Yanlış mı düşünüyoruz yoksa

Normal mi diye urda soruluyorsa adamı tam tanımıyor demek ki
Bu durum bana ters uygun değil

1.5 sene sonunda yakınlaşmayı istemesi normal, kuzene de uyuyorsa tamam der uymuyorsa hayır da şu ev tutma işi bana ters...
Varsa kendi evin, arkadaşlarının gelip gidebileceği eyvallah, o evleri başkaları ne amaçla kullandığı belli iken o evde nasıl rahat edeceklermiş?
O evde bir terslik olsa, başa bela sarsa vs.. gerçekten gereksiz.
Çok başbaşa vakit geçirecekse yakın bir yere tatile gezmeye gidip bir iki gün kalsınlar. En azından teklif daha şık olur.

Böyle bir konu açtığınıza göre kuzeninize göre ev tutup vakit geçirmek ters sanırım. Bana göre de çok doğru değil ve o evler bence tehlikeli. Ateşle barut yanyana durmaz yakınlaşmak ister bence, kuzeniniz sevgilisini daha iyi tanır, karar ona kalmış...

Yıllardır beraber olduğum bir sevgilim var. En çok istediğim, en çok hayalini kurduğum şey rahat bir koltukta ayaklarımızı uzatıp birbirimize sarılıp film seyretmek. Konuda da ev tutalım kısmını okuyunca aklıma bu geldi. Olay sevismekse yataksa otel daha mantıklı değil mi?
Ben isteğinde bir sapıklık görmedim.

Evde buluşalım, vakit geçirelim demek, fiziksel yakınlaşmayı arttıralım demek işte, bunda anlaşılamayacak birşey yok. Ateşle barut yanyana durmaz, arkadaşınıza uymuyorsa bu tür yakınlaşmalar kabul etmez. Sapıklık değil ama bana sevgilim tarafından böyle bir öneri gelseydi soğurdum ya ne bileyim.

Ev tutma olayı hoş değil bence
Evlensinler madem
Kızım olsa bi adamla ev tutsa hoşlanmazdım

1,5 sene geçmişse ve iki yetişkinse neden evlilik demiyor da ev tutalım diyor bu çocuk diye işkillenirdim ben ,ciddi düşünen insan en azından bi nişan falan ister 1,5 sene sonra hadi ev tutalım artık demez;hem normalden farklı ne yapmayı palnlıyor ki gözlerden uzak olmak istiyor o da ayrı mesele

Katılıyorum yanlız yaşları küçük kişileri teşvik edebilir bu tarz cümleler o yüzden biraz daha dikkat etmek lazım genel konuşuyorum. Kimse pişman olacağı şeyler yapmasın dilerim.

Ben gitsin sevişsin demiyorum zaten sapıklık kavramına takıldım. Önce bi neyin ne olduğunu öğrensinler kafaları baya karışmış bence. Zaten kendisine tersse yapmaz bakış açısıyla ilgili

Bence normal değil. Günümüzde ne olacağı hiç belli olmuyor. İleriki dönemdeki muhtemel bir ayrılık sonucu pişmanlık yaşamayı kaldırabilecek mi ? kuzeniniz biraz sorgulasın. Ayrıca aynı evde yakınlaşmalar elbet olur. Fazlası olur mu bunu bilemez garantisini veremezsiniz. Bir anlık hatayla daha ileriye gidipte ileride pişman olacaksa hiç bulaşmasın. Demek istediğimi umarım anlarsınız.

Benim kulakları çınlasın bir oda arkadaşım vardı. Sevgilisi birlikte olmayı teklif etmişti. Bana danışmak için sordu. Sakın yapma demiştim. Ne yaptı Ne etti bilmiyorum ama. 4 sene beraberlikleri sürdü. Ayrıldılar. Şu anda kız arkadaşım başka birisiyle evli. Yani kuzenin Herşeyi detaylıca düşünsün. Aynı evde kalalım demek rahat olalım demekten başka bişey değil.

Konu sahibi de sorulara bi cevap vereydi iyiydi

Yaş sorulmuş mesela.
Cevaba göre değişebilirdi belki gelecek cevaplar.

Kk da bi konu açılıyo ve bütün gün benzer konular açılıyor neden acaba ?
Vakti dışarda geçirsinler evde ne işleri var ?

Morlu ne çok üye var öncelikle dikkatimi çekti.
Bu özetle olayı cinsellige baglamaktir.
O da evlenmeden haramdır. Günahtır.
Teşvik edici yorumlardan sakinalim ki Allahın haram ettiğini meşru ediciler yani şeytanın hizmetkarlari olmayalım.

Sevgilisi yakınlaşmak istiyor bariz ortada, hakkıdır 1,5 yıldır beraberlermiş abes değil bence. Fakat sizin kuzen bu teklifi kabul edip birşeyler yaşarlarsa ben ilişkiye zarar gelebileceğini düşünüyorum. Birlikteliklerinin en başından beri birbirilerine karşı cinsel anlamda aykırılıkları olmamış yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, bir anda 1,5 yıl sonra böyle bir yakınlaşma yaşamak sevgiliyi düşündürebilir. Ben olsam kabul etmezdim.

Siz bu tereddütü yaşadıysanız evet o çocuk bunu düşünür

Adam acik acik bi yerden baslamak gerek demis. Yani ev tutup evcilik oynayacak hali yok. Erkeklerin genel beklentisi bu, sevişme isteginin beyefendilikle zerre kadar alakasi yok. Ben erkeklerin dilini son ask hikayemden sonra cozdum sayilir. artik yavas yavas erkekce konusuyorum yakinda uzmanliga dogru yol alirim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…