Yanına kar mı kaldı yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yok, 2 ayı zaten vasat geçen 3 aylık bir ilişki için kılımı bile kıpırdatmam Velvette.
Şu lüzümsuz için 3 dakkanı daha hebe etme. O hiç olmamış gibi kendi geleceğine odaklan. Hemen bugün.

Oha ya
Affedersiniz ama oha
3-4 gün karısı hiç mi merak etmiyor
Yok artık diyorum
Ben de adamın evini gördüm, 2 kere kaldım diye yok canım evli olamaz diyorum
Oha

Valla ne bileyim ezikleyebilirsin
Ben olsam icimde tutamazdım
Alırdım ekran görüntüsünü egitimlerinin iş tecrübelerinin atardım adama
Ooo bilmedigim bi huyun daha varmıs bu kariyer planlamasına göre on yasında iş hayatına atılmıssın bende diyorum neden yaslı duruyor meger gercekten pörsümüşsünde cıtırı kapma hırsından hiç yüzün kızarmadan yalanlar söylemişsin az yaşının adamı olsaydın bari gibi gibi sözlerle patlardım

Ahahahahah ay çok güldüm çok şekersiniz
Üstün zekalıysa demek işte 11 yaşında üniversiteye girmiş Sheldon Cooper mübarek ya da Einstein bu Einstein

Ahahahahah ay çok güldüm çok şekersiniz
Üstün zekalıysa demek işte 11 yaşında üniversiteye girmiş Sheldon Cooper mübarek ya da Einstein bu Einstein
Yalana hic tahammülüm yok hele bide yanına kar bırakamam anlasın kandırdıgı kişinin sandıgı gibi aptal olmadıgını pislik :)

hicbir duyguyu yük etme kendine velvettecim. belki beterinden korundun. belki evliydi, belki hayatinda kalmaya devam etse seni sinir aninda dovmeye kalkacak bir manyakti.. iyiki kurtuldum bu adamdan diye dusun bence. karsina gercekten iyi biri ciktiginda gercekten guzel seyler yasadiginda salak, degersiz, kiymetsiz, yalanci bir adam icin kendime ne kadar sikinti vermisim diye dusuneceksin.. bosver eger yazarsa gelirse dok icini cunku boyle adamlar icin yuzune vurmussun vurmamissin fark etmez utanma duygusu yok bunlarin

Ne kadar acınası bir haldeymiş
şimdi beni yadırgayanlar olacak ama ben tc cüzdanına bir şekilde bakıyorum valla.
E devletine de. En azından yaşını , medeni halini yalan söyleyemiyor.

şimdi beni yadırgayanlar olacak ama ben tc cüzdanına bir şekilde bakıyorum valla.
bence dogrusunu yapıyorsunuz
bu zaman oyle bır zaman cunku
ben noterde calısırken yasadıgım bırseyı anlatayım sıze 5 yıl oluyor bu
adam sevgılısıyle geldı arac satıs ıslemı ıcın
ıslem yapılırken kımlıkten nufus bılgılerını goruyoruz ,bırde her yapılan ıslemde noter calısanları kımlık gercek mı dıye kontrol etmek zorunda soguk damga falan herseye bakılır...
baktım kımlık gercek ,ıslemı yaparken baktım ekrana elımde tuttugum kımlıgı ıle nufusta gorunen farklı ekranda gorunen nufus ıdaresıne baglı bılgı zaten en dogru olan ama elımde tuttugum bekar gorunen kımlıkte gercek kımlık

yanı ısın ozu adam sunu yapmıs basından ıkı evlılık gecmıs bu adamın
bosanmısken kımlıgını kayıp mı ettım dedı sonra evde mı buldu nasıl yaptıysa bosanmısken yenı cıkarttıgı kımlıgı ıle evlıyken yenı cıkarttıgı kımlıgı ıkısı de elınde
sevgılısıne bosanmısken yanı eskı kımlıgını gosterıyor bekar yazılı olan adam ıkı kımlıkle gezıyor ıkısıde kendısıne aıt bırı eskı bırı yenı ısıne geldıgı zaman ısıne gelenı kullanıyor

dıkkat etmeseydım sevgılısı kadın , adamı bekar sanmaya devam edecektı :) benım sayemde evlı oldugunu ogrendı
adamın hakkında suc duyurusunda bulunduk tabıkı evrakta sahtecılık :)

Son düzenleme:

Ya kimliğe de mi güvenemeyeceğiz artık
Bir kızı kurtarmışsınız o pisliğin elinden
Nasıl söylediniz ki
Kız kafasına geçirmiştir inşallah çantayı

kiz e devletine nasil giriyorsun valla ajan olacak insan itemisin

Ben de söylemedim zaten
Aklıma gelince kendi kendime söyleniyorum bazen, arkadaşlarıma falan söyleniyorum
Ama dediğiniz gibi adam benim gözümün içine bakıp mıç mıçlık yaparken utanmamış bundan, suçluluk hissetmemiş şimdi mi utanacak
Sağda solda kendini böyle gösterecek ki işte genç kız düşürsün
Ne pislik ya

kiz e devletine nasil giriyorsun valla ajan olacak insan itemisin
il e devletini açtırıyorum. BiR şey soracağım diye. Ben e devlet açamıyorum bir öğrenemedim diyorum; o da açıyor sonra ver bakayım bir diyorum. Valla kimse kusura bakmasın devir çok kötü.

Bence yapmak lazım zaten.
Valla tek bu da değil yaşadıklarımdan sonra güvenmemekte haklıyım.
Bak 3 ay tuttum kendimi yok güveniyorum, kurcalamam dedim
Hak etmiyor böyle bir tavrı dedim
Valla fazlasını hak ediyormuş

Ya kimliğe de mi güvenemeyeceğiz artık
Bir kızı kurtarmışsınız o pisliğin elinden
Nasıl söylediniz ki
Kız kafasına geçirmiştir inşallah çantayı

ıslemı yaparken adama dedım kı
evlı mısınız bekar mı ?
bekarım dedı
kız bır afralandı kadının yanında adama sarkıyorum dusundu once bır atarlandı
ben adamı sohbete aldım bır yandan ıncelıyorum bılgısı bır yandan kımlıge bakıyorum emın olmak ıcın bır yandan da kullandıgımız programdan hızlı mesaj ıle noter hanıma olanı yazıyorum adam cıkmadan ıslem bıtmeden gereken yapılsın dıye

basınızdan evlılık gectı heralde dedım
nerden bıldınız dedı adam guldu resmen flortlesıyor benle salak halbukı ben neyın derdındeyım
kadın dedı kı nufus bılgılerını goruyordur ekranda
adam bır degıstı

evet dedım ekrana gore evlı kımlıge gore bekar acaba dedım bazen sıstemde aksaklık oluyor bılgı guncellenmıyor oyle bırsey mı daha once banka gıbı veya baska resmı kurumlarda sorun yasadınız mı dedım
lafa tutuyorum
adam yok sorun yasamadım dedı gerızekalı ya bana yanlıs kımlıgı verdı ya bu konular acılmaz sandı ama dıkkat ısteyen bırsey kımlıkle gercek bılgı arasında tek fark bekar ve evlı yazması hersey oldugu gıbı aynı o bekar evlı kısmı da 2. sayfa dokumunde yanı tesaduf tıklayıp bakmasam ben farketmeyecegım bıle o kalabalıkda o telasta gozden kacabılır

adama dedım kı sız soyle bekleyın ben kımlıgı teyıt etmek zorundayım

noterın yanına gectım nufus ıdaresını aradı falan adamın soguk terler dokuyor kadın hala yanında son ana kadar kadın asla yanından ayrılmadı

herkes o kalabalık durmus olanı bıtenı ızlıyor ıcerdekıler calısanlar herkes

noter hanım dedıkı ıste kımlıgınız sahte hakkınızda ıslem yapılması lazım ıslem ıcın sırada bekleyenlerden ozur dılendı polısler geldı bır yandan yaklasık 1 saat aynı seyler tekrar tekrar konusuldu anlatıldı kadın en son cıkarken adama allah belanı versın dedı

kıbar kadınmıs ben olsam baska olurdu

Yuh artık ya...
Valla şok geçirdim. Nasılda kurgulamış , hiç utanma sakınma da yok.
Arsız edepsizden Allah uzak etsin. Dur ben bir de nişanlımı notere götüreyim

Yuh artık ya...
Valla şok geçirdim. Nasılda kurgulamış , hiç utanma sakınma da yok.
Arsız edepsizden Allah uzak etsin. Dur ben bir de nişanlımı notere götüreyim

sımdıkı yenı kımlıklerde artık bu saibelı durumlar yasanmaz ıyı oldu yenı kımlıkler

yok ben rahat edemem baska turlu atamam diyosan da soyle ciksin kiz icinden hicbir sey senden kiymetli degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…