Yandık.

Yok anacım, bu kadının psikolojisi bozuk filan değil. Sorumsuz bu. Başına buyruk, havai, şımarık bir kadın. Ne o öyle deli deli haller. Yaşına başına bir bak. Büyüdüğünün farkında değil, şimdi böyle kim bilir gençliğinde nasıldı, ayrıca kocası boşuna bırakmamış belli.

Ayy ne zor. Ele avuca geçmez bu kadın. Bırakın kendi haline. dükkan demek emek demek, büyük sorumluluk, tatili yok, hastalık kabul etmez, işine aşık olacak ki dört elle sarılsın, yok alışmış hatun gezme tozma derdinde. Dükkandaki mallarıda kurtarmaya bakın, zararın neresinden dönerseniz kar. daha yaşı genç, istediği biri olursa evlensin gitsin başınızdan.... Kızmasın oğullarıda müsaade etsin. Kendi gibi biri talip olur bakarsın...

Allah yardımcın olsun canım,
Eşinle mutlu ol inşallah.....
Sabır ...........

42 yaşında kayınvalidem. dükkan açtı yardım istedi kredi çekip verdik dükkanı kapatıp gezmeye gidiyor. tam 7 milyar mal aldı dükkana başında duracağına söz verdi.kimse dükkan aç demedi ona kendi istedi yardım ettik ben ödeyeceğim dedi 60 milyar borç içinde bi de ona kredi çektik. kadın arkadaşları ile kalmaya şehir dışına çıktı...
Tabiki sizde haklısınız öyle borç içinde tekrar borca girmek sıkıntılı ee bide değmediğini görmek daha da sinir bozucu ama belliki kv nizinde ciddi sorunları var yaptıkları mantık çerçevesinde değil. Kendini yalnız hissediyor veya sevilmediğini hissediyor olabilir. Birde söylediğim genel bir söylemdir ve hep böyle düşünüyorum kimseyi kimsenin eline düşürmesin Yaradan

Oğulları psikologa götürse? Psikolojisi iyi değil gibi. Arkadaşı kim,nerde vs bilmeden yollamasinlar ya. Hem yaşlı hem sorunlu gibi teyze,başına bi iş gelmesin Allah korusun. Bence o dükkanı bosaltin,zararına bile olsa kurtaracak bifiyata toptancıya falan satın malları. Kapatın gitsin. Evlatları da her ay belli bir miktar koyup tedavisini yaptirsin. Tamam sizde kalmasın da ama o da anne. Onlar da evlat,yani ilgilenmeleri lazım. Yaşlanınca biz ne olucaz kim bilir.
+1

Sorumsuzlugun vurdumduymazligin adi psikolojisi bozuk olmus.

Kadin 42 yasinda keyfinde geziyor cevresi var. İş cocuklara eve gelince takmıyor belli ki. Para alsin yesin tek derdi. Vicdanli bi kadin olsa dukkanin basinda dururdu. Zerre acimam boylesine eminim icten ice o da guluyordur nasil aldim yine para diye

Sorumsuzlugun vurdumduymazligin adi psikolojisi bozuk olmus.

Kadin 42 yasinda keyfinde geziyor cevresi var. İş cocuklara eve gelince takmıyor belli ki. Para alsin yesin tek derdi. Vicdanli bi kadin olsa dukkanin basinda dururdu. Zerre acimam boylesine eminim icten ice o da guluyordur nasil aldim yine para diye

Bence de . şaka gibi bir kadın ya bu kadar olmaz insan evladından utanır onun için bekler dükkanda bildiğin kötülük yaptı ya bize . borç içinde borç taktı bize kadın ya bari işine yarasa çöpe attı. daha iki hafta önce çektik para. çöpe gidecek zorlama dedik bana vereceksiniz çöp değil dedi . ee verdik çöpe gitti kendi dükkanı bırskıp gezmelere gitti . evinin halini görseniz savaş alanı gibi her yer her yerde nasıl içi rahat ediyor anlamıyorum

Bence de . şaka gibi bir kadın ya bu kadar olmaz insan evladından utanır onun için bekler dükkanda bildiğin kötülük yaptı ya bize . borç içinde borç taktı bize kadın ya bari işine yarasa çöpe attı. daha iki hafta önce çektik para. çöpe gidecek zorlama dedik bana vereceksiniz çöp değil dedi . ee verdik çöpe gitti kendi dükkanı bırskıp gezmelere gitti . evinin halini görseniz savaş alanı gibi her yer her yerde nasıl içi rahat ediyor anlamıyorum
Kesinlikle vurdumduymazlık başka birşey değil
42 yaş ne demek ( 37 oluyorum bu sene ve en büyük kızım 14 olacak)
5 sene sonra da on sene sonra da hatta ömür boyunca rabbim sağlık verirse yalnız evlatlarım diyeceğim
Nefret ediyorum bencil insanlardan !!!

Sorumsuzluktan umursamazliktan fazlasi var gibi. Anlattiginiz seyler psikolojik bir rahatsizligin baslangici olabilir. Mutlaka bir doktora gosterin. Bu sekilde insanlar taniyorum. Ciddi bir problem olabilir.

Dükkan ne üzerine bilmiyorum ama eğer internetten satabileceginiz ürünler ise kaliteli fotoğraflar çekin yükleyin.
Ve dukkan fis, fatura gibi seyler oldugu icin n11, hepsiburada gibi sitelerde de satış yapabilirsiniz.
Toptan satista elinizde para tüm gececektir. Perakende satista kar elde edeceksinizdir.
Ihtiyaciniza göre esinizin kardesini ile ortak hareket edin.

Tabi her seyden önce esiniz ve kardesinizi annelerini arayip anne geliyor musun eger gelmiyorsan biz devren satilik ilanini asacagiz diyebilirsiniz.

Back
X