İlk aşk duygusunu hissettiğim kişinin bana yalan söylediğini öğrendim, konuştuk yuttum. Her şey çok daha farklı olacak diye düşünürken başka bir şeyi önüme geldi ve hiçbir şey demeden her yerden silip hayatımdan çıkarttım.
Asla yüzleşme gereği de duymadım geriye de bakmadım. Bunun üzerine 3 ay sonra şu anki erkek arkadaşımla tanıştım ve 1 senedir beraberiz.
Üzülmüş hırslanmış olman normal ama mesajını açmayı umursamayacak derecede olan bir adama “senin bu yalanını öğrendim” demek boşa olacaktır.
Ayrıca ben mesajını okumadan sildiğini bile düşünüyorum.
Ben de bazen öcümü alamadığımı düşünürüm ve sinirlenirim. Sonra aklıma gelir ki onlara en büyük ceza yine kendileri. Düşünsenize adam yalancı bir kere. Hem de yaş kompleksi yapan birisi belli ki. Bu ona yeter. Ona en büyük ceza kendisi siz rahat olun
Enteresan bir şekilde yaşına oranla tecrübelerini ortaya çıkmayacağını sanacak kadar acınası halde. Keşke hiçbirşey söylemeden çekip gitseydiniz değmez böyle kronik yalancı için konuşmaya
Külleri bile kalmıyor.Evet tam olarak bu hırslandım.
Sinirimi çıkartamadım ondan.
Ama geçiyor mu bu hırs zamanla?
Yalancı biri olduğu ortaya çıkmış. Ondan soğuyup kendi hayatına bakabilmen için güzel sebep. Ucuz kurtarmışın, mesaj yazmakla yorma kendini.
ayy yalancı
o sıtede sıze bakan profıller kım gorebılıyorsunuz gordugunuzu ve anladıgınızı anlamıs ondan yuzu yok dönemıyor sıze
uzak olsun oylelerı
bıldırım olarak gelıyor o... bırı sıze baktıgında su kısı profılınızı ıncelemıstır seklındeSon söz falan öyle şeylere gerek yok diyorsun
Nasıl bakabiliyoruz?
Gerek yok tabii ya bitmiş bir şeyi sündürmeye ne gerek var. Önüne bakmalısın artık.Son söz falan öyle şeylere gerek yok diyorsun
İki ayı kötü giden üç aylık, daha doğru tabirle bir aylık, hatta daha da doğru tabile hiç başlamamış (bir ayda insanlar birbirini tanımaz bile) bir ilişki için kendini fazla hırpalamadın mı?
Külleri bile kalmıyor.
O zaman hatta ekran görüntüsü falan almıştım. Neden konuşmuyorsun artık benimle diye sorarsa direkt yollamak için ama sonra gereksiz olduğunu fark ettim.
Bu arada öyle duygusuz her şeyi aşmış biri de değilimdir aksine çol duygusal biriyim. Ama geçiyor merak etme.
bıldırım olarak gelıyor o... bırı sıze baktıgında su kısı profılınızı ıncelemıstır seklınde
Gerek yok tabii ya bitmiş bir şeyi sündürmeye ne gerek var. Önüne bakmalısın artık.
Siz nasıl tanıştınız da yaşı hakkında yalan söyleyebildi? Ortak arkadaşlarınız yok muydu hiç?
Bir de mesleği ne?
Ben hiçbir zaman sevgili olmayı kabul etmediğimden daha az yara alarak sıyrılırım diye düşünüyordum. Ondan önce de çok konuşmayı kesip tekrar konuştuğumuz oluyordu. O zaman sorardı ama her yerden engelleyince soramadı tabii anlamıştır herhalde.Klişe olacak ama iyi biri olduğuna inanmıştım bu sefer düzgün birisi demiştim...
Şimdi dönüp bakınca salakça görünüyor
Sormadı ama değil mi? :)
Bilir çünkü onlar aslında yediği naneleri...
Ben de o hırs alma şeyini denemiştim, sonu çok kötü bitmişti benim için.
Aslında geçmişten ders almak lazım.
Onda da aynı böyle ilk yaşını yakaladım sonra dedim bi' görüşeyim söveyim, iki görüşeyim canını yakayım derken...
hastalık derecesinde yalancı.kaçtığına şükret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?