Yanına kar mı kaldı yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zaten söylesem neyi değiştirebileceğim ki, yaşı mı küçülecek
Beyaz atlı prense mi dönüşecek yani
Anlayıp anlamamasının da bir önemi olmaması lazım işte de
Neyse ben bir iki hafta daha vereyim o zamana benimkinde de küller eser herhalde :)

Eski konularında en az bir yılı aşmış bir ilişki evlilik yoluna girilmiş gibi düşünmüştüm açıkçası. Böyle kısacık bir şey olduğunu bilsem daha farklı yorumlar yapardım.

Adamın yalan söylemesi falan ayrı mevzu da çok mü üstüne gidip bunalttın adamı acaba iyi birini buldum diye düşünürken. Farkına varmadan yapmış olman mümkün bunu.

Ortak kullandığımız bir uygulamadan
Sonra ekleştik falan falan öyle ilerlemişti yani ortak çevremiz yoktu
Pilot
Yaa bu pilotlar harbi çapkın ve sözüne güvenilmez oluyor. Genellemelerden nefret etsem de gerçek bu.
Canım sen şimdi yediremiyorsun muhtemelen kendine bunu. Ama inan 3 aylık ilişki için değmez. İlişki bile sayılır mı bilemem hatta bunu.
Bir de senin tek olduğunu düşünmüyorum ben. Muhtemelen görüştüğü başka kişiler de vardır. O soğuk davranma sebebi de budur yani.

Ben zaten yapım gereği heyecanlıyımdır, o da tam aksi yavaş, sakin
Bu ihtimali de düşündüm ama arada 1 hafta yazışmadığımız oluyordu ben yazıyordum yani her gün tepesinde değildim ki
Mesaj atacak olsam 2-3 günde bir atardım aralık bırakırdım
Söyleyeceklerimi yumuşak söylüyordum falan
Ama en son bana da eeh geldi
3-4 ay olmuş hala böyle uzak, soğuk
O zaman bastırdım konuşalım diye sonra böyle kaçtı

Şu saatten sonra her şeyi beklerim
Belki başka sevgilisi bile vardır

Arap bir sevgilim vardı. Aylardır benden azıcık büyük gibi 90li sanirken 95li olduğunu öğrenmiştim. Arapça 5 rakamı 0 gibi yazıldığı için çok kolay kanmisim :)
Başta çok şaşırdım benim oglan daha yeni reşit olan minik bir bebe cikmasina. Ama sonra 'nasil soyleseydim, oyyy gudugudu, yapardin' demişti
O kadar da büyütmemistim ya. Sonuçta yaşının ne önemi var ki? Benim oğlan 18 yaşında tüm sorumluluklarını yerine getirir,kendini ailesini bakar, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atardı. Bir sonraki sevgilim o zamanlar 26 yaşındaydı hala universiteyi bitirememis,aklına çalışmak gelmeyen,annesinden aldığı parayla yaşamaya calisan-sorumsuz biriydi.
Simdikinin yaşını bile bilmiyorum,iki yıl olacak tanisali. Geçen doğum günü kartı atmıştım, emin olamadım mutlu bir 30 sene mi yazsam,yoksa 29una mi girdi diye. Bilet almam için kimlik gibi bir kart gönderdi,88liymis meğer
Bence bu kadar basit bir olayı büyütme. Bitmiş gitmiş zaten.
Muhtemelen işlerin böyle büyüyeceğini düşünmemiştir

Ben 5ten fazla yaş istemiyorum ki ya
34lük adamla takılmazdım yani bilsem ya da 38 mi ne ise artık

KudrAlobar ama güzel bi' noktaya değindin
Bi' daha böyle baştan bu kadar heyecan yapmam
Bir de neye göre kime göre iyi olduğunu biliyoruz yani adamın
Çok eskiden bi' sevgilimi de 4 ayda böyle faka bastırmıştım
Kimlik isteyeceğim resmen artık adamlardan

Doğru yani, napacak, gidip başkasına yalan söylemeye devam edecek en iyi ihtimalle : D

Sabıka kaydı bile iste bence.

Bırak onlar heyecanlansın, onlar uğraşsın.

Yüz yüze gelmiş miydiniz hiç? Bişey sorucam cevaplamak zorunda değilsin tabii. Tinderdan mı tanıştınız?

Yok yok o değil
Geldik tabii ki, her hafta görüşüyorduk ben hatta ilk buluştuğumuzda bunun kırışıkları falan biraz fazla 28liğe göre yüzü kuru mu işinden mi neden acaba diye düşünmüştüm

Tövbe estağfirullah bi insan neden yaşını yalan söyler ki? Hadi kadın olsa tamam, biz takarız öyle şeylere de. Bilemedim.
2007de mi başlamış görünüyor işe?

3 aylik iliski icin hayat plani degistirmek hata. Bu adam 2 ayinda zaten uzaksa komple hata. Yani doktora yapacak bir insan 3 aylik biri icin neden egitiminden vazgecer nasil bir kafadir ben anlamiyorum yahu.

Tövbe estağfirullah bi insan neden yaşını yalan söyler ki? Hadi kadın olsa tamam, biz takarız öyle şeylere de. Bilemedim.
2007de mi başlamış görünüyor işe?

Evet 2007de başlamış
Yani 3 yıl lisans düşünsek
9 yıl o işte çalışmış, şimdiki işi de 3 yıldır
12 eder
21+12den en az 33 var
Ama tabii işe hemen mi başladı falan o kısımları detayları bilmiyorum
O yüzden 34-38 arası dedim, bi ara aldığı bi sertifikadan bahsetmişti onun yılını da ekledim
Yani kesinlikle 2007den önce mezun olmuş çünkü okulunun sitesini falan da kurcaladım, program adı değişmiş falan bununki eski program adı
Öff FBI gibi girdim mevzuya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…