yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Kadın için arap asıllı demişsiniz. Benim bildiğim daha katı oluyorlar böyle konularda.

Medeni olmak başka birşeydir.Bir insanla görüşürsün anlaşamazsın,hoşuna gitmez araya mesafe koyarsın anlarım da,BEKAR KADINLA görüşmek istemiyorum ne demek.Ya siz bazı kıskançlığı kronikleşimiş kadınların,ya da yeni evli olup,kocayı tapulu malı gibi gören kadınların bu zayıf egosu özgüven eksikliği kendinize zarar.Kocanın eskiden beri aynı mahallede tanıdığı insanmış.Kadın nezaket gösterip sana hediye getirmiş.Kocanda gurbet elde yabancılık çekmeyesin diye arkadaşlık kurmanıza aracı olmuş.Herkesin her milletin kültürü farklıdır.Sen bunları elele mi gördün,aşk mesajlarını mı okudun.Bir insan bekarsa yalnız yaşıyorsa,potansiyel koca avcısı mıdır? Senin kocan seni komşuyla aldatıp,bir de aldattığı kadınla arkadaş olmanı sağlayacak karaktersizlikteyse,bunu yapabileceğini düşünüp güvenmiyorsan ne diye evlnedin bu adamla,neden aynı çatı altında duruyorsun.Bir de çocuk gibi çiçekleri çöpe atmış.Yaşın çocuğa yakın sanırım.Yarın öbür gün o koca avcısı gördüğün BEKAR komşunun gurbet ellerde külüne muhtaç olursun.

Sıkı takibe alın ve derhal ordan tasinin ne curret be Watsap tan mesaj atmak gebertirdimkocami

Canım yine de abartmışsın.. Eğer o kadınla eşinin ilişkisi olsaydı eşin seninle arkadaş olmasına izin vermezdi. Hadi diyelim bu kadar rahat, o zaman da oturup açıkça anlatırdı.
tabi canım ikisi de ihtimal ama konu sahibinin buraya yazamadığı onu düşüdüren hisler vardır.hani kelimelere dökemeyiz o şekilde.sadece telefon nosunun olmasından yola çıkarak eşine bunu yakıştıramaz insan. umarım senin düşündüğün gibidir.

Yanii boşanmış ve yalnız bir kadın olduğu için siz neden bu şekilde olan kadınları kaşar gözüyle ve her erkeğe verir gözüyle bakıyorsunuz ki...

Eşiniz daha önceden tanıyormuş o kişiyi, siz görüşün ama eşiniz görüşmeyebilir sonuçta...
Napsın 2 kadının yanında ne muhabbet etsin sizinle...

Tepkiniz bana aşhırı geldi...!!!!!!!!

GÖRÜŞMEK İSTEYEN SİZİNLE İRTİBATI SAĞLASIN NEDEN EŞİNİZE MSJ ATIYOR Kİ NE HAKLA HANGİ SIFATLA

kadın yaklaşırsa eşiniz meyillenebilir, gidin kadınla konuşun, eşimden uzak dur deyin yazmışsınız
daha önce yazdım
size de copy paste yapayım

bu durumda bile (ki ben durum budur demiyorum!) bu samimiyeti ve yakınlığı veren "eş"tir
eğer durum buysa tepki koyması gereken de, komşu kadına haddini bildirmesi gereken de yine "eş"tir
eş durumdan rahatsız değil ise eşin karısının haddini bildirilmesi gereken de "eş"e asılan "kadın" değil "eş"tir
zira, kadına karşı sorumluluğu olan "eş"tir

eğer durum buysa bile (ki budur demiyorum!)
lütfen eşimden, benden uzak durun diye kadına söyleneceğine, bu kadından uzak dur diye eş'e söylenmelidir!

ayrıca, yorumunuzdaki
"Yani sonçta komsunuz bekar bi kadın oldugu için rahattır da." cümlesine
daha fazla yorum yapamayacağım!

Ozaman ama arkadasligi nasil kurmak istiyo? Yani akil var mantik var dimi, arkadaslik nedemek gelip gitmek gorusmek demek, dil bilmeyen insan arkadasligi nasi kurucak
Niye kuramasın ki,mesela aynı dili konusamayıp aşk yaşayan çok insan var,yani beden dili diye birşey var,ee tek tük te birbirlerinin dilinden kelime biliyorlarsa anlaşırlar.

Dünyayı haremlik selamlık diye ayırın, ancak öyle rahat edersiniz.

Hatta o da olmadı. Haremliği de bekar/evli/dul? diye ayırmanız gerek.

İnanılmaz kötü niyetli birisiniz, komşunuz da çok iyi niyetli bir insanmış.

Not: Ne demek eşime mesaj yazmak???? yazan üyeler, siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Karşı cins birbirine mesaj atamaz mı? Mesajda da eşinle görüşmek istiyorum yazıyor. 8 yıllık arkadaşıymış adamın. Gerçi kime arkadaşlık/evlilik vs anlatmaya çalıştığımı düşününce vazgeçtim. 5 metrekarelik hayatlarınızda başarılar dilerim.

evt aynen öyle söyledim çok sinirlendi hihihiih
kadın bi karşıma çıksa ona da bi iki lafım var ya hiç karşılaşmadık saklanıyo sanki
kapısını çalıp olay çıkarmak da istemiyorum
yoo Kadına bişey yapma zaten eşin mesafeyi bunca olandan sonra koyucaktır.Ona seninde görüşceğin korkusu yeter

Bekar evli diye ayrım yapmışsınızda Yani neler duyuyoruz arkadaşlar,benim arkadaşımın kanka dediği boşanmış kadın nişanlısını ayarttı yatakta kızcağız bastı.Artık insanlar bi gözünden diğerine güvenmez oldu.Tamam paranoyakta olmamak lazım elbette arkadaşı olucak iş hayatında da kadın arkadaşları olur ama msj atmayı sağlıklı bulmuyorum Hele evli bi adama.Zaten bayanlı erkekli görüşme çiftlerle olur bi tarafın eşi yoksa ortamda sap gibi kalması onun açısından kötüdür.Hiç bişe olmasada mutluluğunu kıskanır.

yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamadım.Bayan cinsiyet değildir.O yüzden erkek-bayan kullanımı yanlış olur.BAYAN KELİMESİ BİR HİTAP ŞEKLİDİR.Kadın demek kötü birşey demek değildir.Hepimizin cinsiyetinin adı.Malesef Türkiyede saçma sapan kadın-kız ayrımı var hala.Kadın kelimesi yerine lütfen bayan lafını kullanmayın.

oda inkar etti tabii sen bana nie güvenmiyosun evlilik güven üzerine kurulur falan filan boş laflar söyledi..
eşiniz hakikaten çok boş konuşuyormuş. Güven üzerine evlilik mi kurulur canım o da neymiş öyle. Evlilik dediğin mantıksız kısıtlamalar, birbiri üzerine hakimiyet kurmaya çalışmalar, saçma sapan kıskançlıklar, ego tatmini üzerine kurulur diye biliyorum ben.

Farkındaysanız çoğu cümlem kadın diye tek bi cümlemde bayan kullanmışım ??? ayrıca kadına bayan diye hitap etmek daha nazikçe olduğunu düşünüyorum.Kadın - kız ayrımı yapmaksızın.

Sizden alıntı yapmadan yazdım.Erkeklere kibar olsun diye bay diyorsanız kadınlara da bayan diyebilirsiniz pek tabii.Ayrıca sizin şahsınıza yazmadım kendi rahatsız olduğum durum için yazdım.Çoğu insan kadın demekten çekiniyor Kadın demk ve Kadın olmak utanılıcak birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…