yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Diğer konunu okudum boşasam mı boşamasam mı çocuk yapıp öylemi boşasam en azından çocuk bana arkadaş olur gibi şeyler yazmışsınız. Anneliğe bakış açınıza hayran kaldım doğrusu. Cümleye bak en azından bana arkadaş olur. en azından.

Yazdığınız mesajda ki sorun isimlerin hatce yada kezban olması değil Türk kadınlarıni genel almanızdı. Yani sanki Türk olunca anlaşması zor,aldatmaya meyilli basit bir kadın gibi bir anlam çıkmış yazinizdan.
Sorun bende değil

Son düzenleme:

Bence sen yorumu farkli anladin. Demek istedigi, sonuçta o esinin arkadasi Türk olmadigi için, Türk kültürünü tam bilmiyor. Hani bu kültür biraz sapikça kiskanan kadinlari barindirdigini. Ve ondan dolayi o kadin için konu sahibin esi ile mesaj yollamasi, sampuan felan yollamasi gayet normaldir.

Hatta son cümlesinden teselli etmeye çalismis. Yani o komsu hatice, kezban, yani Türk olmayabilir fakat belli mi olur, çok çok iyi arkadas olabilirsiniz demek istemis. Bence sen yalnis anlamisin canim.

Canım benim uyarınız icin teşekkür ederim ama coğunluğu böyle düşonOyo.evli bir erkeğin kadın arkadşı olamaz gibi hemen farklı yorumluyoruz genelimiz

ben evli çiftlerin bu derece yakın ilişkiler kurmasına karsıyım karşıcinsle. Eşin ne kadar sadık olmaya çalışsada karşısındaki kadın ve.. bekar.! Bennce az bile yapmıssın. Taşının yada git kadınla yüzyüze konuş..

Bence sen yorumu farkli anladin. Demek istedigi, sonuçta o esinin arkadasi Türk olmadigi için, Türk kültürünü tam bilmiyor. Hani bu kültür biraz sapikça kiskanan kadinlari barindirdigini. Ve ondan dol
[QUOTE="vomentis, post: 39715836, member: 661598"yan komşun hatce kezbanmı zannettin eşlni elinden alacak diye korkupta adama saldırıya gectin [/QUOTE]
Uzatmayı ve polimigi sevmem,bakın yazdiginizi alintiladim.ben bu cümleden yukarıda yazdıklarımı anladım ve üzüldüm.sizde benim yanlış anladığımı yazmışsınız, tamam konu dagilmasin

bu "ve...bekar!" ne anlama geliyor?
açabilir misiniz???

Haklı olabilecekken o kadar haksız bir konuma düşürmüşsünüz ki kendinizi durup dururken başka bir insanın da günahını almış oldunuz.

yok hayatım ne polemiği unuttum bile hepimiz kendize göre yorum yapıyoruz hadi öptüm :)

[QUOTE="vomentis, post: 39715836, member: 661598"yan komşun hatce kezbanmı zannettin eşlni elinden alacak diye korkupta adama saldırıya gectin
Uzatmayı ve polimigi sevmem,bakın yazdiginizi alintiladim.ben bu cümleden yukarıda yazdıklarımı anladım ve üzüldüm.sizde benim yanlış anladığımı yazmışsınız, tamam konu dagilmasin[/QUOTE]

Aah, hakikatten o cümleyi nasil atlatmisim? Dogru o zaman bende "Türk olsaydi esini kapardi" algiliyorum o cümleyi. Harbiden çok üzücü. Sadece bekar kadini avci olarak görmek degil, bide üstüne bekar kadinlari çesitli irklara, milliyete göre ayristirmakta ayri bir kafa

Konu sahibi haklı mı değil mi bilemem fakat " aldattığı kişiyle eşini görüştürmek ister mi " diyenlere şaştım ; genelde en yakınlarla, eve girip çıkanlarla aldatıyorlar zaten.
İkincisi de o Türk değil yabancı korkma diyenler olmuş , buna da güldüm ; aldatmanın cinsiyeti, dili , ırkı mı varmış ?

bu "ve...bekar!" ne anlama geliyor?
açabilir misiniz???

eksik alıntılamışım
"ve...bekar!"ı değil
"Eşin ne kadar sadık olmaya çalışsada karşısındaki kadın ve.. bekar.!" ı açın siz biraz

Konuyu başlatan uyuyo heralde bu kadar kadını ayrıştırdı.ortya bir konu açtı ayıkla pirincin taşını.

Git ve o kadının saçını başını yol .manikürlü tırnaklarınıda yüzüne batır onun. Sen benim kocama nasıl yazarsınnn eyy eyy kadın de

Iyide, zaten ilk basta onu karakteri bozuk olan bir erkek yapar. Üstelik o kadin zaten eve giren, çikan biridir. Yani özel çaba sarf etmiyor ki o kadin, esi ile arkadas olmasi için?

Yani elbette dünyanin binbirtürlü hali var. Aldatan erkekler var, hatta arkadas ile, baldiz ile aldatan erkekler var elbet. Ama bu demek degil ki iyicene paranoyak olalim, herseyi kisitliyalim, ortada birsey yokken "sen o kadin ile gizli gizli seks yapmak istiyorsun" ithamlarda bulunalim diye. Bunlar yalnis seylerdir, evliligi zedeleyecek seylerdir. Evlilikte en önemli sey güvendir. Yani esine "o tür erkeklerden" olmadigina güvenmendir.

Yoksa esinde 8 senedir tanidigi arkadasi ile seni aldatacagini potansyelni görüyorsan dahi, yalnis kisi ile evlendin diye düsünüyorum.

İlk paragrafında yazdığın genelde eve girip çıkan yakın birisiyle aldatıyorlar kısmına katılıyorum ama bence bu konuda aldatma olayı yok,adam karısını aldatacak olsa zaten gider 8 senelik komşusuyla evlenirdi yada aşk yaşamaya devam ederdi.
İkinci paragraf için de diyeceğim biz yanlış anlamışız. Kesin benim tüp bebek ilaçları hormonlarimla oynadı bugünlerde herşeyi yanlış anlıyorum da senin neyin var

Benimde moralim bozuk sanırım ondan :)
Evlenip evlendiği aylar yıllardır tanıdığı kişiyle aldatılanı tanıyorum.
Evlilik bazen paravan oluyor, bazen eskiler yakalarını ! bırakmıyor v.s.
" Evlenmezdi" sözü geçersiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…