yok orda yalan yanlıs olmaze devlete kadar bakıyorum benHerhalde orada da bir şey saklayamaz
yok ben rahat edemem baska turlu atamam diyosan da soyle ciksin kiz icinden hicbir sey senden kiymetli degil
ıslemı yaparken adama dedım kı
evlı mısınız bekar mı ?
bekarım dedı
kız bır afralandı kadının yanında adama sarkıyorum dusundu once bır atarlandı
ben adamı sohbete aldım bır yandan ıncelıyorum bılgısı bır yandan kımlıge bakıyorum emın olmak ıcın bır yandan da kullandıgımız programdan hızlı mesaj ıle noter hanıma olanı yazıyorumadam cıkmadan ıslem bıtmeden gereken yapılsın dıye
basınızdan evlılık gectı heralde dedım
nerden bıldınız dedı adam gulduresmen flortlesıyor benle salak halbukı ben neyın derdındeyım
kadın dedı kı nufus bılgılerını goruyordur ekranda
adam bır degıstı
evet dedım ekrana gore evlı kımlıge gore bekar acaba dedım bazen sıstemde aksaklık oluyor bılgı guncellenmıyor oyle bırsey mı daha once banka gıbı veya baska resmı kurumlarda sorun yasadınız mı dedım
lafa tutuyorum
adam yok sorun yasamadım dedı gerızekalı ya bana yanlıs kımlıgı verdı ya bu konular acılmaz sandı ama dıkkat ısteyen bırsey kımlıkle gercek bılgı arasında tek fark bekar ve evlı yazması hersey oldugu gıbı aynı o bekar evlı kısmı da 2. sayfa dokumunde yanı tesaduf tıklayıp bakmasam ben farketmeyecegım bıle o kalabalıkda o telasta gozden kacabılır
adama dedım kı sız soyle bekleyın ben kımlıgı teyıt etmek zorundayım
noterın yanına gectım nufus ıdaresını aradı falan adamın soguk terler dokuyor kadın hala yanında son ana kadar kadın asla yanından ayrılmadı
herkes o kalabalık durmus olanı bıtenı ızlıyorıcerdekıler calısanlar herkes
noter hanım dedıkı ıste kımlıgınız sahte hakkınızda ıslem yapılması lazım ıslem ıcın sırada bekleyenlerden ozur dılendı polısler geldı bır yandan yaklasık 1 saat aynı seyler tekrar tekrar konusuldu anlatıldıkadın en son cıkarken adama allah belanı versın dedı
kıbar kadınmıs ben olsam baska olurdu
ben var ya kendimi tam 3 sene sucladim bir sebepten. boyle yanlis bir secimden. 3 sene sucladigim secim benim hayatimi 5-6 ay isgal etmedi ama ben kendimi duvardan duvara 3 sene vurdum astim krizleri gecirdim agladim delirdim saclarim dokuldu.. sonra noldu? geriye donus var mi yok eeee ne yaptin kiz dedim neden bu kadar buyuttun bu kadar buyuk ne yasadin zulummu gordun ac mi kaldin iskenceye mi ugradin? hicbir yakinlik kurmadigim herifin biri icin niye tanistim niye niye niye diye yedim bitirdim kendimi.. feministim ya kimseyle isim olmaz ya benim pehhh. sonra bi adam girdi hayatima kedi gibi oldum asik oldum evlendim ilkim oldu herseyim oldu iyiki de oldu ohh misss yani demek istedigim zaman akiyo kendinden kacma ne ile sucluyosan otur kendinle konus ve kapa konuyu.. boyle yasanmiyo bilirim.. simdi ben geri donup baktigimda diyorum ki aaa nesacma ne cahil cocukmusum.. bu gunlerini yerine kimse getiremicek hayvan herifin tekiydi be kurtulmusum cok sukur de devam et guzel gunlere yuruYa bulaşmak istemiyorum evet isterdim bunları söyleyeyim ama geçmişte başıma geleni hatırlıyorum.
Buna benzer, onda ille de konuşucam, ille de acı çektiricem ona diye diye uğraştım sonra dayak yiyip döndüm
Hiç yapmaz, kibar, işinde gücünde diyeceğiniz adam
Yani insan yaşadıklarından ders almalı bunu yaşamışım daha önce
Böyle köşeye kıstırınca ne yapacakları belli olmuyor bunların
Bir de kendimi suçlamaktan nasıl vazgeçebilirim
Çünkü 2 aydır her yaptığı abuk subuk harekete ben dikkat çekince işte ne bileyim mesela diyorum 1 hafta hiç konuşmuyoruz, işte ben meşgulüm, benim işim şöyle böyle, sen bana baskı yapıyorsun, facebooktan ekledim diye adam üstüme geliyorsun dedi ya facebooktan eklenince daralan ilk defa görüyorum
Ondan sonra soğudu uzaklaştı zaten artık ne vardıysa o facebookta
Ohaa ki ne ohaa hayatımın şokuydu..Hatta benim sosyal medya hesabım yoktu bişeylere bakmak için de onunkini kullanıyodum şifreleri falan herşeyi bendeydiOha ya
Affedersiniz ama oha
3-4 gün karısı hiç mi merak etmiyor
Yok artık diyorum
Ben de adamın evini gördüm, 2 kere kaldım diye yok canım evli olamaz diyorum
Oha
ben var ya kendimi tam 3 sene sucladim bir sebepten. boyle yanlis bir secimden. 3 sene sucladigim secim benim hayatimi 5-6 ay isgal etmedi ama ben kendimi duvardan duvara 3 sene vurdum astim krizleri gecirdim agladim delirdim saclarim dokuldu.. sonra noldu? geriye donus var mi yok eeee ne yaptin kiz dedim neden bu kadar buyuttun bu kadar buyuk ne yasadin zulummu gordun ac mi kaldin iskenceye mi ugradin? hicbir yakinlik kurmadigim herifin biri icin niye tanistim niye niye niye diye yedim bitirdim kendimi.. feministim ya kimseyle isim olmaz ya benim pehhh. sonra bi adam girdi hayatima kedi gibi oldum asik oldum evlendim ilkim oldu herseyim oldu iyiki de oldu ohh misss yani demek istedigim zaman akiyo kendinden kacma ne ile sucluyosan otur kendinle konus ve kapa konuyu.. boyle yasanmiyo bilirim.. simdi ben geri donup baktigimda diyorum ki aaa nesacma ne cahil cocukmusum.. bu gunlerini yerine kimse getiremicek hayvan herifin tekiydi be kurtulmusum cok sukur de devam et guzel gunlere yuru
karakterli olsa yapar mi boyle bisey tabiki siyrilmak bu islerden uste cikmak tabikiEvet aslında geçmişte de kendimi suçladığım oldu
Şimdi dönüp bakınca manyakmışım, karşıdaki ne biçim davranmış kendimde hatayı arıyorum diyorum
Ben çok safım herhalde
Karşıdaki manipüle edip suçu bana atınca inanıyorum
Onların amacı da zeytinyağı gibi üste çıkmak meseleyi haklı haksızı çözmek değil ki
Insanin eski esine olan hirsi bile azalirken kendinize yuklenmeyin artik. Tecrube hanesine yazin,gecin. Niye kisa surede baglandiginizi,niye oto kontrolunuzu azalttiginizi ve niye kariyerinizi bir erkek icin sekillendirmeyi dusundugunuz uzerinde yogunlasin. Bence bunlara daha cok akil yorun. Bunlari benzer hatalar yapmis biri olarak yaziyorum. Degmez inanin,hele de kendinizi hirpaladiginiza.Guzel bir yasam surmeniz dilegiyle.Evet tam olarak bu hırslandım.
Sinirimi çıkartamadım ondan.
Ama geçiyor mu bu hırs zamanla?
karakterli olsa yapar mi boyle bisey tabiki siyrilmak bu islerden uste cikmak tabiki
Insanin eski esine olan hirsi bile azalirken kendinize yuklenmeyin artik. Tecrube hanesine yazin,gecin. Niye kisa surede baglandiginizi,niye oto kontrolunuzu azalttiginizi ve niye kariyerinizi bir erkek icin sekillendirmeyi dusundugunuz uzerinde yogunlasin. Bence bunlara daha cok akil yorun. Bunlari benzer hatalar yapmis biri olarak yaziyorum. Degmez inanin,hele de kendinizi hirpaladiginiza.Guzel bir yasam surmeniz dilegiyle.
Kin kotu bir duygu,insani yasanan anlara mahkum ediyor. Cevreniz buyuk bir ihtimalle karismak istememistir. Tepki vereceginizi bile dusunmus olabilirler.Geçer zaten ya.
Hiç ağlamadım bile olay olduğundan beri 2 haftadır
İçten içe kinleniyorum ama yalan yok
O da bi 2 haftaya geçer diye umuyorum
Düşündükçe korkunç geliyor evet
Çevreme dönüp dedim, neden durdurmadınız beni
Ben doktora yapıcam da yapıcam diye yıllardır yırtınıyorum, etrafıma söylüyorum
Bi' anda silmek bunları hem de bi' erkek için, bi' de değmeyen bi' erkek için
Kendime şaşıyorum nasıl bi kafalar yaşıyorduysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?