Evet isin içinde kendi anne ve kardeşleri olduğundan bu konuyu anlatamam sanırım ama normalde eşimle ilgili bir kaç konuyu konusmustuk bana evet sen su konuda haklisin kardeşim de öyle demeseydi yanlış olmuş vs gibi cümleler kurmuştu. Ama dönüp eşimi uyarmış midir ne demiştir veya.dememiş midir bilemiyorum orasını.
Eşlerimiz ayni bu konuda. Benimde soguklugum surat asmam sessizliğim zoruna gider.
Eşimin ailesini arttırdıgini sanmıyorum. Onlar ailemle oluşumu kiskandiklarindan arıyorlar. O da ayrı konu :)
Doğru diyorsunuz direk babama da diyebilirdi. Kotu bir adam olmayışı zaten.bu kadar sok etkisi yarattı üzerimde.

dayanamadim çok gücüme gitti. Benim canım cok yanınca ağlarım. Bunu bilir esim. Daha evvel de aglatmısti beni. Sonrasında çok pişman olup gelip sarilmisti kolonyalarla elimi yüzümü ovusturmustu .
Bilemiyorum ya. Ben esim her eğitime ya da biryerlere gittiğinde kalması gereken, bavuluna benim kokumun sindigi bir kıyafetimi koyardım sarılıp uyusun yanında hissetsin diye. Bebeğimiz oldu . Artik onunda kıyafetini koyuyordum. Yine öyle yapmistim ondan habersiz. Görünce ne.hissetti acaba...?