Bizimkilerde yabancılar kötü kuzenle evlen diye aylardır diretiyorlar bende sıkıntı içindeyim.....
Siz isteyerek mi evlendiniz peki onla?
seni zaten daha evvel tehdit ediyormuş ve sen buna rağmen onun la evlenmişsin. arkadaşım kusura bakma ama 21 yaşındaki bir erkekden sen nasıl bir kocalık bekledin ki? o kendisi daha çocuk, karekteri tam oturmamış.
teyzenin oğlu olduğu için ailenin ona nasıl destek çıktıklarını tahmin edebiliyorum.
çünkü sen boşanırsan çocuk hem almanyadan olacak hem akrabalık ilişkileri bozulacak. almanyadaki insanlarımız bu tarz konulara çok önem veriyorlar.
benden sana tavsiye: Auslaenderbehörde'ye gidip kocanı şikayet et. seni tehdit ettiğini ve onunla birlikte yaşamaktan korktuğunu anlat. boşanmana bile gerek kalmadan kocanın oturumunu iptal edip yurtdışı edeceklerdir.ayrıca kocan sınırdışı edilene kadar onlardan seni misafir etmelerini rica et. o gittikden sonra zaten hayati tehliken kalmaz. ailene konuyu anlatmaya çalışırsın daha sonra. kabul ederlerse ne ala. kabul etmezlerse kendi hayatını kurarsın.
Sinir disi etmezler mi kocani? Ne de olsa henuz 2 senedir ordaymis???
üniversiteyi bitirip mesleğini eline alıp hem kocandan hem ailenden kurtulabilirsin.
açıkçası ben ailenide anlamış değilim.seni yolda mı buldular.ailenin öz evladısın değilmi.sanki sen öz değilsin, o adam annenin çocuğu,zamanında teyzene vermiş.falan filan...bana böyle bir izlenim verdi.üzüldüm adına.
sana birde dua yazayım çok faydasını görürsün.La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim..
Yinemi eski konu yaaaaa.... Offff Allahimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?