mrb arkadaşlar sevgilimin yanına dediğim gibi gittim ve sizi neler oldu anlatmak istiyorum otobüsteyken haber verdim yine daynanamadım.hamen aradı tabi ilk başta şaka yapıyorum ağzını arıyorum sandı.ama kızdı tabi keşke haber verseydın gelmeden önce haberim olurdu falan işte biraz tartıştık ondaan sonra sabah vardım oraya almaya geldi beni biliyodum ama ban a kıaymayacağını neyse yine tabi biraz kavga ettik sonra barıştık ortam yumuşadı tabi sarıldık sımsıkı onu o kadar çok özlemişim giibi anlatamamm neyse işte sonra konuştuk vakit falan geçirdik öyle geçti gitti.aslında pişmanlık yok içimde herşeye rağmen beni almaya geldi bana sarıldı elimi tuttu .bende böyle olsun istmezdım falan teselli verdi güzeldi korktuğum gibi çıkmadı yani korkuyodum çok kızacacak diye ama tabi çok kızmadı zaten sonra yyumaşadı ortam sen inatcısın falan dedi dediğim dedik çaldığım düdük yapıyosun dedi ama yinede onun için bunu yapmam hoşuna gitti zahmat çekmişsin benim için falan beni sevdiğini söyledi işte böyle oldu arkadaşlar şimdi akşam konuştuk gayet iyiydi düzeliyo herşey zamanna bıraktık zaten umarum bundan sonra hayırlısı nasip olur güzel günler olur yüzümüz güler biliyorum sende beni çok seviyorsun( k )bende seni çok seviyorum aşkım kızlar kib öpüyorum hepinizi yorumlarınızı bekliyorum
seni çok mrk ediyordum. hatta konunu okuduğumda şimdi yanındadır bile ,gitmiştir,konusuyorlardır demiştim çok çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu inşallah
seni çok mrk ediyordum. hatta konunu okuduğumda şimdi yanındadır bile ,gitmiştir,konusuyorlardır demiştim çok çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu inşallah