Yandım:(

Eeeliiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
23
5
1
28
Arkadaşlar merhaba. Dün öğlen elime kaynar yemek boşaldı elimin orta parmağının oralar ve yüzük parmağımın altı yandı Madecassol sürüyorum ama dün mor bir renk almıştı bugün de iyice pütür pütür oldu Sizce bu normal mi, ne kadar zamana geçer ve iz kalır mı?

doktora gitseydiniz keşke. Buradan sağlıklı bilgi alamazsınız.

Anestol varsa surebilirsin en azından acısını hafifletir yarın da yanık ünitesi olan bir hastane varsa yakında oraya gidebilirsin geçmiş olsun

Hemen doktora girseydiniz. Bu kadar büyük bir yanık için krem çözüm olmayabilir =/

ilk yandıgında 2 saate yakın soğuk suda tutsaydınız bide acile gitseydiniz krem yazarlardı
sizin kullandıgınız krem yanık acıması gectikten bi kaç gun sonra iz kalmasın diye daha çok kullanılır acık yaraya yanıga sürmeyin sakın
genel cerrahi yada plastik cerrahiye gidin
geçmiş olsun

Anladım teşekkürler

Contraxtubex sür asla aslaaaaaaa iz kalmaz
Tüm elim yanmıstı

Buz asla uygulama
Sakın sakın
Yanıga buz uygulaması yanlıs bilinen doğrudur
Buz sıkışmaya uygulanır
Yanıkta sadece akan musluk suyuna tutulur
Buz uygularsan yanık izin artar yanan yer kararır
Aynısınu yasadım buz uyguladım yanıga
Dr cok kızdı ve contraxtubex önerdi
Sabırla 3-4 ay sürdüm
İzden eser yok
Benim tüm elim ya mıstı

Doktora gidin bir an önce. Verdiği ilaçları tamamen bitirdikten sonra aleo Vera bitkisinin jelini elinize sürün iz falan kalmaz geçmiş olsun...

Meslegim gereğince ellerim bol silikon makinesiyle yanıyor. Hatta bu sayede bu işin profosorü oldum. Eğer çok kötü yanarsa slikon iyi yapıştıştırıyor. Ama hafif yanıyorsa elim o slikon dandik. Bu işin komik yanı. Ellerim iz dolu. Genellikle yanınca krem sürmüyorum ben iyice yakıyor. Belki slikondan dolayıdır. Yumurta akıyla acısını almaya çalışıyorum. Ama malesef elimde izler kaldı. Doktora gidin lütfen. Ellerimi çok severdim herkes begenirdi. Suan bir bileklik bile taksam insanlar bilekliğime bakarken hoop izi görüyor ve soruyor Keske doktora gitseymişim diyorum.
Acı olayı akşam yaktıysanız sabaha pek ağrı olmuyor sadece dokununca. Ama iz olayı anlattıgım gibi.
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…