Yanlış mı düşünüyoruz yoksa

Ates ile barut yan yana durmaz canm.
O kdr merakliysa ev tutup beraber yasamaya, evlensin kuzeninle o zman!

Evet sevgilisi böle demiş tam olarak biliyomusun.. yanlış şey teklif etmez illa bir şeyler olur ama ileri gitcek tip değil

Yok zaten bu diş
Ev tutalım ne ya?
Dese ki günübirlik şuraya gidip gezelim hatta istersen kalırız apart ayarlayıp vs.
Direkt ev tutalım demek resmen hanzoluk.
bu dille demiş biz kaba tabir olarak yazdık sonuçta evde kalalım hatta gece kalmaya gerek yok bile demiş sadece rahat takılırız tv açırız modunda knşmç

Evet sevgilisi böle demiş tam olarak biliyomusun.. yanlış şey teklif etmez illa bir şeyler olur ama ileri gitcek tip değil
Bunun tiple alakası Yok malesef. Hiç yapmaz dediğin insanlardan neler görüyorsun. Kendimden biliyorum.

Eğer eve çıkmayı kabul edecekse ileri gitmez diye düşünerek kabul etmesin. ileri gitme ihtimalini katarak düşünsün. Romantik konuşma sonucu bayanların gözü boyanır , ama gerçekler pekte öyle olmuyor maalesef. Ben ağzımın payını aldım. Öyle konuşuyorum. Şimdiki aklımla kuzeninin yerinde olsam kabul etmezdim. Açıkta söyleyeyim.

Adam rahat rahat yakinlasmak istiyor olabilir...bu illa sonu sevismek olmak zorunda degil ki...

Adam haklı, sürekli cafelerde oturmak sıkıcı olur. Evde daha rahat olursunuz, daha rahat yakınlaşabilirsiniz. Adamın niyeti cinsellik olabilir, bu iki sevgilinin bileceği iş ve gayet normal birşey. Kız istemezse zorlayacak bir tipse zaten en başta güvenmeyip sevgili olmaması gerekiyor. O zaman evlensinler yorumları beni şoke etti. Sevgiliyle her birlikte vakit geçirmek isteğimizde evlenmemiz mi lazım, bu ne saçma iş, sonra niye boşanmalar bu kadar arttı. Birbirinizi tanıma fırsatınız olmuyor ki sevgiliyken.

Hanımlar lütfen dini içerikli yorumlar yazmayınız yasaktır.

Arkadasiniz, teklifi kabul ettiginde sevgilisi tarafindan yanlis anlasilmaktan korkuyor..

1,5 yil olmus fakat sevgilisinin ne amacla bulusmak istedigini kestiremiyor daha..

Cocuk ise, sevgilisine bu teklifi ederken yanlis anlasilmaktan hic korkmuyor..

Eve gidelim, birlikte vakit gecirelim, falanca yere tatile gidelim vs desede kapi yine ayni yere aciliyor. Bir sey fark etmiyor..

Onemli olan niyet ve guven..
Niyetini kestiremedigi , guvenemedigi bir adamada evet demeninde anlami yok..
Biraz daha zaman gerek..

Ev tutmadan önce nikah dairesinde resmiyete döksün evlensinler işte..Ne gerek var ne olduğu belirsiz bir ev tutmaya..İsterse 5 yyil çıksın nereden alıyor cinsellik yaşama hakkını..Hiçte hakkı filan değil..evlenseydi hakkı olurdu.bazi şeyleri meşrulaştirmanin anlamı yok.Kolaycilik..şimarikliktan başka bişey değil bu teklif.

Evlenmek birlikte ev tutup zaman geçirmekten daha mı kolay? Evlilik çocuk oyuncağı oldu. Cinsellik yaşama hakkını kimse vermez, buna kendiliğinden sahipsiniz. Reşit, aklı başında, rızaları olan 2 insan var karşımızda. Kız şimdi sadece sevgilisine güveniyor mu bunu düşünecek.

...Kolaycilik simarikliktan başka birşey değil bu teklif..

İki yetişkin insan istiyorlarsa her şeyi yapabilirler. Kuzenin de istiyorsa ve güveniyorsa çocuğa gitsin. Ama en ufak bir şüphesi falan varsa asla. Günümüzde gizlice video çekip ifşa etmeler çok arttı.

yani 1.5 sene sonunda çiftler arasında bunların konuşulması için gerekli samimiyet oluşmuştur herhalde

kız bir şey yaşamak istemiyorsa kendini net şeilde ifade etsin. iki tarafın da yaşamak istediği cinsellik sapıklık değildir 1.5 sene olmuş ya nerdeyse evli gibiler. he kızı kullanıp da bırakayım kafasında olan bi insan olsa 1.5 sene beklemezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…