- Konu Sahibi Dilrubaaaa
-
Bence tam da bunu istiyorsunuzSözlü olduğumu vs.. İş yerimi öğrendi korkuyorum. Akşam geç çıkıyorum. Ya tekrar gelirse ..
Sözlü olduğumu vs.. İş yerimi öğrendi korkuyorum. Akşam geç çıkıyorum. Ya tekrar gelirse ..
Iki tokat sallamalıydın suratına ne demek elime dokundu! Başıma gelmedi ama gelse kesin çocuğa anasından emdiği sütü burnundan getirirdim
Bence tam da bunu istiyorsunuz
konuşmadım diyorsun nereden öğrendi bunları bu adam peki ?
üzülürse üzülsün ne diye bu kadar düşünüyorsunuz ki siz elin adamını?Merhaba arkadaşlar.
Çok uzatmadan konuya giricem.. Bugün iş yerine gelirken otobüste bir genç sürekli bana bakıp durdu. Aramızda 1 kişi vardı. Sonra otobüs kalabalıklaşınca o arkaya geçti ama hala bana bakıp duruyordu. sonra araya 2 kişi daha girdi. O hala bakıyordu.. Ben arkamı döndüm. Birinin eli elime deydi. Bir baktım çocuk yanıma gelmiş. Elimi çektim hemen. Ve arkaya geçtim. Yanıma geldi... Hala bakıp duruyordu.. Neyse son durağa geldik ve indim. Genç peşimden geliyordu. Görmemezlikten geldim. Karşıya geçerken sağıma soluma baktım bir baktım yanımda. Gördüğümü oda fark etti ama yine pas vermedim gittim. İyice yanıma yaklaşmaya başladı konuşmak istiyordu anladım çokta mahcuptu her halinden belliydi.. Ama ben hiç bakmadım adımlarımı hızlandırdım ve hemen iş yerime girdim.. Genç ne yaptı bilmiyorum.. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Parmağımda yüzükte var. Çocuğun gözüne soktum yüzüğü otobüste.. Ama yok bana mısın demedi.. Acaba konuşsa mıydım sizce yanlış mı yapmışım? Konuşup durumu açıklasa mıydım sevgilim olduğunu.. Sanki içim hiç rahat değil. Çocuk çok üzüldü ben içeri girince. Konuşmayı çok denedi ama yapamadı.. Ne yapsaydım ki
Eşim beni 1 yıl takip etmişti hiç bir zaman sapık olduğunu düşünmedim
sadece gittiğim yerlerde görüyorum sandım önce
ama öyle peşime takılıp gelmezdi rahatsız olmadım
bu adamın niyeti başka bence
üzülürse üzülsün ne diye bu kadar düşünüyorsunuz ki siz elin adamını?
Umut verecek tek bir hareketiniz gelmesine neden olurSadece kafaya takıp tekrar gelmesinden korkuyorum..
İyi de siz niye bu kadar üzüldünüz ben onu anlamadım ?
Yanınıza kadar gelmiş cevabını verip gönderseydiniz
Bende bu yüzden korkuyorum. Arkadaşlar farklı anlıyor..
Ya elini eline degdirmesi sapik oldugu anlanina gelmez degmistir ne var.belki cok hoslandi olabilir yani.tipinden belli olur apaci bir tip olup olmadigi...birdaha cikarsa karsina erkek arkadasim var boyle davranislari hoş karsilamaz de kestirip at...
Belki bir derdi vardır insancıldır belki de sapıktır yüzük müzük tanımaz öyle.Siz bir kaç gün yanınızda sevdiğinizle gidip gelin işe ne olduğu anlaşılır bence.Varsa bir derdi o yanınızdayken konuşsun.Sadece kafaya takıp tekrar gelmesinden korkuyorum..
Öyle bir anlatıyorsunuz ki, mahçup, konuşsa mıydım, yufka yürekliyim vs.
Acıyıp konuşacağınız gibi bir anlam çıkıyor, otobüste baktığını farkettikten sonra bir daha yüzüne bakmamanız ve otobüsten indikten sonra da önce onun ortadan kaybolmasını beklemeniz gerekmez miydi (el tutma zaten bildiğin taciz), yoksa zaten her gözgöze gelinen erkeğe parmaktaki yüzük göze sokulmuyor.
Haklısınız sağ olun.Belki bir derdi vardır insancıldır belki de sapıktır yüzük müzük tanımaz öyle.Siz bir kaç gün yanınızda sevdiğinizle gidip gelin işe ne olduğu anlaşılır bence.Varsa bir derdi o yanınızdayken konuşsun.
Yüzünün kızardığını nasıl görebildinki. Çokmu dikkatli baktın? Belki de bu yüzden o da karşılık gibi anladı o yüzden geldi peşinden.Merhaba arkadaşlar.
Çok uzatmadan konuya giricem.. Bugün iş yerine gelirken otobüste bir genç sürekli bana bakıp durdu. Aramızda 1 kişi vardı. Sonra otobüs kalabalıklaşınca o arkaya geçti ama hala bana bakıp duruyordu. sonra araya 2 kişi daha girdi. O hala bakıyordu.. Ben arkamı döndüm. Birinin eli elime deydi. Bir baktım çocuk yanıma gelmiş. Elimi çektim hemen. Ve arkaya geçtim. Yanıma geldi... Hala bakıp duruyordu.. Neyse son durağa geldik ve indim. Genç peşimden geliyordu. Görmemezlikten geldim. Karşıya geçerken sağıma soluma baktım bir baktım yanımda. Gördüğümü oda fark etti ama yine pas vermedim gittim. İyice yanıma yaklaşmaya başladı konuşmak istiyordu anladım çokta mahcuptu her halinden belliydi.. Ama ben hiç bakmadım adımlarımı hızlandırdım ve hemen iş yerime girdim.. Genç ne yaptı bilmiyorum.. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Parmağımda yüzükte var. Çocuğun gözüne soktum yüzüğü otobüste.. Ama yok bana mısın demedi.. Acaba konuşsa mıydım sizce yanlış mı yapmışım? Konuşup durumu açıklasa mıydım sevgilim olduğunu.. Sanki içim hiç rahat değil. Çocuk çok üzüldü ben içeri girince. Konuşmayı çok denedi ama yapamadı.. Ne yapsaydım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?