Bu kadar ince düşünceli bir kayınvalide/anne yanlış yapmaz. Oğlunuz yalnız yapmış duraklamakla :)
Çook özel bir planı vardıysa demeyledi; bugün başbaşa şunu kutlayacağız vs diye.
Hunter abla gelinini ara sen :)
Başka programları var mı öğren sinema gibi.
Açık acık da sor.
Ben aranızın bu sebepten bozulacağını sanmıyorum. Ben kayınvalideme bozulmazdım çünkü. Hoşuma bile gider zevkine güvenmesi.
kızlar sık konu açmam ama sizin,yorumlarınıza önem verdiğim için bir şey soracaktım.
hafta sonu kuzenimin kızının düğünü var.evde olan(oğlumun düğününde giydiğim)elbiseyi giyeceğimden,elbise arayışına girmemiştim.
dün elbiseyi denedim.oldu ama ayakkabısı açık bir ayakkabı,bu mevsime pek uygun değil gibi.altına evde olan hiç bir ayakkabım,uygun olmadı gibi geldi bana.
neyse çok uzatmayayım .biraz önce oğlumla telefonda konuşurken,akşam kendilerine kıyafet bakmak için eşiyle avm ye gideceklerini söyledi.ben de bir anda,bende sizinle geleyim dedim.oğlum biran durakladı.sonra olur konuşuruz dedi. ama telefonu kapattıktan sonra huzursuz oldum.sizce,yanlış mı yapmışım
Müthiş birisiniz valla. Tebrik ediyorum. Beni istemiyorlar mı acaba diye tavır bile yapmadan planlarını mı bozdum diye düşündünüz ya...gelinimi aradım kızlar,gidiyorum.özel bir gün,kutlama falan yokmuş.sağolsun,anlayışla karşıladı.oğluma takım elbise alacaklarmış.iyi olur,birlikte karar veririz ,sana da elbise bakarız dedi.
hepinize teşekkür ederim.beni gelinimi aramam için yüreklendirdiniz.
Hahhaaaa ay ben kendimi tek sanıyodum kız benden başkaları da varmış.. gerçi benimkine görümce de geldiydi bi de evli barklı çocuklu kadın hiç utanmadılarÖnemsiz bir şey için gerilmektense, kendiniz ayrı gidin. altı üstü bir alışveriş. İnsan birbirine fikir verir. Ama işte gelin, kaynana olunca ne kadar iyide olsan batar bir hareketi :)
Bak aklıma geldi benim ki balayı sayılacak olan tatilimize bizimle gelmişti sağolsun
emrivaki yapmıştı oda. Balayına gelen kaynanalar varken sizinki de neymiş
Çok sevindimgelinimi aradım kızlar,gidiyorum.özel bir gün,kutlama falan yokmuş.sağolsun,anlayışla karşıladı.oğluma takım elbise alacaklarmış.iyi olur,birlikte karar veririz ,sana da elbise bakarız dedi.
gelinimi aradım kızlar,gidiyorum.özel bir gün,kutlama falan yokmuş.sağolsun,anlayışla karşıladı.oğluma takım elbise alacaklarmış.iyi olur,birlikte karar veririz ,sana da elbise bakarız dedi.
sağol canım.ben de sana sarılmak istiyorumHunter abla ya ben sana sarılmak falan istiyorum.
Nasıl tatlısın bir bilsen.
Etkilenme buradaki konulardan da.
Herkes deli gelin herkes manyak kaynana değil.
Halletmene sevindim.
Aslında siz ne kadar düşünceli olursanızsağol canım.ben de sana sarılmak istiyorum
burada ki konulardan paranoyak oldum vallahi.
hani bizim jenerasyon kayınvalideler,öyle ayıp olmasın falan diye düşünmezler aslında.benim çok yakın arkadaşlarım bile,bu kadar hassas davranma,kafana çıkartırsun diyorlar.ama ben insan ilişkilerinde böyleyim genelde.gelinim ya da oğlum diye ekstra bir çaba harcamıyorum.
bana yapılmasını hoşlanmadığım şeyleri,karşı tarafa da yapmamaya çalışıyorum.
çok geç artık,gelinimi arayıp,kendisi için bir sorun olup olmayacağını sordum bile.o da memnun olacağını söyledi,kaldı ki sesi de gerçekten öyle düşündüğünü gösterir gibi neşeliydi.ama yüzyüze gelince,daha iyi belli olur,kızıp kızmadığı.Yanlış yapmışsınız
Arayıp hallettiginizi söyleyin
gelinimi aradım kızlar,gidiyorum.özel bir gün,kutlama falan yokmuş.sağolsun,anlayışla karşıladı.oğluma takım elbise alacaklarmış.iyi olur,birlikte karar veririz ,sana da elbise bakarız dedi.
Aslında siz ne kadar düşünceli olursanız
Karşı tarafta o kadar düşünceli oluyor bence
Tutup ilk günden 'bende burdayım, bende geleyim, o benim oğlum, önce ben ben' denilince çatışma çıkıyor
Sonra da rekabetin sonu gelmiyor
Olan sizin çocuğunuz, onun eşine oluyor. Sorsan iki tarafta çok sever ama rekabet uğruna çekiştirirler
Abla ya naptin sen? Senin yüzünden bu konuyu okuduktan kaynana cinayetleri baslayacak.çok geç artık,gelinimi arayıp,kendisi için bir sorun olup olmayacağını sordum bile.o da memnun olacağını söyledi,kaldı ki sesi de gerçekten öyle düşündüğünü gösterir gibi neşeliydi.ama yüzyüze gelince,daha iyi belli olur,kızıp kızmadığı.
Tam yazacaktım baktım hallolmuş durum..
Çok sevindim gidin berabercene yapın alışverişinizi ne güzel..
hallettim,canım sağol.
bu arada birgün sizlerle tanışmak kısmet olursa,gelinimi de getireceğim buluşmaya.
İşte o da görecek ve diyecek ki eşimin annesi cidden iyi birievet ben şöyle düşünüyorum;ben oğlumu seviyorum.e haliyle gelinimi de seveceğim ki,mutlu huzurlu olsunlar.gelinimin bana kötü davranması için,ya da benim hakkımda kötü diyebileceği,hiç bir kozu vermem eline.
mesela benim evime gelir.ben yerinden kaldırmam.ama bunu gerçekten içimden gelerek yapıyorum.çünkü,bütün gün işte yoruluyor biliyorum.ne var,yemeğini hazırlasam,çayını eline versem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?