Yanına kar mı kaldı yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
3 aydır bir sevgilim vardı
Son 2 aydır bir uzaklaşmaları başlamıştı
İş, meşguliyet vb bahaneler
Neyse ben sabrettim

Şu an bulunduğum ülkede de kalmak için iş bakmaya başladım (onun için)
Orjinal planım doktora yapmakken burada kalacaktım sırf onunla olabilmek için
Çok meşhur bi' site var oraya üye oldum L ile başlıyor bilirsiniz
Orada çevrenizi eklerseniz ağınız genişliyormuş
Ben de arkadaşlarımı ekledim tabii onu da ekleyeyim dedim

Profiline baksam ki iş tecrübesi yıllarını görünce şok oldum
Yani profiline göre bu adam üniversiteye 11-15 yaşları arası başlamış olmalı
Dediği gibi 29 yaşında olsa 2011de mezun olması lazım
Ama 2007de işe başlamış görünüyor ve ilk işi mi bilmiyorum tabii öncesi var mı veya mezun olur olmaz mı başladı
Yani adam 34-38 arası bir yerde
17 yaşında çıraklık gibi bişi yapmıştır falan deyip ikna olmaya çalıştım kendimi ama lök diye yazıyor orada offf bilemiyorum yani

Ben hatta ilk buluştuğumuzda yüzü biraz 28e göre yaşlı gelmişti yani kırışıkları falan ama cildi mi kuru, mesleğinden mi yorgundur falan dedim yalan olabileceğini düşünmedim salak kafam
Hatta doğum gününü kutladık, 29 oluşunu kutladım yani bu adamın!

Ki 8 gündür mesajımı açmadı
Hissetti midir nedir
Ben de üstelemedim
Ama şöyle suratına okkalı bi' tane geçiremedim o sinirime dokunuyor
Diyemedim sen gözüme baka baka yalan söyledin diye
Keşke bir konuşmaya çalışsa azarlasam da rahatlasam

Ben daha bu saatten sonra yazmam ama onun aklında en son onu seven, değer veren biri olarak kaldım
Her şeyi öğrenip, ağzına edip çekin giden bi' kadın olarak değil
Öyle anlatmak istedim belki güzel bi' tavsiye verirsiniz diye

Belki diyorum böyle bi' şeyi gizleyen adam daha kötü şeyler gizliyordur
İyisi hiç konuşmamış olmak böyle çekip gitsin
Ama bir yandan da canını yakacak veya onu sinir edecek bir şeyler söylemiş olsam rahatlardım diyorum

Ha bir de öyle kurnaz, manipülatif ki her onun garip hareketine dikkat çektiğimde
Beni suçladı
Sen çok şöylesin yok sen çok böylesin
Ben de kendimi bi' güzel suçladım iyi mi
Ben sebep oldum, ben kızdırdım, ben moralini bozdum gibi
Nasıl ruh emici insan bunlar ya
Kendi yaptıklarını görmez bi' de üste çıkıp sana böyle hissettirirler iyi mi

Son düzenleme:
İlk aşk duygusunu hissettiğim kişinin bana yalan söylediğini öğrendim, konuştuk yuttum. Her şey çok daha farklı olacak diye düşünürken başka bir şeyi önüme geldi ve hiçbir şey demeden her yerden silip hayatımdan çıkarttım.
Asla yüzleşme gereği de duymadım geriye de bakmadım. Bunun üzerine 3 ay sonra şu anki erkek arkadaşımla tanıştım ve 1 senedir beraberiz.

Üzülmüş hırslanmış olman normal ama mesajını açmayı umursamayacak derecede olan bir adama “senin bu yalanını öğrendim” demek boşa olacaktır.
Ayrıca ben mesajını okumadan sildiğini bile düşünüyorum.

Ben de bazen öcümü alamadığımı düşünürüm ve sinirlenirim. Sonra aklıma gelir ki onlara en büyük ceza yine kendileri. Düşünsenize adam yalancı bir kere. Hem de yaş kompleksi yapan birisi belli ki. Bu ona yeter. Ona en büyük ceza kendisi siz rahat olun

Evet tam olarak bu hırslandım.
Sinirimi çıkartamadım ondan.
Ama geçiyor mu bu hırs zamanla?

Aslında bu öç alma mevzusunu daha önce denedim.
Dönüp bakınca o ilişkiye diyorum ki hiçbir şey söylemeseydim çok fazla şey kurtarırdım.
Daha çok içine çekildim, öç almaya çalıştıkça kendimi çok hırpalamıştım.

Enteresan bir şekilde yaşına oranla tecrübelerini ortaya çıkmayacağını sanacak kadar acınası halde. Keşke hiçbirşey söylemeden çekip gitseydiniz değmez böyle kronik yalancı için konuşmaya

Hiçbir şey söyleyemedim zaten
Canımı sıkan o

Evet tam olarak bu hırslandım.
Sinirimi çıkartamadım ondan.
Ama geçiyor mu bu hırs zamanla?
Külleri bile kalmıyor.

O zaman hatta ekran görüntüsü falan almıştım. Neden konuşmuyorsun artık benimle diye sorarsa direkt yollamak için ama sonra gereksiz olduğunu fark ettim.

Bu arada öyle duygusuz her şeyi aşmış biri de değilimdir aksine çol duygusal biriyim. Ama geçiyor merak etme.

Yalancı biri olduğu ortaya çıkmış. Ondan soğuyup kendi hayatına bakabilmen için güzel sebep. Ucuz kurtarmışın, mesaj yazmakla yorma kendini.

Son söz falan öyle şeylere gerek yok diyorsun

ayy yalancı
o sıtede sıze bakan profıller kım gorebılıyorsunuz gordugunuzu ve anladıgınızı anlamıs ondan yuzu yok dönemıyor sıze
uzak olsun oylelerı

Nasıl bakabiliyoruz?

İki ayı kötü giden üç aylık, daha doğru tabirle bir aylık, hatta daha da doğru tabile hiç başlamamış (bir ayda insanlar birbirini tanımaz bile) bir ilişki için kendini fazla hırpalamadın mı?

Klişe olacak ama iyi biri olduğuna inanmıştım bu sefer düzgün birisi demiştim...
Şimdi dönüp bakınca salakça görünüyor

Sormadı ama değil mi? :)
Bilir çünkü onlar aslında yediği naneleri...
Ben de o hırs alma şeyini denemiştim, sonu çok kötü bitmişti benim için.
Aslında geçmişten ders almak lazım.
Onda da aynı böyle ilk yaşını yakaladım sonra dedim bi' görüşeyim söveyim, iki görüşeyim canını yakayım derken...

Siz nasıl tanıştınız da yaşı hakkında yalan söyleyebildi? Ortak arkadaşlarınız yok muydu hiç?
Bir de mesleği ne?

bıldırım olarak gelıyor o... bırı sıze baktıgında su kısı profılınızı ıncelemıstır seklınde

İnşallah gitmiştir o zaman en azından bildiğimi bilir, gerizekalı küçük beyinli mahluk :)

Gerek yok tabii ya bitmiş bir şeyi sündürmeye ne gerek var. Önüne bakmalısın artık.

Haklısın.

Siz nasıl tanıştınız da yaşı hakkında yalan söyleyebildi? Ortak arkadaşlarınız yok muydu hiç?
Bir de mesleği ne?

Ortak kullandığımız bir uygulamadan
Sonra ekleştik falan falan öyle ilerlemişti yani ortak çevremiz yoktu
Pilot

Ben hiçbir zaman sevgili olmayı kabul etmediğimden daha az yara alarak sıyrılırım diye düşünüyordum. Ondan önce de çok konuşmayı kesip tekrar konuştuğumuz oluyordu. O zaman sorardı ama her yerden engelleyince soramadı tabii anlamıştır herhalde.

Ders almak konusunda haklısın. Ders almadığımız sürece nerede hata yapıyorum ben dememek lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…