3 aylik iliski icin hayat plani degistirmek hata. Bu adam 2 ayinda zaten uzaksa komple hata. Yani doktora yapacak bir insan 3 aylik biri icin neden egitiminden vazgecer nasil bir kafadir ben anlamiyorum yahu.
Yaw bunlara dalınca insan çıkamıyor :)Evet 2007de başlamış
Yani 3 yıl lisans düşünsek
9 yıl o işte çalışmış, şimdiki işi de 3 yıldır
12 eder
21+12den en az 33 var
Ama tabii işe hemen mi başladı falan o kısımları detayları bilmiyorum
O yüzden 34-38 arası dedim, bi ara aldığı bi sertifikadan bahsetmişti onun yılını da ekledim
Yani kesinlikle 2007den önce mezun olmuş çünkü okulunun sitesini falan da kurcaladım, program adı değişmiş falan bununki eski program adı
Öff FBI gibi girdim mevzuya
Aynen bana uzun süre müsaade ben okçuluğa ve doktorama dönüyorum yetti bu kadar macera
Dunyanin degil evrenin kalan son en iyi erkegi bile olsa hayat planimi degistirmem ben kendi adima.Aa çok aşığım ya o da dünyanın en iyi irkeği çünkü * kafasına vuran smiley *
Yaw bunlara dalınca insan çıkamıyor :)
Böyle bi titreme geldi mi sana ilk öğrenince? Ben eskisinin yalanlarını öğrenince tepeden inme bişiler hissetmiştim. Ayy ne salaklar yaa.
Üff neden bu herifler böyle? Neyse benim şimdiki iyi allahtan da onun da başka uyuz halleri var :) doğrusu beni bulmaz zatenKeşkül gibi
Şaka bi' yana kalbim büyük bir attı o an
İşin komik yanı tarih kendini tekerrür eder, daha önce de buna benzer bir şey oldu ben adamın tc nosuna kadar bulup bir çıkartmıştım iş yerini falan of off ne olaydı
Ondan intikam almaya çalışırken yara almıştım baya
O yüzden aslında bu bile en iyisinin hiç uğraşmamak olduğunu gösteriyor
İntikam almaya çalışırken insan kendisi inciniyor çünkü
Ne tip yalanlarını yakaladın?
Çok patolojik vaka ya, adamlarda hastalık gibi oluyor, bir yalanla da kalmıyor
Ben zaten yapım gereği heyecanlıyımdır, o da tam aksi yavaş, sakin
Bu ihtimali de düşündüm ama arada 1 hafta yazışmadığımız oluyordu ben yazıyordum yani her gün tepesinde değildim ki
Mesaj atacak olsam 2-3 günde bir atardım aralık bırakırdım
Söyleyeceklerimi yumuşak söylüyordum falan
Ama en son bana da eeh geldi
3-4 ay olmuş hala böyle uzak, soğuk
O zaman bastırdım konuşalım diye sonra böyle kaçtı
ben olsam asslaaaa bırsey demem asla aramam
eger ararsa ergenlerle ısım olmaz benı bırdaha rahatsız etme der kapatırım hıc bır acıklamasını da dınlemem
Bencede hiç ulaşmayın artık mantıklı bi açıklaması olsa yapardı diye düşünüyorum.dediğiniz gibi mesajı aldı o :) en baştan görmeniz iyi olmuş
Bencede hiç ulaşmayın artık mantıklı bi açıklaması olsa yapardı diye düşünüyorum.dediğiniz gibi mesajı aldı o :) en baştan görmeniz iyi olmuş
Tüm sayfaları okudum. Yorumum; adam evli.
İyi kazanıyorsa bekar evi açmıştır kendine, evlilik fotoğraflarını da paylaşmamıştır. Ben hiç evli değil gibi profil yapan adam gördüm pardon adam diyorum da bunlar sırtlanlık yapmak için her şeyi yaparOnu ben de düşündüm ilk
Ama evinde hiç kadına dair bir iz yoktu
Bir de 2017den fotoğrafları var sevgilisiyle bulduğum
Ne ara evlenmiş olabilir ki???
İyi kazanıyorsa bekar evi açmıştır kendine, evlilik fotoğraflarını da paylaşmamıştır. Ben hiç evli değil gibi profil yapan adam gördüm pardon adam diyorum da bunlar sırtlanlık yapmak için her şeyi yapar
Erkeklere sayıp dökmek asla işlemiyor.
Sessiz kalın eninde sonunda sizi merak edecek. Cidden 28 senede şunu öğrendim, bir erkekte susmak ve tepki vermemek kadar işleyen bir şey yok. Onlar kadınların çemkirmesine alışmış hata yaptıklarında, siz onu yoksaydığınız hayatınızdan tamamen çıkardığınızda afallıyorlar. Bunu ona bir şey söyleyerek yapmanıza gerek yok, kafanızda bitirdiğinizde o enerjiyi hissediyorlar.
Düşünsenize birine seni hayatımdan çıkardım, sen yalancısın falan demek bile efor. Siz bunu fark edip ona bile lütfetmemiş oluyorsunuz, daha güzel.
Bence sadece bi mesaj at.. Yazık üzülüyorum senin gibilere diye.. Bi de sonuna gülücük koy
Valla benim bi sevgilim vardı ev arkadaşı bile vardı haftanın 3-4 günü beraber kalır 7 günü akşamları birlikte geçirdik 8-9 ay falan. Adam evli çıktı. Benimle kaldığı ev de asıl evinin yan sokağındaydı karısıyla tanışınca öğrendim.Bu tiplerden herşey beklenir.İyi kazanıyorsa bekar evi açmıştır kendine, evlilik fotoğraflarını da paylaşmamıştır. Ben hiç evli değil gibi profil yapan adam gördüm pardon adam diyorum da bunlar sırtlanlık yapmak için her şeyi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?