Seni oğluma ya da kardeşime gelin alam mı, tam evrupalı olKendi komşum değil, annemin komşusu, hatta komşu değil komşunun kaynı.
Biraz fazla zorlama olurdu bu, benim için.
Yav onu bırak benim annecik, sınavlarım varken akşam çayına misafir almaz. Ben nelerden bahsediyorum
Ailecek evropalıyık biz.
Selanik göçmeniyiz abla raad ol yarı evropalı oluyorum zati.Seni oğluma ya da kardeşime gelin alam mı, tam evrupalı ol
Ooo bizdensinSelanik göçmeniyiz abla raad ol yarı evropalı oluyorum zati.
Ama diğer dediğin olur bak, ikinci üniversitemi okuyorum efenim, hanım hanımcığımdır, yatılı misafir sevmem.Anamın tek kızıyım piremsesim. Örtmen olucam bir de, ideal gelin adayıyım
Kısmetlere açığım, buradan duyurmuş olayımOoo bizdensinGüzel güzel, tahsilli öğretmen gelin
millet konu sahibine değil de bana cevap verecek diye soluk soluğa kaldı ya gı
yine de teşekkürler.
missburc
russel crowe'nin akıl oyunları orjinal adı:A Beautiful Mind . sana bu filmi tavsiye ediyorum izle çok güzel.
Abla, kadına iltifat ettin. O film bir deliyi değil, bir matematik dehasını anlatıyordu.missburc
russel crowe'nin akıl oyunları orjinal adı:A Beautiful Mind . sana bu filmi tavsiye ediyorum izle çok güzel.
@adam_olacak_kız sana da güney kora yapımı kral ve soytarı filmini salık veriyorum.
filmin neyi anlattığını bilmediğimi de nerden çıkardınız.
izledim canım çok eğlencliydi.teşekkür ederim.
kitabını okumadığımı da nerden çıkardın.adamın hayatını bilmediğimi de nerden çıkardın.
Nereden laf sokacağını şaşırdıAvrupada da gı diyosan harbi çok özeniyolardır
Yorumun akıllara zarar olmasa kimse cevap vermezdi
O size sorarken çekinmemiş, sizde hayır derken hiç çekinmeyin valla.Herkese merhaba,
Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Yurtdisinda yasiyorum, 25 Haziran'da kuzenim esi ile birlikte Turkiye'den 10 gunlugune bize gelecek, beraber gezecegiz, hasret giderecegiz vs. Kendisini de esini de cok severim.
Ancak dun beni sok eden bir mesaj atti, en yakin kiz arkadasi onlarla buraya gelmek istiyor ve kuzenim "onunla gelirsek sorun olmaz degil mi" diye sordu. Cevap veremedim cunku kuzenimi incitmeden nasil "hayir" diyebilirim bilemiyorum.
Kizi hayatimda gormedim ama hep adini duydugum biriydi... Esime soyledigimde "hic tanismadigim bir insanin gelip evimizde kalmasi diye birsey olamaz, sacmalamasinlar, aileden olsa hadi neyse" dedi.
Baska semtte oturuyor olsam bana cay icmeye gelirken yaninda arkadasini getirse tabi ki agirlardim ama bu boyle birsey degil ki; baska ulkede 10 gun bizimle kalacak, bizimle gezecek, huyunu suyunu bilmedigim, hicbir muhabbetimin olmadigi bir insandan bahsediyoruz.
Ne mesaj yazacagimi sasirdim, yazip yazip sildim, ne denir ki simdi?
(Evet kuzenime ayri kizginim boyle birseyi cekinmeden sorabildigi icin - ben asla boyle birsey teklif edemezdim kimseye...)
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
bu iyi bir şey değil ki.yatılı veya kalabalık misafir sevmemek.bu görgüsüzlük ,yobazlıktır.
ülke insanının birbirinden nefret etmesi demektir.insanık dışıdır.
her şekilde misafirimiz olabilir biz türk insanı çok farklıyız .başımızın üstünde yeri vardır.
Herkes sana yorum yapmış çok kıskandım bende yapimizledim canım çok eğlencliydi.teşekkür ederim.
kitabını okumadığımı da nerden çıkardın.adamın hayatını bilmediğimi de nerden çıkardın.
eşimin işi nedeniyle yurtdışında bulunuyorum.batı insanı amerika da dahil buna.bu burun kıvırdığınız yapımız var ya onlar bunu kazanmaya çalışıyorlar o kadar kıskanıyorlar ki ..ama imkansız bizim gibi olamazlar .birbirine tahammülü acıması yok onların.
bizim gibi olmazlar öyleyse bizi kendilerine benzetmeliler.olay bu.
türkiye tarihi,kültürü,yemeği,mizah anlayışı,esprileri cidden kıskanılacak derecede.ama bunu anlamak için batıya gidip ordan bakacaksın güzel ülkeme.içindeyken anlamıyor insan.
Benim yatılı misafirime saldırdılar
Yediğim hakaretin haddi hesabı yok valla:) :) ay çok güldüm buna
Yediğim hakaretin haddi hesabı yok valla
İnsanlık dışı + görgüsüz + yobaz hepsini aynı yorumda saydırdı. Hiçbir ceza da almadı çok şaşırdım.Neden Canım?
Okuyamadım tek tek sayfaları , sadece alıntı kısmı sayfasını okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?