ben çok kafaya taktım
sitenin en kısa saçlısı benimdir herhaldeCanım sen de fotoğraf at buraya ve hanhi bakımları yaptığını yaz el ele vererek uzatısz merak etme
sitenin en kısa saçlısı benimdir herhalde
Bu kadar takıntı yapıpta üzme artık kendini yazık günah canına.. Böyle giderse stresten saçın dökülmeye başlar, uzatıcam derken gürleştirme derdine düşersin. Bende yaklaşık 10 yıl saçımı belimde kullandım, sonrasında boyadım mahvettim baktım olmayacak son 2 senede 3 kez küt kestirdim, çok sükür ölmedimde.. Saç bu eninde sonunda uzar yine benimkide duraklama döneminde uzamıyor bu ara, bıraktım kendi halinde muhakkak düzelicek, ayrıca bu günler kısa saçın tadını çıkarmak içinde fırsat, madem uzatıcaksın tekrar şuanki halini bıkana kadar kullan içinde kalmasın sonra, değişik modeller dene, aynada izle kendini belirli sürelerde gözün alışsın. Gerçek olan şu ki kendini saçından tavanada assan 1 ayda 2-4cm i geçmez o uzama, hatta çoğu zaman 2yi bile bulamıyor insan, yani en az 3-6 ay yaklaşık o boylarda kalıcak o saç ve onunla yaşamayı öğrenmen lazım.herkes kısa saçlarımı görünce şaşırıyor
ablacım çok haklısında söz geçmiyor işte hep saçlarımda aklım aynalara küstüm eskiden ne kadar yakışıyordu savuruyordum saçlarımı şimdi erkek gibi ya omuzlarımda bile değil çene hizasını biraz geçiyo, su tüketiyorum zaten diyette yapmıştım suyu bol bol içiyorum dax zeytinyağı soğan kürü barcelino bakımlarını kullanıyorum şampuanımın içine sarımsak rendeleyip attım, sizce 6 ayda bu saçlar nereme gelirBu kadar takıntı yapıpta üzme artık kendini yazık günah canına.. Böyle giderse stresten saçın dökülmeye başlar, uzatıcam derken gürleştirme derdine düşersin. Bende yaklaşık 10 yıl saçımı belimde kullandım, sonrasında boyadım mahvettim baktım olmayacak son 2 senede 3 kez küt kestirdim, çok sükür ölmedimde.. Saç bu eninde sonunda uzar yine benimkide duraklama döneminde uzamıyor bu ara, bıraktım kendi halinde muhakkak düzelicek, ayrıca bu günler kısa saçın tadını çıkarmak içinde fırsat, madem uzatıcaksın tekrar şuanki halini bıkana kadar kullan içinde kalmasın sonra, değişik modeller dene, aynada izle kendini belirli sürelerde gözün alışsın. Gerçek olan şu ki kendini saçından tavanada assan 1 ayda 2-4cm i geçmez o uzama, hatta çoğu zaman 2yi bile bulamıyor insan, yani en az 3-6 ay yaklaşık o boylarda kalıcak o saç ve onunla yaşamayı öğrenmen lazım.
Öncelikle sakin ol ve bir bakım planı hazırla, haftada 2 gün aklına yatan bakımlardan birini uygula 8 hafta boyunca sonra 15 gün ara vermen gerekicek saça toparlanması için, kendine diyet listesi yap, saç için gerekli vitaminleri alıyormusun günlük, ya da yeterince su içiyormusun. Su saça hem güç, hem parlaklık, hem nem katıyor, hergün ortalama 2-2,5lt tüketmek lazım. Ayrıca her sabah ve hergece yatmadan 5 dklık masajlar uygulayabilirsin saç derine kan dolaşımını arttırmak için..
Ayrıca son bir not: herkese iyi gelen bakım sanada iyi gelecek diye bir kural yok, kendine iyi geleni deneme yanılma yöntemiyle bulacaksın sende hepimiz gibi o yüzden beklediğin etkiyi göremediğinde hemen yılma gerekirse başka bakıma geçersin.
Bu saydığın bakımları ne düzenle yapıyorsun ? Mesela pazar günü dax yaptın diyelim, sonraki 7 pazarda dax yapmak çok önemli, nasıl desem belirli bir düzenle uygulayınca daha etkili oluyor bakımlar, soğan kürünü hiç denemedim ama kullananların çoğu memnun ayrıca durulama suyu olarak mı yoksa kür olarak mı kullanıyorsun, yani sonrasında duruluyor musun tekrar ? Barcelino içinde dax gibi yine bir gün belirleyip her hafta aynı gün uygulaman çok iyi olur. 8 hafta böyle kullanıp ara verdikten sonra sığır iliği kürünü öneririm, hem sonbahar dökülmelerine karşı koruma olur hemde yeni saçların çıkmasını destekliyor.ablacım çok haklısında söz geçmiyor işte hep saçlarımda aklım aynalara küstüm eskiden ne kadar yakışıyordu savuruyordum saçlarımı şimdi erkek gibi ya omuzlarımda bile değil çene hizasını biraz geçiyo, su tüketiyorum zaten diyette yapmıştım suyu bol bol içiyorum dax zeytinyağı soğan kürü barcelino bakımlarını kullanıyorum şampuanımın içine sarımsak rendeleyip attım, sizce 6 ayda bu saçlar nereme gelirhiçbir model falan yapılmıyo zaten asla maşa ya da düzleştirici kullanmıyorum asla, bu kadar kısa olmasına rağmen bazı yerlerde hala yanıklar var Allahım bir daha silah zoru olsa saçlarımı boyatmam mahvoldular ayrıca saçımın üst kısımları usturayls kesildi katlar da var iyice cılız duruyo o eski saçlarımdan eser yok çok da dökülüyo gürleştirmem de lazım zaten yardımlarını bekliyorum abla teşekkürler benimle ilgilendiğin için...
bi gün dax bi gün barcelino kullanıp bikaç gün ara veriyorum öyle yapılmayacak mıBu saydığın bakımları ne düzenle yapıyorsun ? Mesela pazar günü dax yaptın diyelim, sonraki 7 pazarda dax yapmak çok önemli, nasıl desem belirli bir düzenle uygulayınca daha etkili oluyor bakımlar, soğan kürünü hiç denemedim ama kullananların çoğu memnun ayrıca durulama suyu olarak mı yoksa kür olarak mı kullanıyorsun, yani sonrasında duruluyor musun tekrar ? Barcelino içinde dax gibi yine bir gün belirleyip her hafta aynı gün uygulaman çok iyi olur. 8 hafta böyle kullanıp ara verdikten sonra sığır iliği kürünü öneririm, hem sonbahar dökülmelerine karşı koruma olur hemde yeni saçların çıkmasını destekliyor.
Ayrıca dediğim gibi saç için moral bozmaya değmez Allah beterinden korusun, bak biraz moral olsun sana ilk resim aylarca bakım yapıp kütten uzattığım saç, sonraki 2 cm kırık aldırmaya gidip tüm emeğimin heba olduğu, ki 3 ay olmuş hemen hemen aynı boyda kaldı uzamıyorda..
Eki Görüntüle 1848111 Eki Görüntüle 1848110
Dax ve ya barcelinodan birini haftaiçi birinide haftasonu birgün kullan, soğan suyunuda durulama suyu olarak kullan yani saçını durulayıp kaynattığın soğan suyuna birşey eklemeden dök, her banyodan sonra saçına sonra kurula öylesi daha faydalı.Ayrıca fazla şampuan kullanma elinde ıslatıp öyle uygula diplere , şampuanın fazlasıda saça zarar.bi gün dax bi gün barcelino kullanıp bikaç gün ara veriyorum öyle yapılmayacak mısoğanı kür olarak kullanıuorum durukuyorum hatta şampuanlıyorum yani... saçların da harika bu arada ne kırık var ne bişey ve gür maşalahh diyelimm ben bakım günlerni nasıl yapayım ? saçlarım hep aynı boyda kalacakmış gibi hiç dibim gelmiyor...
ama yıkamazsam içim rahat etmez soğanları :/Dax ve ya barcelinodan birini haftaiçi birinide haftasonu birgün kullan, soğan suyunuda durulama suyu olarak kullan yani saçını durulayıp kaynattığın soğan suyuna birşey eklemeden dök, her banyodan sonra saçına sonra kurula öylesi daha faydalı.Ayrıca fazla şampuan kullanma elinde ıslatıp öyle uygula diplere , şampuanın fazlasıda saça zarar.
Hicbiesey olmuyor,canim bir sonraki bakimina kadar kafanda kalsin yani dahada faydasi olur ki zaten saca zararli birsey,degilama yıkamazsam içim rahat etmez soğanları :/
bitlenme falan olmaz dimi abla ama kötü kokarsa saçımda yıkamazsamHicbiesey olmuyor,canim bir sonraki bakimina kadar kafanda kalsin yani dahada faydasi olur ki zaten saca zararli birsey,degil
Kotu kokmuyor canim tecrubeyle sabittir sacta gram koku kalmiyor bitlenmede yapmadi bende niye yapsinkibitlenme falan olmaz dimi abla ama kötü kokarsa saçımda yıkamazsam
kötü kokmuyorda acaba sıkıntı olur mu dedim o zaman bende öyle yapıyım şimdi saçımda barcelino var sence proderma geç uzayan saçlar için olan yağı mı alayım barcelinoya devam mı edeyim dax ile birlikte ?Kotu kokmuyor canim tecrubeyle sabittir sacta gram koku kalmiyor bitlenmede yapmadi bende niye yapsinki
Maşallah canımBu saydığın bakımları ne düzenle yapıyorsun ? Mesela pazar günü dax yaptın diyelim, sonraki 7 pazarda dax yapmak çok önemli, nasıl desem belirli bir düzenle uygulayınca daha etkili oluyor bakımlar, soğan kürünü hiç denemedim ama kullananların çoğu memnun ayrıca durulama suyu olarak mı yoksa kür olarak mı kullanıyorsun, yani sonrasında duruluyor musun tekrar ? Barcelino içinde dax gibi yine bir gün belirleyip her hafta aynı gün uygulaman çok iyi olur. 8 hafta böyle kullanıp ara verdikten sonra sığır iliği kürünü öneririm, hem sonbahar dökülmelerine karşı koruma olur hemde yeni saçların çıkmasını destekliyor.
Ayrıca dediğim gibi saç için moral bozmaya değmez Allah beterinden korusun, bak biraz moral olsun sana ilk resim aylarca bakım yapıp kütten uzattığım saç, sonraki 2 cm kırık aldırmaya gidip tüm emeğimin heba olduğu, ki 3 ay olmuş hemen hemen aynı boyda kaldı uzamıyorda..
Eki Görüntüle 1848111 Eki Görüntüle 1848110
Amaçsız ve yeteneksiz kuaför bu söz ne güzel yakışmış o kuaföre ve onun gibilerede çok yakışacağını düşündüm.Bende bi anlık hevesle ilk kez kısa bi model kestirdim istediğim gibi de kesemedi zaten amaçsız ve yeteneksiz kuaför. Neyse bende çok üzüldüm uzatmak için yöntemler aramaya başladım yarın dax a başlıcam bende etkili olacağını düşünüyorum morallede alakalı saç uzaması. Neşeli ol moralini yüksek tut ve uzuyor de , sağlıklı de soğuk suyla yıka uzayacaktır
Supergro yoğun vazelin içerikli bi ürün olduğu için uclarına uygulamanı pek tavsiye etmem onun yerine uclara hindistan cevizi yağı çok daha güzel olur uçucu hafif ve yoğun nemlendirici bi yağdır. Dax ı da diplere uygulamaya devam et bende kullanıyorummrb saçlarım yandı kestirdim uzatmaya çalışıyorum 2 gündür supergro kullanıyorum iyi geldi gb hatta çok az bir miktar gündüz işe giderkende sürüyorum yanıklarım daha az belli oluyo ve yumuşatıyo bendeki etkisinden memnunum başkasında nasıl bi etki yapar bilemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?