Yazdığınız mesajda ki sorun isimlerin hatce yada kezban olması değil Türk kadınlarıni genel almanızdı. Yani sanki Türk olunca anlaşması zor,aldatmaya meyilli basit bir kadın gibi bir anlam çıkmış yazinizdan.Valla hayret bişesiniz yani ben öylesine örnek verdim sizde beni sucluyorsunuz . kadının yaptığının cok ayıp olduğunu belirtmek icindi. ismi hatce kezban olanlardan özür diliyoruım .sizce kadının yaptığı normalmi Allah aşkına 8 yıllık arkadaşıymış bişey olsaydı zaten onunla oludu üstelik yabancı dilinl bile bilmiyo nasıl anlaşacak tabiki kocasına anlatacak ona ?nlatsın diye sizde beni şaşırttınız . nekadar farklı yorumlamışınız .tekrar hatcelerden kezbanlardan özür dilerim
Yazdığınız mesajda ki sorun isimlerin hatce yada kezban olması değil Türk kadınlarıni genel almanızdı. Yani sanki Türk olunca anlaşması zor,aldatmaya meyilli basit bir kadın gibi bir anlam çıkmış yazinizdan.
Sorun bende değil.
Canım benim uyarınız icin teşekkür ederim ama coğunluğu böyle düşonOyo.evli bir erkeğin kadın arkadşı olamaz gibi hemen farklı yorumluyoruz genelimizYazdığınız mesajda ki sorun isimlerin hatce yada kezban olması değil Türk kadınlarıni genel almanızdı. Yani sanki Türk olunca anlaşması zor,aldatmaya meyilli basit bir kadın gibi bir anlam çıkmış yazinizdan.
Sorun bende değil.
[QUOTE="vomentis, post: 39715836, member: 661598"Bence sen yorumu farkli anladin. Demek istedigi, sonuçta o esinin arkadasi Türk olmadigi için, Türk kültürünü tam bilmiyor. Hani bu kültür biraz sapikça kiskanan kadinlari barindirdigini. Ve ondan dol
ben evli çiftlerin bu derece yakın ilişkiler kurmasına karsıyım karşıcinsle. Eşin ne kadar sadık olmaya çalışsada karşısındaki kadın ve.. bekar.! Bennce az bile yapmıssın. Taşının yada git kadınla yüzyüze konuş..
Dur hemen sinirlenme, bence yanlış anlamışsındırbu "ve...bekar!" ne anlama geliyor?
açabilir misiniz???
Dur hemen sinirlenme, bence yanlış anlamışsındır
Uzatmayı ve polimigi sevmem,bakın yazdiginizi alintiladim.ben bu cümleden yukarıda yazdıklarımı anladım ve üzüldüm.sizde benim yanlış anladığımı yazmışsınız, tamam konu dagilmasin[/QUOTE][QUOTE="vomentis, post: 39715836, member: 661598"yan komşun hatce kezbanmı zannettin eşlni elinden alacak diye korkupta adama saldırıya gectin
ben evli çiftlerin bu derece yakın ilişkiler kurmasına karsıyım karşıcinsle. Eşin ne kadar sadık olmaya çalışsada karşısındaki kadın ve.. bekar.! Bennce az bile yapmıssın. Taşının yada git kadınla yüzyüze konuş..
bu "ve...bekar!" ne anlama geliyor?
açabilir misiniz???
evliyse yapmaza geliyor. da. yapan evli kadınlar ne olacak peki diye düşündüm bir anbu "ve...bekar!" ne anlama geliyor?
açabilir misiniz???
Konu sahibi haklı mı değil mi bilemem fakat " aldattığı kişiyle eşini görüştürmek ister mi " diyenlere şaştım ; genelde en yakınlarla, eve girip çıkanlarla aldatıyorlar zaten.
İkincisi de o Türk değil yabancı korkma diyenler olmuş , buna da güldüm ; aldatmanın cinsiyeti, dili , ırkı mı varmış ?
İlk paragrafında yazdığın genelde eve girip çıkan yakın birisiyle aldatıyorlar kısmına katılıyorum ama bence bu konuda aldatma olayı yok,adam karısını aldatacak olsa zaten gider 8 senelik komşusuyla evlenirdi yada aşk yaşamaya devam ederdi.Konu sahibi haklı mı değil mi bilemem fakat " aldattığı kişiyle eşini görüştürmek ister mi " diyenlere şaştım ; genelde en yakınlarla, eve girip çıkanlarla aldatıyorlar zaten.
İkincisi de o Türk değil yabancı korkma diyenler olmuş , buna da güldüm ; aldatmanın cinsiyeti, dili , ırkı mı varmış ?
İlk paragrafında yazdığın genelde eve girip çıkan yakın birisiyle aldatıyorlar kısmına katılıyorum ama bence bu konuda aldatma olayı yok,adam karısını aldatacak olsa zaten gider 8 senelik komşusuyla evlenirdi yada aşk yaşamaya devam ederdi.
İkinci paragraf için de diyeceğim biz yanlış anlamışız. Kesin benim tüp bebek ilaçları hormonlarimla oynadı bugünlerde herşeyi yanlış anlıyorum da senin neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?