Yapacaktım dediğiniz şeyi ama bu sefer de sanki kiskanmisim kocamı da sıkıntı cikarmisin gibi olacaktiBen olsam yanlarına gidip bebeği alırdım ve bebeğimin sevilmesinden hoşlanmadığımı söylerdim, ki doğrusu da bu zaten. Bebek sevme mi kaldı Allah aşkına, salgın kaynıyor ortalık.
Bir bakış var kızda yok değil ama bizimki sanki bişey yoksa bile ilgilenilmekten hoşlanıyor bundan ibaret goruyorumUlu orta yapmazlar öyle şeyi. Bebeği seviyor belli. Kızda eminim en az 10 yaş küçüktür
Şöyle soyliyim adam evde konuşmayan bir tip dışarda bülbül benden önden yürür gideceğimiz yere ama dışardaki bayanlara son derece kibardirEşiniz yokken, sakin bir vakitte gidin markete. Siz yalnızken ve market sakinken yine bebeğe aynı sevmeleri yapacak mı bakarsınız.
Ben gerçekten bebeği sevdiğini düşündüm, eşinizin gülümsemesi de farklı anlamda olmamıştır diye düşündüm. Yine de şüphe içindeyseniz, dediğim gibi yalnız gidip deneyin. Eşinize güveniyorsanız aslında gerek bile yok.
Erkekler kendilerini bişey sandığı için bi kız selam verse bile havalara girerler umursamayın benceBir bakış var kızda yok değil ama bizimki sanki bişey yoksa bile ilgilenilmekten hoşlanıyor bundan ibaret goruyorum
Ay rica ederim eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın.İyi akşamlar herkese..Şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkür ederim.10 yilllik evliyim iki çocuğum var .Eşimle ufak tefek sorunlarımız hep oldu maalesef ama genel anlamda ciddi bir sorun olmadı gibi.Hep dertli olduğum bir konu var maalesef.Evde konuşmayan adam dışarda bir bülbül olur .Başkalarının yanında farklı davranır dışarı çıkınca benden en az iki metre önden yürür..Çok anlam veremem bu davranışlarına.Tabi ki konuşurum ama yok bilerek yapmadım yok yanlış anladın .Gelelim bugünki konumuza evimize yakın bir market var bayan elemanlar çalışıyor .Markete nerdeyse hergun gireriz.Market elemanı bayan geçen bebeğimi sevdi geçen de babasıyla geldi şöyle yalti böyle yaptı dedi seviyor güya..Babası da şöyle dedi gibi konuştu..önemsemedim .Geçen gün yine beraber markete girdik sanki kız özellikle o bebek eşimin kucagindayken gelip seviyor bebeği.Bugun de gittik yine ben önden başka şeylere bakarken bebek market arabasında yine kız yanaştı araba ya bebeği seviyor açıkçası arkamı dönüp çaktırmadan baktım .Eşimde gözünün icin bakıp gülüyor kızın .Orda bişey demedim eve geldik.Hayirdir ne bu tavrın dedi asıl sen hayırdır dedim eve iki laf etmeyen adam dışarda ne hikmetse gülümsüyor gibi bişeyler dedim .İşte ben yanlış anlamışım kendime de hakaretmis onlara mi bakacakmis.Bosuna şüphelenmek değil sanki benimki bence kız ilgileniyor bunun da hoşuna gidiyor.Konusuyor gülüyor egosunu yükseltiyor
Küçük goruyordan kastınız ne anlatamadım her bakımdan ondan geri kalır bir tarafım yoktur aslında ..Vallahi billahi çevremde benzeri yaşandı. Adamın karısı evi terk ediyor (karı koca karadenizliler). Adam karısı memleketteyken bir marketin çalışanıyla yakınlaşıp gönül bağı kuruyor. Sonra adam boşanıp o hanımla evleniyor, bir oğlu oluyor. Ama o eski karısıyla da bağları tam kopmuyor. Bazen karadenize gidiyormuş falan. Yahu karın almış başını gitmiş. Market çalışanıyla fingirdeşeceğinle karının peşinden koşsana be adam! Burada kimse yanlış anlamasın ekmeğini kazananları küçük görmüyorum kesinlikle haddim değil. Ben adamın yaptığı namussuzluğu söylüyorum. Yani kısacası niye bakmasın? Madem bakmıyor market çalışanıyla neden bu kadar samimi? Alacağını al çık marketten.
Kısacası hiç de yanlış anlaşılma yok ortada. Eşiniz sizi küçük görüyor. Sokakta yaptıkları da bundan ibaret.
Çok haklısınızAy rica ederim eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın.
yok şimdi biri market çalışanlarını mı küçük görüyorsun onları mı aşağılıyorsun diyebilir. Ondan dedim.Küçük goruyordan kastınız ne anlatamadım her bakımdan ondan geri kalır bir tarafım yoktur aslında ..
Önde yürüme olayı zaten çok kafama taktiğin bir olaydır ama hep bir gerekcemiz var .Hızlı yürüyormuş ondan önden gidiyormuş falanKız için bir şey diyemem günahını almıyım belki kötü niyeti yoktur eşinize sinir oldum nedense ama evde başka dışarda başka sizden önde yürümeler falan ne alaka
Market çalışanı veya dediğiniz gibi müdür benim için hiç farkeden bişey yok hayatta her zaman bizden daha iyi konumda olan veya daha kötü konumda olan ..bizden daha güzeli veya olmayanı derdim hiç öyle şeyler değildir..önemli olan başkalarının yanındaki davranışı yanımdan yürü yanımda ol merhaba da de gulumsede sorun o değil kıskanç bir insan değilim ama evde farklı dışarda farklı iki gülümsemeye hemen karşılık ego tatmini..Kendi emeğine yıllarına üzülüyor insanKadının market çalışanı olması önemli değil. Bir holdingin genel müdürü de olabilirdi. Çalışan hanımın ilgisi egosunu okşamış olmalı. Eşi ile evde iki laf edemeyen insanın, dışarıda tatlı dilli oluşu en hafif tabirle, ikiyüzlülüktür.
Aralarında bir şey olduğunu sanmıyorum ama yapılan da hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?