Yaninda misafir getirmek isteyen yatili misafire ne denir?

Sen deniz verme hiç bak hamilesin de

Sen deniz verme hiç bak hamilesin de

Heralde cevap verme olacaktı de mi :))

Mesela şöyle oluyo, üniversiteden arkadasım arıyor. Eşim en sonunda, ben telefon görüşmesindeyken, 'üni. deyken bu kadar konuşmadınız, bu kadar uzatma konuşmayı' diye, bana kızıyor. Çünkü ark. ların hepsi, sonunda, ya ben de bir o taraflara kaçayım diyorum filan deyince, ben de onca sohbetin üzerine, ters bir cevap veremiyorum. Evimiz filan da geniş, kalacak yer sıkıntı değil, bunu da biliyorlar.

Ama sıkıntı ben yaz aylarında işler, güçler yüzünden fena yogun oluyorum ama kendi işim oldugu için kimsenin saygısı yok.
Patron nasılsa yok, sen de çalışmasan veya az çalışsan olur, mantıgındalar.

Yüz verme olacaktı telefon yüzü nasıl deniz diye çevirdi pes yani :)

Yokuz de canım, sen tatil beldesinde yaşıyorsun diye tatilleri hep orda geçirecek değilsin ya biz falanca yere gidiyoruz de

Şu izin alış tarzına da hastayım zaten sorun olmaz değil mi,gelsek olur mu,biz oyle duşunmuştuk ama neyse derler bide

Evin bahcesine çadır kurun. Evi de gelenlere birakin. Tobe tobe..

Yuzsuzlugun bu kadari...

Son durum nedir.insallah onlar da iptal eder de rahatlarsiniz.bu ne boyle.
Bu arada ben de yurt disinda yasiyorum.esiniz gercekten cok iyiymis M Milky Way .benim burda gordugum yabancilarin annesini elinden alsan sesi cikmaz ama bes kurusuna dokundurmaz.kaldi ki evine gelip yiyip icecek bir de ustune ustluk zarar vercek. cidden iyiymis.bence srn bundan sonra kime ne cvp vercem diye bosuna dusunuyorsun.direk enisteye at topu.onlarin kulturunde bu yok.onun ailesinden bile kimse gelmez kalmaya.ben de ona saygi duymak zorundayim de kurtul.yoksa sonu gelmez bu emrivakilerin

Ya gelen kişinini orda başına bir iş gelse, suçlusu da siz olursunuz. Ne saçma şey bu canım. Kesinlikle kabul etmeyın.

senin kuzende taksit taksit söyleme huyu var heralde. Kabul etsen nezaman söyleyecekti acaba erkek arkadaşını..

İşin kibarcası söylemesi kalmamış bence
Kız bitti bi de sevgilisi de mi gelecekti diyolar
Yok artık oldu olacak 7 ceddinizi de getirin desen yeridir

kesinlikle kabul etme! ne münasebet ya. kuzenin ne kadar densizlik yapmış . ne deek hiç bilmediğim etmediğim biri gelsin benim evimde alsın 10 gün! oldu. ayrıca o evde eşim de var yani hiç hoş karşılamam böyle birşeyi. senin düşündüğün kabahat. direk cevap vermeliydin bunu uygun bulmadığını ve kabul etmeyeceğini. senin evin otel değil.

Sahsen ben, boyle bir teklifte bulunabilen akrabamin misafirligini de sorgulardim ve bir sekilde onu da iptal ederdim. Gamsizlik tavan yapmis. Kuzeninizin arkadasinin sevgilisi kismina hic girmiyorum zaten. Tavsanin suyunun suyu resmen ya.

Kuzeni ayrı vaka gelmek isteyen ayrı

Sen ne tanıyorsun milleti evine gitmek istiyorsun

Bedava Otel yeme içme dahil

Sinir olmamak elde değil

kuzenima aynen soyle derdim:

- yok tabii canim ne sakincasi olacak, eve yakin su - bu - o oteller var. booking'ten linklerini atiyorum. butcesine gore olani secer.

Nush ile uslanmayani, demis atalar...

dıdısının dıdısı ne alaka ya?
hadi onu geçtim kızdaki rahatlığa bak sen,
dünyanın bin bir türlü hali var sanki çay içmeye gidiyor,ne işin var milletin evinde akraban değil eşin değil dostun değil,
yok anam ya millet çok rahat valla..

Estagfurullah bunu yazmanız bile büyüklüğünüzü gösterir teşekkür ederim insanlık hali olur böyle seyler...
Ben de yabancıyım (yarı ) ve yatılı misafirliklerden nefret ederim. Avrupa kültüründe dediğiniz gibi yok çünkü. Kalabalık misafirlikleri de sevmeyiz habire. O yüzden doğum yaptığımda bile kimseyi çağırmadım akrabalardan.
Kuzeniniz kız mı erkek mi?

bu iyi bir şey değil ki.yatılı veya kalabalık misafir sevmemek.bu görgüsüzlük ,yobazlıktır.

ülke insanının birbirinden nefret etmesi demektir.insanık dışıdır.

her şekilde misafirimiz olabilir biz türk insanı çok farklıyız .başımızın üstünde yeri vardır.

Ay ne kadar abartmışsın ne alakası var ben yabancı değilim ama benim de kafam götürmez mesela, dayı hala amca teyze 50 kişi birden görüşmektense tane tane insanları ağırlamak hoşuma gider,yatılı misafirde çok gerekli değilse düğün cenaze vs yoksa ben de sevmem

Birbirinden nefret etmek,insanlık dışı falan inanılmaz abartı, sen seversin başkası sevmez sen seviyorsun diye insanlık içi oluyorsun sevmeyen de insanlık dışı olmuyor,akrabalarımı sevmiyorum nefret ediyorum elime geçseler keserim demiş gibi cevap yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…