- 10 Temmuz 2019
- 5
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi ozlemm3434
-
2 yıllık evliyiz birbirimizi severek evlendik .Son 3 aydır ilişkimiz çok kötü durumdaydı sürekli kavga ediyoruz .Eşim işinden ayrıldığından dolayı kavgalarımızın çoğu ekonomik nedenler ötürü çıkıyor. Şuan çok zor durumdayız dün de kavga ettik çekip gitti evden ...Asıl büyük olay bundan sonra gerçekleşiyor...
Eşim ile aylardır zaten bir ilişki yaşamıyoruz sürekli kavga ettiğimizden dolayı birbirimize hiçbir şekilde yaklaşmıyoruz .İste dün gece çekti gitti evden .Ben bir şeyler yemek için dolaptan salatalık tuzlayıp yemek istedim .Salatalığı alıp yatak odasına geçtim tam o esnada eşim geri geldi ...Elimde salatalığı gördü sen ne yapıyorsun ? bu ne hal vss. deyip bir anda küfretmeye ve hakaret etmeye başladı .Salatalık ile mi ilişkiye giriyorsun o... gibi ithamlarda bulundu resmen kudurmuştu .
Malesef inanılacak gibi bir durum değil ama resmen bana bunu yaşattı hatta burda da olay bitmiyor gidip annemi arayıp senin kızın salatalıkla beni aldatıyor dedi .Terbiyesizlikde sınır tanımadı .Bir insan gecenin bir saati annemi arayıp da nasıl böyle bir söz söyleyebilir .Eşim öyle çok zeki biriydi aklını yitirdiğini düşünüyorum .Sanarım işşizlik psikolojisi çok kötü bir şey .Geceden beri hiç uyumadım kendi de çekti gitti zaten evden .
Boşanma davası açmayı düşünüyorum sizce bütün bu olay eşimin iş bulamamasından dolayı cinnet geçirdiğinden dolayı mı oldu .Ona bir fırsat daha tanımalı mıyım ? ne yapabiliriz bu durumda ? annemi aramasa zaten sineye çekecektim bir şey olmamış gibi ama işte ortada rezil etme durumu varltfen bana bir akıl verin
Zaten salatalık ile onu aldatıyorum diye dava açacağını söyledi :) şakayla karışık söyledi sanmıyorum açacağınıİnsan kendisinden bilir işi canım !!! Ruh hastası herif kendi haline bırak yüz verme davayı o açsın !!!
Bu konu gerçek değil - salatayı tuzlayıp yemek istedim demişsiniz - tuzlamak için ortadan bölmeniz gerekir. Ne alaka yani salatalık ile ilişki vs vs. Çok saçma olmuş.2 yıllık evliyiz birbirimizi severek evlendik .Son 3 aydır ilişkimiz çok kötü durumdaydı sürekli kavga ediyoruz .Eşim işinden ayrıldığından dolayı kavgalarımızın çoğu ekonomik nedenler ötürü çıkıyor. Şuan çok zor durumdayız dün de kavga ettik çekip gitti evden ...Asıl büyük olay bundan sonra gerçekleşiyor...
Eşim ile aylardır zaten bir ilişki yaşamıyoruz sürekli kavga ettiğimizden dolayı birbirimize hiçbir şekilde yaklaşmıyoruz .İste dün gece çekti gitti evden .Ben bir şeyler yemek için dolaptan salatalık tuzlayıp yemek istedim .Salatalığı alıp yatak odasına geçtim tam o esnada eşim geri geldi ...Elimde salatalığı gördü sen ne yapıyorsun ? bu ne hal vss. deyip bir anda küfretmeye ve hakaret etmeye başladı .Salatalık ile mi ilişkiye giriyorsun o... gibi ithamlarda bulundu resmen kudurmuştu .
Malesef inanılacak gibi bir durum değil ama resmen bana bunu yaşattı hatta burda da olay bitmiyor gidip annemi arayıp senin kızın salatalıkla beni aldatıyor dedi .Terbiyesizlikde sınır tanımadı .Bir insan gecenin bir saati annemi arayıp da nasıl böyle bir söz söyleyebilir .Eşim öyle çok zeki biriydi aklını yitirdiğini düşünüyorum .Sanarım işşizlik psikolojisi çok kötü bir şey .Geceden beri hiç uyumadım kendi de çekti gitti zaten evden .
Boşanma davası açmayı düşünüyorum sizce bütün bu olay eşimin iş bulamamasından dolayı cinnet geçirdiğinden dolayı mı oldu .Ona bir fırsat daha tanımalı mıyım ? ne yapabiliriz bu durumda ? annemi aramasa zaten sineye çekecektim bir şey olmamış gibi ama işte ortada rezil etme durumu varltfen bana bir akıl verin
Dolaptan salatalık aldım , bıçakla birlikte Yatak odasına gittim o arada bizimkisi geldi o an sadece salatalığı gördü zaten ondan dolayı dinlemeden etmeden hemen püskürdü bana ...neden illa bir artniyet arıyor herkes anlamıyorum başımdan geçen bir olayı anlattım sadeceBu konu gerçek değil - salatayı tuzlayıp yemek istedim demişsiniz - tuzlamak için ortadan bölmeniz gerekir. Ne alaka yani salatalık ile ilişki vs vs. Çok saçma olmuş.
Aynı şeyi düşündümBu konu gerçek değil - salatayı tuzlayıp yemek istedim demişsiniz - tuzlamak için ortadan bölmeniz gerekir. Ne alaka yani salatalık ile ilişki vs vs. Çok saçma olmuş.
Issizse salataligi hangi parayla aldinizAsla işşiz diye bir şey demedim ben de çalışayım diye teklif ettim onu da kabul etmedi .Kenetlenmek bir yana yüzüme bile bakmıyor bilemiyorum belki işşiz olduğu içindir . konuşmak istiyorum ona bile yanaşmıyor sonra zaten bazı sebeplerden ötürü kavga başlıyor . Sonuçta birbirimize yardımcı olmak için evlendik böyle bir zamanda zaten kenetlenmeyeceksek zaten evliliğin bir anlamı yok .
İşi verken gayet muylukduk hiçbir sorun olmamıştı ta ki bu iş sorunu çıkana kadar
eğer bu forumda bir admin varsa size yaptırım uygulaması lazım tanımadığın birine karşı hakaret edemezsiniz .eğer ceza almazsa bu arkadaş daha kk ye gelmem . biri de demiş madem parası yok salatalığı nerden almış ya arkadaş afrikada mı yaşıyoruz elinde var heralde para yani salatalık alamayacak seviyeye gelmişşek ölek demi :) çok ilginç tipler varmışYa yalan atiyo inanmayin su salaga.fake konu
Şeytan diyor ki salatalığı kıskanıyosan gel kendin yap !!! Sahi cinsellik yaşamamanız evliliği olumsuz etkiler seks olmadan evlilik olmaz bunu halledin bence, kadınlarda çare tükenmez yoksaZaten salatalık ile onu aldatıyorum diye dava açacağını söyledi :) şakayla karışık söyledi sanmıyorum açacağını
Salatayla evlenmessen ozurdilemem bananeeğer bu forumda bir admin varsa size yaptırım uygulaması lazım tanımadığın birine karşı hakaret edemezsiniz .eğer ceza almazsa bu arkadaş daha kk ye gelmem . biri de demiş madem parası yok salatalığı nerden almış ya arkadaş afrikada mı yaşıyoruz elinde var heralde para yani salatalık alamayacak seviyeye gelmişşek ölek demi :) çok ilginç tipler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?