yanlış mı yaptım sizce?

Bu kadar ince düşünceli bir kayınvalide/anne yanlış yapmaz. Oğlunuz yalnız yapmış duraklamakla :)
Çook özel bir planı vardıysa demeyledi; bugün başbaşa şunu kutlayacağız vs diye.

bakın kutlama falan hiç aklıma gelmedi.ben bunu nasıl düşenemedim ya,belki özel bir şey vardı.

Gelini arayıp sorsanız kızım böyle bişey dedim özel gününüz kutlamanız bir planınız varmıydı şimdi oğlumu arasam yok diyecek senle konuşmak istedim deseniz
Ayrıca çok ince fikirlisiniz maşallah

arayayım di mi?

gelinimi aradım kızlar,gidiyorum.özel bir gün,kutlama falan yokmuş.sağolsun,anlayışla karşıladı.oğluma takım elbise alacaklarmış.iyi olur,birlikte karar veririz ,sana da elbise bakarız dedi.
hepinize teşekkür ederim.beni gelinimi aramam için yüreklendirdiniz.

Yanlış yapmışsınız
Arayıp hallettiginizi söyleyin

Müthiş birisiniz valla. Tebrik ediyorum. Beni istemiyorlar mı acaba diye tavır bile yapmadan planlarını mı bozdum diye düşündünüz ya...
Benim babaanneciğim de bırakın plana ortak olmayı biz gitmeyelim diye elinden geleni yapardı. Kaynana fobisi oluştu bende ondan sebep. Ama sizin gibiler de varmış demek diyorum.

buraya konu gelin bakış açısı ile açılsaydı ohoooo ne olaylar ne yorumlar dönerdi.

huzursuzluğu hissettiyseniz gitmeyin.

Hahhaaaa ay ben kendimi tek sanıyodum kız benden başkaları da varmış.. gerçi benimkine görümce de geldiydi bi de evli barklı çocuklu kadın hiç utanmadılar

Çok sevindim
Cici geline selamlar ( : ayrıca bence çok şanslı kendileri, çok düşünceli bi kayınvalidesi var

Hunter abla ya ben sana sarılmak falan istiyorum.
Nasıl tatlısın bir bilsen.
Etkilenme buradaki konulardan da.
Herkes deli gelin herkes manyak kaynana değil.
Halletmene sevindim.

Hunter abla ya ben sana sarılmak falan istiyorum.
Nasıl tatlısın bir bilsen.
Etkilenme buradaki konulardan da.
Herkes deli gelin herkes manyak kaynana değil.
Halletmene sevindim.
sağol canım.ben de sana sarılmak istiyorum
burada ki konulardan paranoyak oldum vallahi.
hani bizim jenerasyon kayınvalideler,öyle ayıp olmasın falan diye düşünmezler aslında.benim çok yakın arkadaşlarım bile,bu kadar hassas davranma,kafana çıkartırsun diyorlar.ama ben insan ilişkilerinde böyleyim genelde.gelinim ya da oğlum diye ekstra bir çaba harcamıyorum.
bana yapılmasını hoşlanmadığım şeyleri,karşı tarafa da yapmamaya çalışıyorum.

Aslında siz ne kadar düşünceli olursanız
Karşı tarafta o kadar düşünceli oluyor bence

Tutup ilk günden 'bende burdayım, bende geleyim, o benim oğlum, önce ben ben' denilince çatışma çıkıyor
Sonra da rekabetin sonu gelmiyor
Olan sizin çocuğunuz, onun eşine oluyor. Sorsan iki tarafta çok sever ama rekabet uğruna çekiştirirler

Yanlış yapmışsınız
Arayıp hallettiginizi söyleyin
çok geç artık,gelinimi arayıp,kendisi için bir sorun olup olmayacağını sordum bile.o da memnun olacağını söyledi,kaldı ki sesi de gerçekten öyle düşündüğünü gösterir gibi neşeliydi.ama yüzyüze gelince,daha iyi belli olur,kızıp kızmadığı.

Tam yazacaktım baktım hallolmuş durum..
Çok sevindim gidin berabercene yapın alışverişinizi ne güzel..

evet ben şöyle düşünüyorum;ben oğlumu seviyorum.e haliyle gelinimi de seveceğim ki,mutlu huzurlu olsunlar.gelinimin bana kötü davranması için,ya da benim hakkımda kötü diyebileceği,hiç bir kozu vermem eline.
mesela benim evime gelir.ben yerinden kaldırmam.ama bunu gerçekten içimden gelerek yapıyorum.çünkü,bütün gün işte yoruluyor biliyorum.ne var,yemeğini hazırlasam,çayını eline versem.

Abla ya naptin sen? Senin yüzünden bu konuyu okuduktan kaynana cinayetleri baslayacak.

İşte o da görecek ve diyecek ki eşimin annesi cidden iyi biri
Bende ona saygıda kusur etmeyeyim, çayımı elime kadar veriyo gidip akıtıp makinaya atayım bende diye düşünmeli
Onlar zaten kolay iş, en önemli şey 'empati' bu konuda olduğu gibi.
Çok düşüncelisiniz birçok insanda bu yok maalesef günümüzde
'Ben' var hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…