle bir gerçek var özellikle kadın olanlar,neden kiskanmasinlar ki bir kere zekiler çalışkanlar amaçları var amaçsız ortalama zekaya sahip insanların işi bu hiç polyannaci olamiciim
oh be aranan doktor karı koca nihayet bulunduKarı koca doktoruz güzel bir evde yasıyoruz bebeklerimiz var vs ama suan hayatımızda o kadar cok aksilik var ki.derdimizi kimseye acmıyoruz ama herkesin sınavı bu hayatta farklı.mesela bebeklerimiz tedaviyle oldu cevremdeki kimse bilmez.sağlık sorunlarım var ve tedaviye yanıt vermiyorum gibi gibi şimdi bizim komsular baksa oh ne güzel derler ama kendi içimizde neler yasıyoruz.herkesin hayatta sınavı imtihanı farklı böyle düşünürseniz hayat daha cekilir oluyor
Dr izliyor , gözetleme kulesi kurmuşkonu sahibi 3 yorum yapmış gitmiş maşallahhh