Anket Yanlış mı anliyorum

Siz olsaydınız şüphelenir miydiniz

• Evet

OY: 25 75,8%
  • Hayir

OY: 8 24,2%

• Ankete Katılan
    33
Önde yürüme olayı zaten çok kafama taktiğin bir olaydır ama hep bir gerekcemiz var .Hızlı yürüyormuş ondan önden gidiyormuş falan
El ele yürümüyor musunuz? El ele yürüyün o zaman sorun kalmaz

Onun içinde bahanemiz var kuzum çocuklar durmuyormus.Oyaa gebelik kontrolüne giderken de hastaneye önden önden giderdi.7 aylık gebeyken
Eyvah eyvah ALLAH yardımcın olsun bacım sinir edici bir durum gerçekten sürekli yaptığı için

Market calisani ve kocanız arasında ki bebek sevme mevzusuna yorumum yok ama adamın önden yürümesi,sizin yanınızda konuşmaması vs bariz sevmediğinin göstergesi.Insan sevdigi yaninda sen sakrak olur..Eşim niye önden yürüsün ya saçmalık

Canım laf mı yok onda evde niye konuşmuyorsun diyince de evde sürekli iş yerindekileri anlatıyorsun ben seninle ne konuşayım diyor

Ay bi komşumuz var kızı o kadar tatlı ki bende babasındayken seviyorum .çünkü annesi çok suratsız ya sevmeye korkuyorum

Kızı bilmemde eşiniz normal değil. Niye siz varken önden yürüyor ki utanıyor mu sizden? Hiç iletişim kurmayan adamda kusura bakmayın ama sevginin olmadığı düşünüyorum ben. Karakteri bu desen dışarıda ki insanlarla mükemmel bir sohbet halinde olamaz. Size soğuk dışarıya sıcaksa sevgisi bitmiş sıradan bir evliliğe dönüştürmüştür. Sinir bozucu bir tip gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…