- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Evet evet eksik hatırladım yaaa
Ama yanmış saçları kesmezsek saçlar dökülür kafada saç kalmaz bi yerden sonra. 2 sene önce oluşan yanıklar 2 yıl boyunca yaptığım bakımlara rağmen düzelmedi. Tek çözüm katlı kestirmekti ben de istemedim direk düz kestim yeni saçlarım çıkmaya başladı kestiğimden beri iyi ki de kesmişim. Sadece kırık olsa haklısınız tabi de
Tabi yanık ayrı bir mesele, uzunlukta baya fark oluyor. Benimde Peru'ma var baya oldu uzadı binisini sağlıklı permalı kısım sağlıksız ama kırık yok.Evet evet eksik hatırladım yaaa
Ama yanmış saçları kesmezsek saçlar dökülür kafada saç kalmaz bi yerden sonra. 2 sene önce oluşan yanıklar 2 yıl boyunca yaptığım bakımlara rağmen düzelmedi. Tek çözüm katlı kestirmekti ben de istemedim direk düz kestim yeni saçlarım çıkmaya başladı kestiğimden beri iyi ki de kesmişim. Sadece kırık olsa haklısınız tabi de
Saç uçlarında çatallaşma varsa veya minik beyaz noktalardan varsa saçı kestirmek gerek aksi halde kırıklar yukarı duğru yol alıyor ama, saçlar yanık diye kestirmek çok elzem değil. Kestirmek sadece kozmetik olarak görüntüye artı değer katıyor.
Brezilya fönünün kırık uçlarda etkisi yok ama görüntüyü biraz toparlıyor. Kaç cm bir kesimden söz ediyoruz?Sadece yanık değil kırıklarda vardı aslında pişman değilim kestiğime ama hala uçlarda çatallaşma var. Sence biraz daha kesmem gerekir mi yoksa brezilya fönü yapmam durumu düzeltir mi?
merhaba sizce en etkili ürün ne elimdeki tüm ürünleri kullandım ama hepsini karışık kullandığım içim ne uzatıyor anlayamadımBrezilya fönünün kırık uçlarda etkisi yok ama görüntüyü biraz toparlıyor. Kaç cm bir kesimden söz ediyoruz?
2 parmak kadar bi kırık var gibi ama ben bunları kendim ayda bir yarım parmak kadar jiletlesem mesela? yoksa direk bi defada kuaförde mi kestirsem? Kısa ya zaten daha fazla kısalmasından korkuyorumBrezilya fönünün kırık uçlarda etkisi yok ama görüntüyü biraz toparlıyor. Kaç cm bir kesimden söz ediyoruz?
merhaba sizce en etkili ürün ne elimdeki tüm ürünleri kullandım ama hepsini karışık kullandığım içim ne uzatıyor anlayamadım
Jilet saçı daha çok kırar bunu geç, bence bekle 2 ay sonra kestir.2 parmak kadar bi kırık var gibi ama ben bunları kendim ayda bir yarım parmak kadar jiletlesem mesela? yoksa direk bi defada kuaförde mi kestirsem? Kısa ya zaten daha fazla kısalmasından korkuyorum
Jilet saçı daha çok kırar bunu geç, bence bekle 2 ay sonra kestir.
sinameki çok güzel uzattı ama uçlarını kırdı hep koptu çok döktü bi daha asla kullanmam onu, havuç kürü iyi geldi devam etsem mi yoksa kendi haline mi bıraksamEtkili ürün kişiye göre değişir, sinameki kürü herkesin saçını uzatırken benim uzamaısnı durdurdu mesela, bana yağlı bakımlar yarıyor. Bu yüzden bir öneri yapamam.
Aslında biz hardal kürününorwegian ile birlikte yapmıştık o dönem, onu da unutmayalım. Memnun kalmana sevindim, biz de devam edebilsek harika olurdu ama
Ben hala fotoğraf çekeceğim değil miKilicBaligi Kılıçbalığı, bi konuda fikrini sormak isterim. Saçlarım gür ve dalgalı. Kısa kestiğim için de artık hiç kat da yok. Eskiden örüp kurumaya bırakıyordum katlı olduğu için çok kabarmıyordu ama şimdi tamir yerindeyse avize gibi duruyor o şekilde kurutunca. Zaten kendi halinde kurutmaktan hiç söz etmiyim... katsız bu haliyle düzleştirmeden açık şekilde kullanamıyorum ama saçlarımı uzatmam gerek o yüzden kat attırmaktan da korkuyorum kısalır diye. Bir çok kiliye yardım ettiğin için bilgin vardır diye düşünerek sana sormak istedim önerebileceğin bişey var mı acaba?
Çok güzel uzuyor18 Eylül 2016
Eki Görüntüle 1904730
29 Ekim 2016
Eki Görüntüle 1904731
İlk resimde düzleştirilmiş ikinci resimde fönle kurutulmuş hali ( saç botoksu yaptıralı 1 buçuk hafta oldu)
Çok güzel uzuyor
İnşallah canımTeşekkür ederiimm
Tek hedefim 8 Nisan 2018 de bu boyda ve tabi dolgun sağlıklı saçlara sahip olmak
Eki Görüntüle 1905668
Harika uzamış yaa, bi an aklıma yazınki konuşmalarımız geldi:) Baya bi uzama var maşallahVee bu da bugünden
3 Aralık 2016
Eki Görüntüle 1920611
Eki Görüntüle 1920612
Eki Görüntüle 1920613
Bu da ıslak hali
Eki Görüntüle 1920615
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?