Yan komşuma özenmek

Arkadaşlar oturduğumuz sitede her bütçeden insan yaşıyordur kiramız geçen seneden bile düşük. Ödeyememe durumu bu ay oldu sadece. Eşim de ben de iyi işlerde çalışıyorduk bu ara çok durulduk. Bebek konusunda da olsa mı olmasa mı düşüncesindeyiz.

Ama ablacım sizin işiniz, geliriniz de iyiymiş. Corona herkesi vurdu tüm dünyada ekonomi kötü dayanın geçer gider sonsuza kadar böyle gidecek hali yok ya.

Evliliğiniz de sıkıntılar mı var. Beklediğiniz gibi çıkmadı mı evlilik

Benim de eşim Dr drlarin hayatı çok zor,hep çalışmak zorundalar muayeneden çıkıp ameliyata ameliyattan çıkıp nöbete gidiyorlar,çevremde çok kiskaniliyorum kocam Dr diye bu yüzden doğru düzgün bir arkadaşım bir komşum bile yok kendileri de doktor ya da sağlık çalışanı dışında,inanır mısınız burda bile isyana gelip ilk defa yazıyorum bunu,lütfen kendi potansiyelinize ve kendinizle ilgili ne yapabileceğinize bakın Dr lar da sahip oldukları şeyleri kolay kazanmiyorlar emin olun

Bemim de kıskandığım demeyim de imrenip keşke eşim bana da alsa yapsa dediğim şeyler var ama herkesin durumu kendi içinde kendine özeldir ben de bu huyumu törpüledim iç geçirmek bir şeyleri değiştirmiyor.Ben de isterdim eşim bana hediyeler alsın ama elinden geleni yapıyor ne istesem ertesi gün elimde oluyor.İmrendiğim kişiye eii kadınlar günü sevgililer günü saati eşarbı anneler günü atlamıyor biliyorum ki durumu olsa eşim de yapar ben de olana şükrediyorum artık hayıflanmak çözüm değil onun adına mutlu oluyorum geçiyorum sen de öyle yap.Durumu yerinde olsa yapar zaten elinden gelmeyen şeyler için huzur bozmaya gerek yok olanla öutşu olmasını bileceğiz

Bunu izler misiniz lütfen? Tam sizin konunuzla alakalı , ödüllü bir kısa film
(Türkçe altyazısi yok ama çok konusmuyorlar zaten, ne dediğini anlamasaniz bile film anlaşılır.
Müstehcen kısmı var ama çok kısa sürüyor ve rahatsız edici değil)
Tam sizin konunuzla alakali

Arkadaşlar bu sitede oturma olayına çok takılan olmuş türkiyede herkes belli sınıflara bölünüp mü ev kiralıyor oturduğumuz yerde her sınıf insan var koronaya kadar ben de çalışıyordum mesleklerimiz gerçekten parmakla gösterilir cinsten. Benim sektörüm şuan tamamen durdu eşimin ise çalıştığı yer iflas etti ülkenin geldiği halden biz de nasiplendik eşim bir doktor kadar maaş alırken işsiz kaldı ve bir türlü yeniden giremedi biz sürekli eksiye giderken ben de böyle şeylere içerleniyorum mesele bu

Tabii siz tam anlatmayınca boşlukları biz dolduruyoruz.Umarım hayatınız en kısa zamanda yoluna girer.

Yaw niye herkes doktorla aynı sitede oturmalarına ve bebek yapmalarına takıldı anlamadım Ortada bir özenme sonucu yaşanan tatlış bir hayal kırıklığı var konu burjuva ile köylü niye aynı handa kalıyor a gelmiş .Enteresan... !!

Neyse konu sahibi sana tavsiyem kimsenin hayatına sakın özenme çünkü mutsuz olursun. Ha özendim bu beni motive eder bende yaparım aynısını diyorsan o ayrı ,ama diğer türlüsü hayal kırıklığı yaratır. Ben dünyaya bir daha gelsem yine doktor olmam. Uzman olana kadar yaşadıkları mobing, iş yükü, insanlarla mücadele hiç kolay değil. Saolun ben almayayım

Herkesin hayatında olumlu görünen yönlerin bir de arkaplanı var. Bakalım o insanlar rahat rahat tatil yapacak zamanı bulabiliyorlar mı ? Bakalım evlerinin içinde mutlular mı .Onu bilmeden kendi hayatınızla kıyaslayıp üzülmeyin..

En iyi hayat yaşadığın hayattır.

Benim eşim Dr,4 yaşındaki oğlumuza şimdiden Dr olma da ne olursan ol diyor,kuaför ol araba tamircisi ol hatta boya ustası ol ama Dr olma diyor

Sizin mesleginiz nedir? Benim babam doktor, esim de doktor ama aktif hekimlik yapmiyor ustune doktora yapti o alanda calisiyor. Ben de PhD yapiyorum teknik olarak ben de doktor unvani alacagim ama hic sizin yasadiginiz gibi bir durum yasamadim, evlenmeden once kendi ailemin cevresinde de gormedim(annem saglik calisani degil, hukuk profesoru). Sasirdim acikcasi.

Ben eski kimya ogretmeni yeni iş guvenlikciyim,gerçekten durum tam da bahsettigim gibi,belki de şu an yaşadığımız yerle ilgili bir durumdur ama insanların bakış açısı bu malesef,eşim de çoğu yerde Dr olduğunu söylemiyor ben de eşimin Dr olduğunu söylemiyorum,aynı apartmandaki aile hekimi komşumuz da muzdarip mesela Dr un Dr dan başka dostu yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…