- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
Evet sevgilisi böle demiş tam olarak biliyomusun.. yanlış şey teklif etmez illa bir şeyler olur ama ileri gitcek tip değilYıllardır beraber olduğum bir sevgilim var. En çok istediğim, en çok hayalini kurduğum şey rahat bir koltukta ayaklarımızı uzatıp birbirimize sarılıp film seyretmek. Konuda da ev tutalım kısmını okuyunca aklıma bu geldi. Olay sevismekse yataksa otel daha mantıklı değil mi?
Ben isteğinde bir sapıklık görmedim.
Yaşlar 22, 26Konu sahibi de sorulara bi cevap vereydi iyiydi
Yaş sorulmuş mesela.
Cevaba göre değişebilirdi belki gelecek cevaplar.
bu dille demiş biz kaba tabir olarak yazdık sonuçta evde kalalım hatta gece kalmaya gerek yok bile demiş sadece rahat takılırız tv açırız modunda knşmçEv tutalım ne ya?
Dese ki günübirlik şuraya gidip gezelim hatta istersen kalırız apart ayarlayıp vs.
Direkt ev tutalım demek resmen hanzoluk.
Bunun tiple alakası Yok malesef. Hiç yapmaz dediğin insanlardan neler görüyorsun. Kendimden biliyorum.Evet sevgilisi böle demiş tam olarak biliyomusun.. yanlış şey teklif etmez illa bir şeyler olur ama ileri gitcek tip değil
Herkes musluman mi bu sitede?İhtiyaç dediğiniz cinsellik, ne zamandan beri helal oldu? Ve normal gibi yansıtıyorsunuz yeni nesillere. En azından, olmamalı bu yanlış ama o yanlışı yapmak istiyorsa birşey diyemeyiz. Deseneniz daha iyi olur bence.
yani kötü niyetli. Olmadığını düşünüyorum diyor ama olr mu olur bilemeyizde umarım yanlış anlamaz kız teklifi kabul ettiğinde. Yanlış düşünür mü bu nasıl kız diye bi düşindük
Ev tutmadan önce nikah dairesinde resmiyete döksün evlensinler işte..Ne gerek var ne olduğu belirsiz bir ev tutmaya..İsterse 5 yyil çıksın nereden alıyor cinsellik yaşama hakkını..Hiçte hakkı filan değil..evlenseydi hakkı olurdu.bazi şeyleri meşrulaştirmanin anlamı yok.Kolaycilik..şimarikliktan başka bişey değil bu teklif.
...Kolaycilik simarikliktan başka birşey değil bu teklif..Evlenmek birlikte ev tutup zaman geçirmekten daha mı kolay? Evlilik çocuk oyuncağı oldu. Cinsellik yaşama hakkını kimse vermez, buna kendiliğinden sahipsiniz. Reşit, aklı başında, rızaları olan 2 insan var karşımızda. Kız şimdi sadece sevgilisine güveniyor mu bunu düşünecek.
Musluman degilseniz bisey diyemem dicektimde o tur konulara girmeyim dedim. Beni anlayan anladi yazanada sorsan senden daha muslumanim der.Herkes musluman mi bu sitede?
Ha sevişe bilir miyim diyebilirler ama ben haram diyemem oyle mi? Dini icerik yazana degil dini icerik yazana tepki gosterenlere yasak olmali bence.Hanımlar lütfen dini içerikli yorumlar yazmayınız yasaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?