canım daha çok gençsin ,evliliğin hayatına her anlamda sıkıntı vermiş ,ben boşanma davası açıp tehtidlerine binaen can güvenliğin olmaması dolayısıyla sınır dışı ettirmen ve daha almanyaya ayak basamasın diyorum ,bunun çok örnekleri var diye biliyorum,sen daha iyi bilirsin ,bir avukata danışıp ne yapabileceğine bak ,böyle evlilik yürümez ,ailende dahil olmak üzere bunun senin hayatın olduğunun farkına iyi varmalısın,kimsenin seni etkilemesine izin verme ,tedbir ve güvenliğine önem ver derim ,sevgiler.merhaba arkadasar,
suan oturmus derdimi nasil anlatsam diye düsünüyorum. Elim kolum baglanmis durumda.
Ben 24 yasinda, almanyada yasan ünv ögrencisiyim. Bir senelik teyzemin ogluyla evliyim. Esim benden 3 yas kücük ve türkiyeden getirttim. Onun baskilariyla ilk basta ben olmak üzere, ailem ve onun ailesi evlenmemize ne karsi cikabildiler nede söz hakki tanidi. Kisacasi hayatimi iliskimizin 2 yilini zindana cevirdi. Ayrilmak istememe karsi cikti, engelledi ve daha sonralari ayrilik konusu ciddiyete binince tehtidlere basvurdu. öldürürüm dedi defalrca. Yani baskilarini anlatamam, ki teyzemin oglu diye cok korktum. Herneyse, simdi su bir senem zehir oldu bana. Keske evlenmeseydim ve tehtidlerine katlansaydim diyorum. Hatta öldürseydi diyorum. Yani su bir seneyi nasil anlatsam ki. Onun beni disarda rezil etmesi, cocuksu davranislari, baskici sekilde beni zorla ayaklarina getirtip konusmasi (üstelik konustugu seyleri bilseniz gülersiniz), daha sonralari siddet basladi, ve simdi en can alicisida annemi babami ve kiz kardesimi ( o da yeni evli) parmagina doladi. Düne kadar üc gün akrabalarima kactim. Cünkü kactigim gün bana attigi su son iftirayla üstüme gelmesine katlanamaz hale geldim. Aile toplantisinda, en az annem vardir yanimizda, beni kizdiracak özel seyleri anlatir. Yada ben arkasindan konusmaktansa yüzüne söyleyip sorunu cözmek isteyince yaptiklarini öyle yalanliyor ki. Dün ve ondan önceki günler kendisine anlasarak ayrilmayi teklif ettim. Sanirim telefon dinleniyor yada sesim kaydediliyor diye düsünerek soruma hep yalan hep iftira atti. Herseyi ben yapmis ben sebep olmusum gibi cevirdi. Melek görüntüsünü bana degil ama aileme kesinlikle gecirdi. Kardesim benim tarafimdaydi. Evden (haber vermeme ragmen) ciktim diye tamamen esimin tarafina döndü. Dün ama artik bekledigim ama ummadigim cevabi aldim esimden. Anlasarak ayrilmayi avukat yoluyla halledelim deyince korktu ve ayrilinca burada kendisini devlet barindirmayacagini, zamanini tamamlamadgini itraf etti. Bunuda arkadaslar annem babam bir avukata danismis kendiside böyle ögrenmis. Sunuda eklemeliyim. Annem herzaman esim olsun olmasin bana davranislarimi suclayrak herseye ona hak ve destek vererek büyük bir hata yapti. Konustum anlattim ama nafile. Mesela beni kendi evimden defalarca kovdugunu söyledim, ee onun evi istedigini söyler diyor. Dedigim herseye abartiyorsun diyor. Babam esimin bu oyununu daha bundan 3 ay önce görmüs benim masum oldugumu anlasmisti. Simdi baksaniz o degilde bir baskasi yerine gelmis gibi cok kötü davraniyor bana... ınanin nasil dayaniyorum bilmiyorum. Günlerim aglamakla geciyor. Dersler bir yana, esimin ihaneti bir yana, ailemin ihaneti o kadar agir basiyor ki. Simdi mecburen ailemin yanina sigindim. Zaten onlarla kapi kapiya oturuyoruz. Eski odamda oturup bunlari sizinle paylasiyorum. Esimden derhal ayrilmak istiyorum. Ama amcamdan haric hic bir destegim yok. Aklimi kacirmak üzereyim. Eger kalirsa burada hem namusumdan hemde canimdan endiseliyim. öyle doluyum ki anlatamam. Keske esimle yanliz derdimiz olsaydi. Kocaman bir aile araya girerek yanlis adamla benim barismama kac kez sebep oldular. Ha unutmadan su bir senedir yine kac kez ayrilmaya calistimda olmadi.
Biliyorum bu durumda akil vermek zordur ama desteginize cok ihtiyacim var.
Son gücümle ayakta durmaya calisiyorum... Eger bildiginiz dualar varsa paylasirmisiniz?
Herkese iyi aksamlar dilerim!
Derdini tam anlayamadim ayrilmak istiyorsun ama yapamiyorsun....canım daha çok gençsin ,evliliğin hayatına her anlamda sıkıntı vermiş ,ben boşanma davası açıp tehtidlerine binaen can güvenliğin olmaması dolayısıyla sınır dışı ettirmen ve daha almanyaya ayak basamasın diyorum ,bunun çok örnekleri var diye biliyorum,sen daha iyi bilirsin ,bir avukata danışıp ne yapabileceğine bak ,böyle evlilik yürümez ,ailende dahil olmak üzere bunun senin hayatın olduğunun farkına iyi varmalısın,kimsenin seni etkilemesine izin verme ,tedbir ve güvenliğine önem ver derim ,sevgiler.
ayy canim benim biran kendimi gordum sende ama senbenden daha sanslisn cunku yol yordam biliyosun benim esimlede problemlerim var bende buraya derdimi anlattim biraz olsun kurtuldum bende siddet gordum senin gibi bi yarimsaat sonra kapima dort polis dyandi beni ben degil ama baskalari sikayet etmis sonra hafta icide ben sikayetci oldum uzaklastirma verdiler esime ayin ucunde uzaklasitirmasibitiyo ama uzaklastirma esnasinda bir kezdaha siddetine maruz kaldim en sonunda teyzemin kocasina durumu anlattim enisteme saolsun ertesi gun hemen babama soylemis babam bana bilgisayardan ulasti uzunca konustuk yazistik iki yilda cektigim buun herseyi anlattim oda kayinpederime gitmis agzina geleni soylemis esimi aramis acmamis esim simdi esimden haberimbile yok iki gundur gormuyorum bile babam taamam kizim gel dedi bana orda durman biseyi ifadeetmiyo artik dedi sanirim kayinpederim daha sonrababama gelmis uzerime mal gecircekmis ama yuva yikilmasinmis dusunebiliyomusun benbunlaridaha dun ogreniyorum babamda kovmus evden kayinpederimi sanki satilik kurbanim ben bunu kesin esim dedirtti biliyorum isin enguzel tarafi benim babamda esime cok duskundu hatta benden bile cok korkardim anlatamazdim abarttigimi dusuneceklerini esimin tatli dille onlari kandiracagini bilirdim ama allah razi olsun enistem son noktayi koymus simdi cok mutluyum kurtuluyorum insallah bu yerden diyecegim oki ben bir suru kisiye rezil olmamak icin cogu zman hep yuttum ama sana diyorum asla korkma ben korktumda noldu gene sonucu kotu oldu dayak yedigimle kaldim ama artik ailem bana inaniyor gerisi zerre umrumda degil en kisazamanda gidiyorum burdan seninbide dilin var okuyosun kendine guveniyosan kac git ordan esinmis yemisim ole esi ben salla gitsin eger ki oturumunu almadiysa senin bi sakyrtin yeter diyebiliyorum sinir disi ettirebilirsin belki sonucta sen onu getirtmissn ozmanda sana bisi yapamazMerhaba arkadasar,
suan oturmus derdimi nasil anlatsam diye düsünüyorum. Elim kolum baglanmis durumda.
Ben 24 yasinda, almanyada yasan ünv ögrencisiyim. Bir senelik teyzemin ogluyla evliyim. Esim benden 3 yas kücük ve Türkiyeden getirttim. Onun baskilariyla ilk basta ben olmak üzere, ailem ve onun ailesi evlenmemize ne karsi cikabildiler nede söz hakki tanidi. Kisacasi hayatimi iliskimizin 2 yilini zindana cevirdi. Ayrilmak istememe karsi cikti, engelledi ve daha sonralari ayrilik konusu ciddiyete binince tehtidlere basvurdu. Öldürürüm dedi defalrca. Yani baskilarini anlatamam, ki teyzemin oglu diye cok korktum. Herneyse, simdi su bir senem zehir oldu bana. Keske evlenmeseydim ve tehtidlerine katlansaydim diyorum. Hatta öldürseydi diyorum. Yani su bir seneyi nasil anlatsam ki. Onun beni disarda rezil etmesi, cocuksu davranislari, baskici sekilde beni zorla ayaklarina getirtip konusmasi (üstelik konustugu seyleri bilseniz gülersiniz), daha sonralari siddet basladi, ve simdi en can alicisida annemi babami ve kiz kardesimi ( o da yeni evli) parmagina doladi. Düne kadar üc gün akrabalarima kactim. Cünkü kactigim gün bana attigi su son iftirayla üstüme gelmesine katlanamaz hale geldim. Aile toplantisinda, en az annem vardir yanimizda, beni kizdiracak özel seyleri anlatir. Yada ben arkasindan konusmaktansa yüzüne söyleyip sorunu cözmek isteyince yaptiklarini öyle yalanliyor ki. Dün ve ondan önceki günler kendisine anlasarak ayrilmayi teklif ettim. Sanirim telefon dinleniyor yada sesim kaydediliyor diye düsünerek soruma hep yalan hep iftira atti. Herseyi ben yapmis ben sebep olmusum gibi cevirdi. Melek görüntüsünü bana degil ama aileme kesinlikle gecirdi. Kardesim benim tarafimdaydi. Evden (haber vermeme ragmen) ciktim diye tamamen esimin tarafina döndü. Dün ama artik bekledigim ama ummadigim cevabi aldim esimden. Anlasarak ayrilmayi avukat yoluyla halledelim deyince korktu ve ayrilinca burada kendisini devlet barindirmayacagini, zamanini tamamlamadgini itraf etti. Bunuda arkadaslar annem babam bir avukata danismis kendiside böyle ögrenmis. Sunuda eklemeliyim. Annem herzaman esim olsun olmasin bana davranislarimi suclayrak herseye ona hak ve destek vererek büyük bir hata yapti. Konustum anlattim ama nafile. Mesela beni kendi evimden defalarca kovdugunu söyledim, ee onun evi istedigini söyler diyor. Dedigim herseye abartiyorsun diyor. Babam esimin bu oyununu daha bundan 3 ay önce görmüs benim masum oldugumu anlasmisti. Simdi baksaniz o degilde bir baskasi yerine gelmis gibi cok kötü davraniyor bana... Inanin nasil dayaniyorum bilmiyorum. Günlerim aglamakla geciyor. Dersler bir yana, esimin ihaneti bir yana, ailemin ihaneti o kadar agir basiyor ki. Simdi mecburen ailemin yanina sigindim. Zaten onlarla kapi kapiya oturuyoruz. Eski odamda oturup bunlari sizinle paylasiyorum. Esimden derhal ayrilmak istiyorum. Ama amcamdan haric hic bir destegim yok. Aklimi kacirmak üzereyim. Eger kalirsa burada hem namusumdan hemde canimdan endiseliyim. Öyle doluyum ki anlatamam. Keske esimle yanliz derdimiz olsaydi. Kocaman bir aile araya girerek yanlis adamla benim barismama kac kez sebep oldular. Ha unutmadan su bir senedir yine kac kez ayrilmaya calistimda olmadi.
Biliyorum bu durumda akil vermek zordur ama desteginize cok ihtiyacim var.
Son gücümle ayakta durmaya calisiyorum... Eger bildiginiz dualar varsa paylasirmisiniz?
Herkese iyi aksamlar dilerim!
ayy canim benim biran kendimi gordum sende ama senbenden daha sanslisn cunku yol yordam biliyosun benim esimlede problemlerim var bende buraya derdimi anlattim biraz olsun kurtuldum bende siddet gordum senin gibi bi yarimsaat sonra kapima dort polis dyandi beni ben degil ama baskalari sikayet etmis sonra hafta icide ben sikayetci oldum uzaklastirma verdiler esime ayin ucunde uzaklasitirmasibitiyo ama uzaklastirma esnasinda bir kezdaha siddetine maruz kaldim en sonunda teyzemin kocasina durumu anlattim enisteme saolsun ertesi gun hemen babama soylemis babam bana bilgisayardan ulasti uzunca konustuk yazistik iki yilda cektigim buun herseyi anlattim oda kayinpederime gitmis agzina geleni soylemis esimi aramis acmamis esim simdi esimden haberimbile yok iki gundur gormuyorum bile babam taamam kizim gel dedi bana orda durman biseyi ifadeetmiyo artik dedi sanirim kayinpederim daha sonrababama gelmis uzerime mal gecircekmis ama yuva yikilmasinmis dusunebiliyomusun benbunlaridaha dun ogreniyorum babamda kovmus evden kayinpederimi sanki satilik kurbanim ben bunu kesin esim dedirtti biliyorum isin enguzel tarafi benim babamda esime cok duskundu hatta benden bile cok korkardim anlatamazdim abarttigimi dusuneceklerini esimin tatli dille onlari kandiracagini bilirdim ama allah razi olsun enistem son noktayi koymus simdi cok mutluyum kurtuluyorum insallah bu yerden diyecegim oki ben bir suru kisiye rezil olmamak icin cogu zman hep yuttum ama sana diyorum asla korkma ben korktumda noldu gene sonucu kotu oldu dayak yedigimle kaldim ama artik ailem bana inaniyor gerisi zerre umrumda degil en kisazamanda gidiyorum burdan seninbide dilin var okuyosun kendine guveniyosan kac git ordan esinmis yemisim ole esi ben salla gitsin eger ki oturumunu almadiysa senin bi sakyrtin yeter diyebiliyorum sinir disi ettirebilirsin belki sonucta sen onu getirtmissn ozmanda sana bisi yapamaz
kızlar siz avrupadasınız. trdekilerden çok daha sanslısınız. özellikle almanların şiddete hiç tahamulleri yok. telefonla polisi aramanız yeterli oluyor. ordaki sistem erkekleri gerçekten kadınlar uzaklaştırıyor. yani trdeki gibi bugün dövsün yarın gelsin öldürsün durumu yok orada. çocuğun var mı bilmiyorum ama eğer cocugun var ise, boşansan bile seni sınırdışı etmezler. çünkü şiddet gördüğün için boşanıyorsun ve alman vatandaşı olan cocugun var. cocugu şiddet uygulayan babaya veremiyecekleri için mecbur senin oturumunu uzatacaklar. yani boşansan bile sınırdışı edilemeyeceksin.
allah yardımcın olsun.
mrb canim benim oturumla ilgili bir problemim yok ki zaten benim sorunum ben bosandigim zaman durmam burda neisim vaki dil bilmiyorum yol bilmiyorum ne yapar ne ederim ailem yok yapayanlizim burda o yuzden bosanma acisinda sinirdisi edilmisim yada kovulmusum umrumda degilki maksat bir an evvel defolup gidiyim burdan arkadasbenden cok sansli dili varherseyi biliyor en onemliside esini postalayabilir burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?