Yanlis evlilik ve sonuclari '-(

Bizimkilerde yabancılar kötü kuzenle evlen diye aylardır diretiyorlar bende sıkıntı içindeyim.....
Siz isteyerek mi evlendiniz peki onla?

Sayılır canim. Yani onun öyle acelecisi vardi ki anlatamam. Güya hasret ve kaybetme korkusundandi.. bana zaten evlenmeden önce yaşattıkları da var. Sanirim psikolojisi bozuk yada cok kompleksli yada her ikisi. Simdi cnm arkdsm her ithal damat kötü demiyorum ama bu aralar kaç kişi bana kiz yada erkeğin yurtdışına evlenmişse iyi sonuc çıkmadığını, hüsranla sonuçlandigini anlatti. Neyi var buranin bilemedim. Havasindanmi artik bilmiyorum:).. bence iyii düşün. Öncelikle kim ithal oluyorsa o kişi kendini tamamen degistirmek zorunda kalıyor. Bu cok zor tabi. Ama esime bakarsan o heo sunu der, ben almancayi yapamam konusmam herkes bana ayak uydursun kafasnda. Ve aferin başarıda da.. Bakarsin bakarsin yok ya iyi dersin. Evlenirsiniz yani köprü aşılır sonra yanına yerlesir o zaman maskesi düşer

Son düzenleme:

Haklısın kesinlikle. Hem daha önceden tehdit etsin hemde evlen.. iste ablacim bazen insanin akli öyle duruyor ki. Sanirim kendimi cok çaresiz hissetmemden di. Anneme acilabilseydim belki baska olurdu. Ama annem ben konusmak isteyince o kesip atardi. Yani bu sadece esimle ilgili degil. Bu yasima kadar beni hep azarladi ama kardesimin her derdni dinler. Herneyse asıl konuya gelelim. Ausländerbehörde'ye pazartesi gittim. Durumumu biraz izah ettim. Kadın sadece ayri yaşadığıma dair onlara mektup yazmami söyledi. Ondan sonra eşimin durumuna bakilacakmis. Hic umduğum gibi olmadi.. anlamadim yani arkadaslarda olur dedi ama kadin ancak bunu söyledi baska sey biliyormuş

üniversiteyi bitirip mesleğini eline alıp hem kocandan hem ailenden kurtulabilirsin.

Onu bende düşündüm. Ama düşünsene o, cok afedersin, yalaka eşim busefer Turkiyeye de kendini inandırır. Cok duygusalim ama cokta güçlü bir yapım var. Üzülmekten yüzüm düştü ve migren azdi. Baska sokakta kalsa iyide yanyana bizim evler. Haftasonu geldi. Calismayacak gelecek herzaman yaptığı gibi paşa paşa ailemin yanına oturacak. Cok gurursuz ama hiiic üstüne alinmaaz. Tam tersi ben gurursuzmusum.
Ben onu attirmaya karar verdimde işim zor gibi ondan endişeliyim. Hem Ünv hem o...

Hiç kimse anlamıyor ki ailemi. Zaten onlarin bana yaptıklarını düşündükçe üzülüyorum. Birden boşluğa düştüm. Hani hic görmediler gerçeği desek oda yok. Dediğim gibi daha üç ay önce babam bana, ona yine o güne kadar inandıkları için pişman olduğunu söylemişti. Simdi görseniz. Yabancıya sığınmıs gibiyim. Akrabalarima gittim kimse konusmak icin aramadi. Hadi tamam aramasinlar, peki kizini halledilecek evraklar icin niye ariyorsun? sonra gelmem dediğimde babam bir kaç kağıt parçası icin işe yaramazsin felan dedi. Ablacim esimle heer olay şu birsene icinde en az iki kere tekrarlandi. Ben eger yürümeyecegini görmüşsem vakit kaybetmeden izah eder anlasmak icin yolunu bulurum. Galiba ailem tezcanliligimi farkli yorumladı veya esim onlara farklı acikladi. Çünkü heerzaman her kavgada şunu söyler aileme; abartiyor, dediği gibi durum yok, belki düzelir (sanki aklimi kacirdim), yok öyle şey ben değil o dedi, baştan beri ayrilmak icin herseyi denedi gibi türlü türlü laflar etti eşim. Inan ablacim annemi isitsen ağzın açık kalir. Belki kendine gel diye bagirirsin yüzüne. Simdi eşimi annem babamgilin agzindan tek kelimeyle izah edeyim; O meleek melek hiicc birsey yapmaz

Son düzenleme:
ay bu ithal damatlar hiç iyl sonuç vermedi ben küçükken ki almancı aileyiz biz annemin ve etrafta ithal edilen damatlar alamanyada sanki orası Türkiye'ymiş gibi asla değişmediler padişah torunu gibi dolandılar elin kızınıda çok mağdur ettiler o vakit zaten tiksinmiştim ve bu kıziara üzülmüştüm hep işe yaramaz türkekleri orada epey azıtıyorlardı
parayı ve alman kızları görünce, umarım tez kurtulursun ve vatanına şutlarsın onu

Bosanin hemen, hemen karakola basvurun. Olum tehditlerinden bahsetmeniz sinirdisi edilmesine yeter. Hemen yarin avukata ve polise gidin derim.

Bi nevi zorla evlenmissiniz yani bu durumda icinizdende düzeltmek gelmez... Tam anliyamadim aranizdakileri, ihanet demissiniz aldatmaktanmi bahsediyorsunuz? Bi el kaldirma falan, dövüyormu sizi? Eger öyleyse almanya gibi bir yerde kolaylikla bosanabilirsiniz, rapor alin, delil sunun... Aileniz onu tutuyor anladigim kadariyla ama suan ailenizin yanindasiniz, yani kesin dille bosanacagim derseniz kabullenecekmiler? Bosanirsaniz zaten sinir disi edilir, istedigi kadar tehdit etsin sizden uzakta...

Eski konu ama yazmak istedim.Bende yurtdisinda dogup büyüdüm ve esim Türkiye'den geliyor. Seninkine benzer sIkIntilar yasadim, hayatimizin bazi yönleri birbirine cok benziyor. Bende yüksek lisans yapiyorum su an. Esim kisilik olarak cok zor bir insan, kensinlikle kendimi ezdirmem havalari var sürekli, büyük kücük demeden ufak konular icin bile 50-60 yaslarindaki insanlara kafa tutar. Bana cok cok ters hareketler. Düsünün avrupada büyüklere sayginin son derece az oldugu bi yerde büyüdüm ama büyüklere saygili davranmamiz gerektigini ondan daha fazla biliyorum. Ilk zamanlar bana karsi tutumlari daha kötüydü, beni ailemin önünde cok rencide etmeye calisti. Her konuda hatayi bana buldu. En ufak birseyde bile ben hataliydim. Cok ters hareketleri oldu eski konularimi okursaniz görürsünüz hepsini buraya siralamak istemiyorum. Ailem bana yapilan saygisizliga göz yummayinca esimle aralari acildi. Su an konusuyorlar ama ne annemle, ne babamla ne de kardesimle aralari hic iyi degil. Tek sorun esimin bana davranis bicimiydi, ailem buna karsi cikanca bu sefer esim kafayi aileme takti.
Beni sevdigini biliyorum. Hatta o beni benim onu sevdigimden fazla seviyor. Yani yaptigi hareketler sevmedigi icin degil, esim herkese karsi biraz ukala, cünkü kendi ailesi ve akrabalari onu öyle kabullenmisler kimse birsey dememis ona. Ama herkes onu ailesi gibi pofpoflayamaz nazini cekemez.

Yani kafa yapisi olarak coook farkliyiz. Ama ailesi cok iyi, onlari cok seviyorum. Esmin kendi ailesine bile saygisi yok.
Babam bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba diyor, ipleri sIkI tutmazsan eger, ilerde süresiz oturum aldiginda sana yapabileceklerini düsünemiyorum diyor. Ayrilmayi istersem ailem arkamda olur, zaten kendileri dedi cekmek zorunda degilsin diye. Ben aslinda mutlu degilim sanirim. Bir erkekle mutlu olmak ne onu bile bilmiyorum, filmlerdeki gibiyse hic degiliz mutlu. Mutlu oldugum zamanlarda var, ama mutsuzlugum daha cok. Ama ayrilip pisman olmaktan korkuyorum. Cok mu seviyorsun diye sorsan, aslinda hayir normal bir sevgi, ama aliskanlik var. Ben aliskanliklarimdan kopamiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum. Iyi taraflarida var yok degil ailemde söyler iyi taraflarida var diye, ama kötü tarafi agir basiyor. Mesela saygisiz olmasi ve tesekkürü bilmemesi. Hep kendine saygi duyulmasini istiyor. Ama ben eskisi gibi degilim sesimi cok yükseltiyorum ona, cünkü artik bardak dolu tasiyor zaman zaman. Keske biraz daha uyumlu olsa ona yapilan iyiliklerin karsiligini verebilse. Ilerde babam hakli cikarsa diye bazen aklima gelmiyor degil. Korkmuyorum ama öyle olursa kendimi kullanilmis hissederim. Cok zor isler.

Sende son durum nedir?

Son düzenleme:
Noldu bosandiniz mi naptiniz? Eski konulari cok severim sonuclari pat pat ogreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…