Yaninda misafir getirmek isteyen yatili misafire ne denir?

Mune Bence beni forumdan da atmanız lazım insanlık dışı eylemlerde bulunuyorum..

18 gün benim yıllık iznimin 2 gün eksiği mesela, ben tüp bebek için kardeşimi kuzenimi vs kabul ederim de annemin komşusunun kaynı ve eltisi ne, o kişiler de rahat sen de rahatsın kusura bakma, insanlık her önüne geleni eve almak değildir hırlı mı hırsız mı ne bildin Alice harikalar diyarından bildiriyosun sanırım

Valla ne kadar garip olursa olsun tanımadığı kişi, ha ev dışında hastanede vs yardımcı olunur da evde ağırlamam ben

teşekkür ederim kralcı.

Onemli degil yuce insan...

Bence sinirdisi edilmelisin...

Ya bi iyilik yapmis anlatmasaydi da bosa mi gitseydi.

Kendisinin farkli bir evrende oldugunu dusunuyorum.

Valla ne kadar garip olursa olsun tanımadığı kişi, ha ev dışında hastanede vs yardımcı olunur da evde ağırlamam ben
Valla yanlış anlaşılmasın ama taciz tecavüz aile içinde bile ayyuka çıkmış durumdayken, elin adamına hiç güvenemem ben.
İyilik edeceğim, iyilik bulacağım diye ruh halimi geri dönüşü olmayan yerlere sürükleyemem. En basit handikapı bu yani, bu konunun.

Aynen iyilik yap iyilik bul 1-1 beraberlikse iyilik yapma iyilik bulma 0-0 beraberlik

Yakınlık derecesine göre değişir bu gibi şeyler, annem demez zaten komşumun kaynı ve eşi gelecek diye, sağlık personeliyim kurum ya da doktor bulur ön ayak olurum arar sorarım ama evimde ağırlamam ki tüp bebek her yerde yapılıyor zaten, öncedenmiş uzana uzana istanbula ankaraya vs gelmek, 2 sene öncede hemen her yerde vardı,bazı insanlar cidden bazı şeyleri bedavaya getirme derdinde oluyo

Kendi komşum değil, annemin komşusu, hatta komşu değil komşunun kaynı.
Biraz fazla zorlama olurdu bu, benim için.
Yav onu bırak benim annecik, sınavlarım varken akşam çayına misafir almaz. Ben nelerden bahsediyorum
Ailecek evropalıyık biz.

eşimin işi nedeniyle yurtdışında bulunuyorum.batı insanı amerika da dahil buna.bu burun kıvırdığınız yapımız var ya onlar bunu kazanmaya çalışıyorlar o kadar kıskanıyorlar ki ..ama imkansız bizim gibi olamazlar .birbirine tahammülü acıması yok onların.
bizim gibi olmazlar öyleyse bizi kendilerine benzetmeliler.olay bu.

türkiye tarihi,kültürü,yemeği,mizah anlayışı,esprileri cidden kıskanılacak derecede.ama bunu anlamak için batıya gidip ordan bakacaksın güzel ülkeme.içindeyken anlamıyor insan.

Kayboldun saçmalıkların içinde...ko u sahibi de avrupada yaşıyor

Şahsen beni Finlandiya kabul ederse, seve seve kendimi de isterlerse kültürümü de götürürüm.
Yanlış anlaşılmasın ölmüyorum Fin kültürü için, ama eğitimde bir numaralar, kariyerim için biçilmiş kaftan olur
Ne olacak kimseye yatıya gitmem, yatıya almam, başarılı bir hayat için bu kadar fedakarlık edebilirim. Yatıya gidememek çok büyük eksiklik olacak benim için ama fedakarlık ederim artık

konu sahibi,buradakiler psikoloji ya da sosyoloji profesörü olsa yine de doğru cevap senin vereceğindir unutma.
çünkü kuzeninle arandaki hukuku sadece sen bilirsin canım.
buradakiler empati kurmaz senin kuzenini tanımıyor,kötü insan olsa kuzenin evine getirir mi bunu da bilemezler.
hırlı hırsız dan girmişler olaya sanki biz hırlı hırsız muhasebesi yapamıyoruz .

Kazen O zaman sen forum dışı et beni, insanlık dışıyım..

Doğusu batısı benim ülkeme kültürüme kurban olsun, ama en iyi biziz her şey bizde onlar bize benzemeye çalışıyor demenin bi anlamı yok, yatılı misafir sevmiyorum diye de ülkemi kültürümü sevmiyor değilim ne biçim bağlantı kurma bu höööh yani.

millet konu sahibine değil de bana cevap verecek diye soluk soluğa kaldı ya gı

yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…