Yanlış mı düşünüyoruz yoksa

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar merhaba; kuzenimin 1,5 yıllık ilişkisi var sevgilisinin bu zamana kadar bir sapıklığını görmememiş bir insan ki bende tanıyorum efendi bi tip. Sorumuz şu ki bu cocuk buna geçenlerde ev tutalım birlikte vakit geçirelim demiş. Rahat rahat otururz vs gibilerinden. Sizce kötü niyetlimi bu? Yoksa bu süreçli ilişkide normal mi.

1.5 sene normal. Kız da bu cümleyi soyleticek en ufak bi cesareti vermiştir diye düşünüyorum yoksa bu kadar rahatlığı 1.5 sene sonra nerden bulacak. Gerek yok desin geçsin rahatsizsa

1.5 sene normal. Kız da bu cümleyi soyleticek en ufak bi cesareti vermiştir diye düşünüyorum yoksa bu kadar rahatlığı 1.5 sene sonra nerden bulacak. Gerek yok desin geçsin rahatsizsa
yani kötü niyetli. Olmadığını düşünüyorum diyor ama olr mu olur bilemeyizde umarım yanlış anlamaz kız teklifi kabul ettiğinde. Yanlış düşünür mü bu nasıl kız diye bi düşindük

Ev tutmak da yeni moda oldu?
Gel günübirlik sevişelim yerine ev tutup vakit geçirelim diyo galiba erkekler.
Adamın amacı muhabbet değil, muhabbet her yerde olur, amacı seks.
Ben 1,5 yıl nişanlı kaldım da bir gün ev tutalım rahat vakit geçiririz demedik ne münasebet?

Cinsellik istemek sapıklık değil bunu kabul etmediği halde ısrarla istemek veya zorla yapmak-yaptırmak sapıklıktır. Evde buluşmaktan rahatsızlık duyarsa arkadaşınız red eder.

Şimdi burada farklı düşüncene onlarca kadın var. Evde buluşmayı kesinlikle red edenler de var, normal karşılayanlarda. Şimdi burada adam sapık ayrıl ondan da diyen çıkar, ne var bunda 1 buçuk yıl olmuş istiyorsanız sevişin diyende.

Önemli olan arkadaşınızın düşüncesi. Yakınlaşma fikri bile ona ters geliyorsa gitmesin tabii.

1 bucuk senelik ilişkisi var sapıklık değil ihtiyaç :) kaç yaşında bilmiyorum ama zaten net bir şekilde kendini ifade etmiş. Aralarında bişey olsun istiyor ama bunu sapıklık olarak görmemek lazım şu zamanda normal bişey. Ama yaşayıp yaşamaması kızın elinde. Eğer katı kuralları varsa,evlenene kadar yaşamak istemiyorsa bunu belirtsin

1 .5 sene olmuş artık birbirimizin tasına bakalım özetle bence normal tabii arkadaşınıza tersse evlenmeden olsan desin

Kuzeniniz istiyor mu ona bağlı. Baş başa kalırlarsa gergin olur mu? Erkek arkadaşı istemeyeceği bir şey teklif eder mi? Onu en iyi kuzeniniz tanır.
İlişki yeni olsa kesin kullanmaya çalışıyor diyeceğim ama bu kadar zaman geçmiş. Kuzeninizin kafasında en küçük bir tereddüt varsa teklifi reddetsin.

Sonra da yaptım pişmanım konuları açarsınız. Resmen eve gidelimdeki niyet belli.

Bence normal , tanımışlardır birbirlerini 1,5 yıl gibi bir zamanda , önemli olan kuzeninizin ne hissedip , istediği...

1 bucuk yıllık ılıskı yanı normal bır ıstek yakınlasmak sevısmek ıstemesı.ev tutalım degılde 1 gunluk mını gezıler romantık butık oteller teklıflerı ıle gelebılırdı.

Yalnız kalmak istemesini anlarımda ev tutalım hoş olmamış bence.İstemiyorsa gitmesin o da.

Bunu buradan biz anlayamayız.
Kuzeninizin bakış açısını ve yaşını bilmediğimiz için yorumlarımız da doğru sonuç getirmez.
Bir sapıklığını görmedik derken... Cinsellik doğru bir şekilde yönlendirildiğinde sapıklık değildir olması gereken, insanın fıtratıdır.

Kısacası adam yakınlaşmak istiyor.Ev tutalımdaki amaç bu.Sorunu ancak kuzeniniz çözebilir istemek de ona kalmış istememek de sapıklık değil adam istegini belirtmiş.

Kaç yaşındasınız? Seks istemek yetişkinler için sapıklık değil ihtiyaçtır da.
Ama günlük kiralık ev olayına ben sıcak bakmıyorum. Ben gitmezdim. Kamera filan oluyor çoğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…