Yaninda misafir getirmek isteyen yatili misafire ne denir?

Seni oğluma ya da kardeşime gelin alam mı, tam evrupalı ol

Seni oğluma ya da kardeşime gelin alam mı, tam evrupalı ol
Selanik göçmeniyiz abla raad ol yarı evropalı oluyorum zati.
Ama diğer dediğin olur bak, ikinci üniversitemi okuyorum efenim, hanım hanımcığımdır, yatılı misafir sevmem. Anamın tek kızıyım piremsesim. Örtmen olucam bir de, ideal gelin adayıyım

Ooo bizdensin Güzel güzel, tahsilli öğretmen gelin

missburc
russel crowe'nin akıl oyunları orjinal adı:A Beautiful Mind . sana bu filmi tavsiye ediyorum izle çok güzel.
Abla, kadına iltifat ettin. O film bir deliyi değil, bir matematik dehasını anlatıyordu.
O kadar zeki olabilmek için aklını feda edebilecek bir sürü insan var.
Ama ne deliler var ki o matematik dehasının aklının binde birine sahip değiller.

@adam_olacak_kız sana da güney kora yapımı kral ve soytarı filmini salık veriyorum.

filmin neyi anlattığını bilmediğimi de nerden çıkardınız.

@adam_olacak_kız sana da güney kora yapımı kral ve soytarı filmini salık veriyorum.

filmin neyi anlattığını bilmediğimi de nerden çıkardınız.

Bilmiyosun demedim ki filmle sınırlı kalma kitabını da oku dedim

Bende tavsiye vereyim madem: üşütük popolar

izledim canım çok eğlencliydi.teşekkür ederim.

kitabını okumadığımı da nerden çıkardın.adamın hayatını bilmediğimi de nerden çıkardın.

kitabını okumadığımı da nerden çıkardın.adamın hayatını bilmediğimi de nerden çıkardın.

Pardon,nasıl düşünürüm birşeylere vakıf olmadığını izlemediğini bilmediğini okumadığını

Ama belirtmek isterim sen son derece klasik filmleri izlemediğimiz kanısına nerden varıp tavsiye ettiysen ben de ordan düşündüm zahir

O size sorarken çekinmemiş, sizde hayır derken hiç çekinmeyin valla.

Herkes sana yorum yapmış çok kıskandım bende yapim
Sen ne içtin allasen bu kafa seni Korkutmuyor mu

Ay ne kadar sabırlı ve anlayışlısınız, hatta biraz fazla abartılı neredeyse bir melek.
Vallahi kusura bakmayın bu konuda yobazım ben.
İnsan biraz da düşünceli olacak.
Annemin komşusunun kaynı benim dıdımın dıdıdsının dıdısı oluyor ne münasebet evim otel mi gelip kalıyor? 10 gün ucuzca bir otelde kalamayacak kadar maddi durumu olmayan insan zaten çocuk nasıl yapıyor o zaman?
Valla benim evime kuzenimden ötesi gelip kalamaz. Eşimin annesi geldi 10 gün kaldı keyfi gezmek için bana daral geldi. Rahat giyinip istediğin gibi davranamıyorsun, canın yemek pişirmek istemese de misafir var diye mecbur düzgün bir şeyler pişirmen gerekiyor, e misafir varken temizlik yapılmaz ev mahvoluyor, tuvalete girmenden tut duş almana kadar rahatsızlık..
Ki bir de hiç tanımadığım annemin komşusunun kaynı var, elin adamı varken ben o evde nasıl rahat oturup kalkacağım?
Düşüncesizlik resmen, buna medeniyet yok erdemli tavır falan gibi yüceltici sıfatlarla tanımlamayın bence. Buna yüzsüzlük denir.
Ben samimi olmadığım, huyunu suyunu bilmediğim insanı evimde yatırmam, akrabalarımı da ciddi sağlık sorunu yoksa çyle 10-15 günden fazla misafir edemem doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…