Yanına kar mı kaldı yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 aylik iliski icin hayat plani degistirmek hata. Bu adam 2 ayinda zaten uzaksa komple hata. Yani doktora yapacak bir insan 3 aylik biri icin neden egitiminden vazgecer nasil bir kafadir ben anlamiyorum yahu.

Aa çok aşığım ya o da dünyanın en iyi irkeği çünkü * kafasına vuran smiley *

Yaw bunlara dalınca insan çıkamıyor :)
Böyle bi titreme geldi mi sana ilk öğrenince? Ben eskisinin yalanlarını öğrenince tepeden inme bişiler hissetmiştim. Ayy ne salaklar yaa.

Yaw bunlara dalınca insan çıkamıyor :)
Böyle bi titreme geldi mi sana ilk öğrenince? Ben eskisinin yalanlarını öğrenince tepeden inme bişiler hissetmiştim. Ayy ne salaklar yaa.

Keşkül gibi
Şaka bi' yana kalbim büyük bir attı o an
İşin komik yanı tarih kendini tekerrür eder, daha önce de buna benzer bir şey oldu ben adamın tc nosuna kadar bulup bir çıkartmıştım iş yerini falan of off ne olaydı
Ondan intikam almaya çalışırken yara almıştım baya
O yüzden aslında bu bile en iyisinin hiç uğraşmamak olduğunu gösteriyor
İntikam almaya çalışırken insan kendisi inciniyor çünkü
Ne tip yalanlarını yakaladın?
Çok patolojik vaka ya, adamlarda hastalık gibi oluyor, bir yalanla da kalmıyor

Üff neden bu herifler böyle? Neyse benim şimdiki iyi allahtan da onun da başka uyuz halleri var :) doğrusu beni bulmaz zaten

3 aylık ilişkinin 2 ayı kötü ve 1 hafta mesajlaşmadığınız oluyormuş. Kusura bakmayın ama sizin "sevgilim" dediğiniz kişi sevgiliniz değil, yaşadığınız şey de ilişki değil.

Sevgilimin mesajını 1 hafta açmamak için kabul edilebilir tek mazeretim ölmüş olmam olabilir ancak.
Pilot olmasına rağmen normal değil bu durum. Sanırsın uçakta yatırıyorlar adamı.

Bunları da sizi üzmek için söylemiyorum. Aksine değmeyecek bir adam için boşa üzülmeyin diye söylüyorum.
Yalancının tekiymiş zaten. Toparlanıp önünüze bakın artık.

N nscckts
gixxer_600

Kızlar haklıymışsınız
Ben yeni olduğum için bilmiyordum
Şimdi kurcaladım
3 gün önce gizli biri bakmış profilime "anonymous" diyor
Ama iş tanımında "uçuş görevlisi" var
Yani benim iş alanım havacılığa çok uzak olduğu için bu saklı kişi ondan başkası olamaz
Yani bildiğimi biliyor!

N nscckts gixxer_600 kızlar bir şey yapmayayım veya demeyeyim değil mi, mesaj yerine ulaşmıştır:)

ben olsam asslaaaa bırsey demem asla aramam
eger ararsa ergenlerle ısım olmaz benı bırdaha rahatsız etme der kapatırım hıc bır acıklamasını da dınlemem

ben olsam asslaaaa bırsey demem asla aramam
eger ararsa ergenlerle ısım olmaz benı bırdaha rahatsız etme der kapatırım hıc bır acıklamasını da dınlemem

Oh suratımda gülümseme oluştu resmen içim rahatladı
Profilim ordan göz kırptı resmen kendisine ce-ee
Enseledim seni ve yalanlarını demiş oldum :)
Evet galiba öylesi daha iyi olur
Hem bildiğimi biliyor
Seninle mi uğraşıcam be mesajını da vermek lazım yalancıya

Bencede hiç ulaşmayın artık mantıklı bi açıklaması olsa yapardı diye düşünüyorum.dediğiniz gibi mesajı aldı o :) en baştan görmeniz iyi olmuş

İyi en azından bunu dert ediyordum madem bu da gitmiş, çözülmüş oldu :)
Gördüm ve çekip gidiyorum mesajı ulaştı rahatladım :)

Erkeklere sayıp dökmek asla işlemiyor.

Sessiz kalın eninde sonunda sizi merak edecek. Cidden 28 senede şunu öğrendim, bir erkekte susmak ve tepki vermemek kadar işleyen bir şey yok. Onlar kadınların çemkirmesine alışmış hata yaptıklarında, siz onu yoksaydığınız hayatınızdan tamamen çıkardığınızda afallıyorlar. Bunu ona bir şey söyleyerek yapmanıza gerek yok, kafanızda bitirdiğinizde o enerjiyi hissediyorlar.

Düşünsenize birine seni hayatımdan çıkardım, sen yalancısın falan demek bile efor. Siz bunu fark edip ona bile lütfetmemiş oluyorsunuz, daha güzel.

Onu ben de düşündüm ilk
Ama evinde hiç kadına dair bir iz yoktu
Bir de 2017den fotoğrafları var sevgilisiyle bulduğum
Ne ara evlenmiş olabilir ki???
İyi kazanıyorsa bekar evi açmıştır kendine, evlilik fotoğraflarını da paylaşmamıştır. Ben hiç evli değil gibi profil yapan adam gördüm pardon adam diyorum da bunlar sırtlanlık yapmak için her şeyi yapar

Doğru aslında neden olmasın ki.
Adam zaten falso neyine güvenicem yani.
Her türlü şeyi yapmış olabilir diyorum şu saatten sonra.
O adamcıkları ben de görüyorum ya, bazen araya karıları falan bi yorum atıyor da öyle anlıyorsunuz yani şaka gibiler
İşte bunlar bdv de karımı kıskandığım için foto atmıyorum diyenler
Hiç yemiyorum o bahaneyi o yüzden

Gerek kalmadı bir şey söylememe zaten bildirimim gitmiş ki geri bakmış profilime, artık bu saatten sonraki suskunluğum ona "bi dıttır git" mesajını vermiş olur :)

Valla benim bi sevgilim vardı ev arkadaşı bile vardı haftanın 3-4 günü beraber kalır 7 günü akşamları birlikte geçirdik 8-9 ay falan. Adam evli çıktı. Benimle kaldığı ev de asıl evinin yan sokağındaydı karısıyla tanışınca öğrendim.Bu tiplerden herşey beklenir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…