İhtiyaç dediğiniz cinsellik, ne zamandan beri helal oldu? Ve normal gibi yansıtıyorsunuz yeni nesillere. En azından, olmamalı bu yanlış ama o yanlışı yapmak istiyorsa birşey diyemeyiz. Deseneniz daha iyi olur bence.
İnsanları kendi değer yargılarıniza göre yargılayacaksaniz 17 bucuk yaşında,kendinden on yaş büyük adamla evlenmek de evlenmeden sevişmeden daha yanlış bir olay bence. Ben de sizi yargılayayim -haddimmiş gibi...
Bazı seyler bir ihtiyaçtır tabii ki, bunu ne kadar bastirirsaniz sırf sevisebilmek için evlenen- mutsuz gencecik insanlar görürüz çevremizde (ki iyi bir gözlemle herkes bu kişileri görebilir,heryerdeler)
Konu geçen ayın konusu ama madem hortlattim yazayım, ben olsam evine de giderim birlikte tatile de giderim, Yanlış birşey olarak görmem
Ama senin kuzenin kesinlikle gitmesin.
Çünkü ataerkil bir kafaya sahip. Belli ki böyle şeyleri ayıp günah olatak görüyor, 'elalem ne der? Sevgilim bana hafif kadın gözüyle bakar mı' gibi düşünüyor.
Eh , sevgilisi de aynı kafada.
O zaman neden kendisini zan altında bıraksın ki?
Adamin da kafa yapısı belli, yarın birgun ayrılırsa ilk yapacağı şey kızı bu olay yüzünden tehdit etmek olacak . Sonuçta aynı eve girmiş mi ? Girmiş.
Olası bir ayrılık durumunda adam aklınızın hayalinizin alamayacağı kadar cirkinlesebilir. Bu riski almasın kesinlikle.