- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
O uygulamada profilini kimlerin görüntülediği görünüyor diye biliyorum belki ondanKi 8 gündür mesajımı açmadı
bırak bırak bunlar katil manyak her şey çıkıyor sonradan.Başka neler saklıyordur kimbilir.
Bu kadar üste çıktığına göre.
Ben hiçbir zaman sevgili olmayı kabul etmediğimden daha az yara alarak sıyrılırım diye düşünüyordum. Ondan önce de çok konuşmayı kesip tekrar konuştuğumuz oluyordu. O zaman sorardı ama her yerden engelleyince soramadı tabii anlamıştır herhalde.
Ders almak konusunda haklısın. Ders almadığımız sürece nerede hata yapıyorum ben dememek lazım.
Klişe olacak ama iyi biri olduğuna inanmıştım bu sefer düzgün birisi demiştim...
Şimdi dönüp bakınca salakça görünüyor
Sormadı ama değil mi? :)
Bilir çünkü onlar aslında yediği naneleri...
Ben de o hırs alma şeyini denemiştim, sonu çok kötü bitmişti benim için.
Aslında geçmişten ders almak lazım.
Onda da aynı böyle ilk yaşını yakaladım sonra dedim bi' görüşeyim söveyim, iki görüşeyim canını yakayım derken...
Yaa bu pilotlar harbi çapkın ve sözüne güvenilmez oluyor. Genellemelerden nefret etsem de gerçek bu.Ortak kullandığımız bir uygulamadan
Sonra ekleştik falan falan öyle ilerlemişti yani ortak çevremiz yoktu
Pilot
O uygulamada profilini kimlerin görüntülediği görünüyor diye biliyorum belki ondan
bırak bırak bunlar katil manyak her şey çıkıyor sonradan.
Eski konularında en az bir yılı aşmış bir ilişki evlilik yoluna girilmiş gibi düşünmüştüm açıkçası. Böyle kısacık bir şey olduğunu bilsem daha farklı yorumlar yapardım.
Adamın yalan söylemesi falan ayrı mevzu da çok mü üstüne gidip bunalttın adamı acaba iyi birini buldum diye düşünürken. Farkına varmadan yapmış olman mümkün bunu.
Yaa bu pilotlar harbi çapkın ve sözüne güvenilmez oluyor. Genellemelerden nefret etsem de gerçek bu.
Canım sen şimdi yediremiyorsun muhtemelen kendine bunu. Ama inan 3 aylık ilişki için değmez. İlişki bile sayılır mı bilemem hatta bunu.
Bir de senin tek olduğunu düşünmüyorum ben. Muhtemelen görüştüğü başka kişiler de vardır. O soğuk davranma sebebi de budur yani.
Arap bir sevgilim vardı. Aylardır benden azıcık büyük gibi 90li sanirken 95li olduğunu öğrenmiştim. Arapça 5 rakamı 0 gibi yazıldığı için çok kolay kanmisim :)
Başta çok şaşırdım benim oglan daha yeni reşit olan minik bir bebe cikmasina. Ama sonra 'nasil soyleseydim, oyu gudugudu, yapardin' demişti
O kadar da büyütmemistim ya. Sonuçta yaşının ne önemi var ki? Benim oğlan 18 yaşında tüm sorumluluklarını yerine getirir,kendini ailesini bakar, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atardı. Bir sonraki sevgilim o zamanlar 26 yaşındaydı hala universiteyi bitirememis,aklına çalışmak gelmeyen,annesinden aldığı parayla yaşamaya calisan-sorumsuz biriydi.
Simdikinin yaşını bile bilmiyorum. Geçen doğum günü kartı atmıştım, emin olamadım mutlu bir 30 sene mi yazsam,yoksa 29una mi girdi diye. Bilet almam için kimlik gibi bir kart gönderdi,88liymis meğer
Bence bu kadar basit bir olayı büyütme. Bitmiş gitmiş zaten.
Muhtemelen işlerin böyle büyüyeceğini düşünmemiştir
Belki daha başka yalanlarıda vardı sizin bilmediğiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.Siz yüzleşsenizde o yalanlarınıda yine başka yalanlarla kapatmaya çalışıp iyice küçülecekti gözünüzde.mesaj gittiyse iyi:)
Belki daha başka yalanlarıda vardı sizin bilmediğiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.Siz yüzleşsenizde o yalanlarınıda yine başka yalanlarla kapatmaya çalışıp iyice küçülecekti gözünüzde.
KudrAlobar ama güzel bi' noktaya değindin
Bi' daha böyle baştan bu kadar heyecan yapmam
Bir de neye göre kime göre iyi olduğunu biliyoruz yani adamın
Çok eskiden bi' sevgilimi de 4 ayda böyle faka bastırmıştım
Kimlik isteyeceğim resmen artık adamlardan
Yüz yüze gelmiş miydiniz hiç? Bişey sorucam cevaplamak zorunda değilsin tabii. Tinderdan mı tanıştınız?Şu saatten sonra her şeyi beklerim
Belki başka sevgilisi bile vardır
Yüz yüze gelmiş miydiniz hiç? Bişey sorucam cevaplamak zorunda değilsin tabii. Tinderdan mı tanıştınız?
Sabıka kaydı bile iste bence.
Bırak onlar heyecanlansın, onlar uğraşsın.
Tövbe estağfirullah bi insan neden yaşını yalan söyler ki? Hadi kadın olsa tamam, biz takarız öyle şeylere de. Bilemedim.Yok yok o değil
Geldik tabii ki, her hafta görüşüyorduk ben hatta ilk buluştuğumuzda bunun kırışıkları falan biraz fazla 28liğe göre yüzü kuru mu işinden mi neden acaba diye düşünmüştüm
Tövbe estağfirullah bi insan neden yaşını yalan söyler ki? Hadi kadın olsa tamam, biz takarız öyle şeylere de. Bilemedim.
2007de mi başlamış görünüyor işe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?